Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

New winners on Harvey Prince giveaway!!!!!


Καλησπέρα!!!!!!!!!!!

Δυο από τις νικήτριες του διαγωνισμού δεν επικοινώνησαν μαζί μου στο προβλεπόμενο διαστημα. Στην θέση του λοιπόν αναγκάστηκα να διαλέξω 2 καινουργιες κοπέλες!




Είστε λοιπόν έτοιμες για να μάθετε τα ονόματα των τυχερών νικητών;;;;;




                           

                           



Στην θέση της Peli Deri που δεν απάντησε κληρώθηκε η Menia Chatzaki

Στην θέση της Sofi Sotiropoulou που επισης δεν απάντησε κληρώθηκε η Maria Koufou.

Συγχαρητήρια κορίτσια! Εύχομαι να είστε πάντα τυχερές!


Τους υπόλοιπους νικητές μπορείτε να τους βρείτε εδώ.


Οι τυχεροί νικήτριες έχουν ενημερωθεί ήδη και μέσω e-mail και θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 6 Μαϊου του 2012 να επικοινωνήσουν μαζί μου (το mail μου είναι cuteandgirlydms@gmail.com) για να μου στείλουν την διευθυνσή τους έτσι ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληρωθούν στην θέση τους καινούργιοι νικήτές. Λυπάμε που δεν μπορώ να τους αφήσω περισσότερο χρόνο.


ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Θέλω να σας διευκρινήσω ότι τα δώρα ΔΕΝ τα έχω εγώ. Εγώ θα στείλω στην εταιρία Harvey Prince τις διευθύνσεις σας και εκείνοι θα σας στείλουν το δώρο σας. Το e-mail με τις διευθύνσεις σας θα σταλεί στην εταιρία αφού συγκεντρώσω τα στοιχεία και των 20 νικητών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος και αυτό γιατί μπορεί μερικοί να μην απαντήσουν και να πρέπει να δωθεί καινούργιο χρονικό περιθώριο στους καινουργιους νικητές για να επικοινωνήσουν μαζί μου. Για να έχετε όμως μια γνώση του τι γίνεται όταν στείλω στην Harvey Prince το e-mail θα σας ενημερώσω και μέσω facebook και μέσω twitter.



Αν δεν κερδίσατε δεν πρέπει να λυπάστε καθώς ελπίζω ότι σύντομα  θα υπάρξουν και νέοι διαγωνισμοί! Απλά μείνετε συντονισμένοι!!!!


6 σχόλια:

  1. Μόλις παρέλαβα και το αρωματάκι μαζί με ένα πολύ όμορφο ροζ μπλουζάκι!! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ είναι πολύ ωραίο!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ υπέροχα! ελπιζω να σου αρέσει και να το χαρείς πολυ!!!!!!!! να εισαι παντα τυχερη!

      Διαγραφή
  2. sugxarhthria stis nikitries!!!ante kai sta dika mas :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook