Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ώρα για σκι!!!

Χειμώνας σου λένε... Ώρα για σκι...



Και ενώ για 5 συναπτά έτη προβάλεις σθεναρή αντίσταση έρχεται η στιγμή που λες βρε δε βαριέσαι... Θα πάω... Οι άλλοι θα κάνουν σκι και γω θα κάτσω στο σαλέ. Θα δω και λίγο χιόνι, θα βγάλω και καμία φωτογραφία. Θα περάσει η ώρα.

Και πριν προλάβεις καλά καλά να καταλάβεις το "ναι" που είπες χτυπάει το ξυπνητήρι... Η ώρα είναι 5.30 το πρωί και στις 6.00 βρίσκεσαι όχι μόνο ντυμένη σαν το κρεμμύδι αλλά ήδη στο αυτοκίνητο με το τιμόνι στραμμένο στο δρόμο για τα Καλάβρυτα.

Έχουν βέβαια προηγηθεί αμέτρητα μηνύματα και τηλεφωνήματα ώστε η ενδυμασία να είναι ανάλογη, και τα απαραίτητα  να βρίσκονται στην μικρή μου τσαντούλα από την προηγουμένη.

Αδιάβροχο παντελόνι, ζεστές ψηλές μάλλινες κάλτσες αλλά και παπούτσια ειδικά για το χιόνι ήταν τα πρώτα που μου ζητήθηκαν. Ενώ γάντια, σκουφί και κασκόλ αποτελούσαν βασική προϋπόθεση για την επιβίβασή μου στο αυτοκίνητο.

Και ενώ η ώρα πέρναγε η πρώτη στάση στο Κιάτο ήταν πλέον γεγονός. Ώρα για καφέ αλλά και την απαραίτητη beauty προετοιμασία μου.... Γιατί μπορεί σκι να μην ήξερα να κάνω αλλά δεν θα πήγαινα όπως όπως... 

Ξεκίνησα με αντηλιακό, που είχε και λίγο χρωματάκι, ένα σούπερ ενυδατικό lip balm αλλά και μία αδιάβροχη μάσκαρα για να τονίσω λίγο τα κουρασμένα και νυσταγμένα μάτια μου.

Τώρα ένιωθα έτοιμη.

Ένιωθα έτοιμη για να αντιμετωπίσω το κρύο, το χιόνι αλλά και τη ζαλάδα των επερχόμενων στροφών. Που να ήξερα ....

Γιατί ενώ εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου οι υπόλοιποι της παρέας είχαν σαν στόχο να με μάθουν να κάνω σκι...


Στιγμές απείρου κάλους, γέλιο ατελείωτο και φωτογραφίες που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ήταν αυτά που μπορούν να συνθέσουν μία σύντομη περιγραφή για το πως περάσαμε εκείνη την Κυριακή...

Η αλήθεια είναι βέβαια πως το καταδιασκέδασα. Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα... Στις 17.00 το απόγευμα παραδώσαμε εξοπλισμό και πήραμε σιγά σιγά το δρόμο του γυρισμού....

Και αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχει όλο αυτό με την beauty θεματολογία της παρέα μας, την Πέμπτη θα σου πω τι επακολούθησε ... Η beauty περιποίηση εκείνης της Κυριακής αποτέλεσε πραγματική ιεροτελεστία!

Μια ιεροτελεστία που αξίζει να μοιραστώ μαζί σας! 

1 σχόλιο:

  1. Είναι ωραία εμπειρία και αξίζει! Και εννοείται πως δοκιμάζεις να κάνεις σκι και δεν κάθεσαι στο σαλέ!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook