Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

New Year wish list

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είμαστε εδώ, μαζί, παρέα για να αποχαιρετίσουμε όπως του αρμόζει το 2016 και να υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο με αισιοδοξία και χαμόγελα. 

Φέτος που λέτε, ήμουν ομολογουμένως  εν πολύ καλό και ήσυχο κορίτσι και επειδή ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο σπίτι μας όχι τα Χριστούγεννα αλλά την Πρωτοχρονιά, ώστε να λαμβάνουμε δώρα όλο το χρόνο, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ένα μόνο μικρό κομμάτι από την wish list μου!!!!

Αυτό βέβαια δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως όσα θα δείτε θα τα βρω τη νέα χρονιά κάτω από το δέντρο μου..  Απλώς μου αρέσει να βοηθάω την οικογένεια να διαλέξει πράγματα που όχι μόνο θα με κάνουν χαρούμενη αλλά τα έχω και ανάγκη.

Τα στρας, οι παγέτες αλλά και μερικά κομμάτια σε ρούχα και παπούτσια ήταν τα πρώτα στη λίστα



ενώ σειρά έχουν και οι πατροπαράδοτες παντοφλίτσες ώστε να είναι η νέα χρονιά ζεστή, ξεκούραστη και άνετη!



Δε θα μπορούσαν βεβαία να λείπουν και τα  beauty στοιχεία που αποφάσισα να μην είναι πολλά... Το έξης ένα, την Chocolate Bar! Γιατί αυτές οι γιορτές και η σοκολάτα πάνε πάντα παρέα!!!


ενώ η λίστα συνεχίζεται με μια σειρά από gadgets για τον υπολογιστή και το κινητό μου τα οποία όμως λέω να μην σας δείξω αυτή τη φορά.

Πριν σας αφήσω να υπενθυμίσω και πάλι στους ενδιαφερόμενους ότι φέτος ήμουν ένα πολύ πολύ καλό κορίτσι... Και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο....

Και μην ξεχάσετε... Πριν φύγει το 2016 να κλείσετε καλά στον κουτάκι των αναμνήσεών σας τις καλύτερες του στιγμές! Αυτές που θα θυμάστε με αγάπη και νοσταλγία. Αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας γιατί οι στιγμές περνάνε πολύ γρήγορα και με το πιο μεγάλο σας χαμόγελο υποδεχτείτε το 2017!

Η νέα χρονιά ας φέρει σε όλους μας Υγεία, Αγάπη, Κέφι, Χαρά, Αισιοδοξία και Χαμόγελα!!!

Το Cute&GirlyDMS σας εύχεται
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 


και μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!



Οι φωτογραφίες είναι από το Spartoo.gr

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα κλείνεις τη χρονιά, κούκλα μου!
    Το νέο έτος να σου φέρει υγεία, αγάπη και ό,τι μα ό,τι λαχταράει η ψυχούλα σου!
    Πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή χρονια με υγεία και πολλά πολλά ψώνια!! :) φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook