Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ

Κάποιες μέρες είναι αρκετά σκληρές και δύσκολες από μόνες τους... Το ξέρω και το ξέρεις. Ζούμε άλλωστε στον  ίδιο κόσμο. Στην ίδια καθημερινότητα. Αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες και τα ίδια προβλήματα.

Είμαι όμως υπέρ της άποψης ότι τότε είναι που πρέπει να κρατιόμαστε γερά από όλα αυτά που μας κάνουν έστω και λίγο να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα πιο πολύ από ποτέ το blog θα συνεχίσει το ταξίδι του στον κόσμο της ομορφιάς, προσπαθώντας να σας μεταφέρει χαρά και αισιοδοξία.

Σήμερα λοιπόν και μιας και άνοιξαν πριν λίγο οι ουρανοί θέλω να μοιραστώ μαζί σας, πως εγώ καταφέρνω να διατηρώ το στυλ μου και τη γυναικεία μου χάρη μέσα στην καλοκαιρινή βροχή. 

Τα tips είναι λίγα και απλά, κάνουν όμως την διαφορά. 


Εγώ πάντα ξεκινάω με τα μαλλιά μου. Είναι πολλά  και πυκνά. Η υγρασία λοιπόν τα κάνει να φουντώνουν και να φριζάρουν κάνοντάς με να μοιάζω με ένα μικρό λιονταράκι. Έτσι λοιπόν το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τα πιάνω ένα απλό και φινετσάτο κότσο. Όταν θέλω μάλιστα μπορώ να χρησιμοποιήσω φουλάρια και λουλούδια για να τον κάνω ακόμα πιο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο!






Επόμενο βήμα είναι τα παπούτσια. Το χειμώνα τα πράγματα είναι πιο εύκολα μιας και οι rain boots δίνουν και παίρνουν. Τώρα λοιπόν στέφομαι στα κλειστά παπούτσια τύπου μπαλαρίνες από καοτσούκ. Αφθονα χρώματα και σχέδια κάνουν την επιλογή ευκολότερη! Και αν αναρωτιέσαι γιατί, ο λόγος είναι απλός. Το υλικό αυτό δεν χαλάει και δεν ξεβάφει στα πόδια. Αν διάλεγα σανδάλια το πόδι μου θα βρεχόταν περισσότερο και θα γλίστραγε στην προσπάθειά μου να περπατήσω οι μπαλαρίνες όμως θα το συγκρατήσουν από πιθανό τραυματισμό. 







Συνεχίζοντας, η επιλογή της σωστής γυναικείας τσάντας είναι και αυτή απαραίτητη. Εγώ όμως διαλέγω σε αυτές τις περιπτώσεις να κουβαλάω μαζί μου ένα μικρό πορτοφόλι ικανό να χωρέσει μέσα τόσο τα κλειδιά μου όσο και το κινητό μου. Όλα όσα δηλαδή μου είναι απολύτως απαραίτητα. Το ιδανικό είναι να έχει και ένα μικρό κορδονάκι για να μπορώ να το δέσω καλά είτε στο χέρι μου είτε στην ομπρέλα μου. Όταν όμως πρέπει να κρατήσω μαζί μου τσάντα επιλέγω είτε αυτή να είναι μία καλή δερμάτινη είτε μία από κάποιου είδους πλαστικό που ξέρω όμως ότι δεν θα λεκιάσει από τις σταγόνες τις βροχής που θα πέσουν πάνω της.





Οι μεγάλες τέλος ομπρέλες που συνήθιζα να κοροϊδεύω παλιά είναι πλέον απαραίτητες. Η ευκολία και η άνεση που μου προσφέρουν ώστε να μπορώ όχι μόνο να μην βραχώ αλλά και να κινηθώ με άνεση κάτω από την προστασία τους είναι ο δικός μου σύμμαχος. Θα σου πρότεινα όμως να προσπαθείς να χρησιμοποιείς ομπρέλες που να ταιριάζουν με τα ρούχα σου ή με την προσωπικότητά σου. Αποτελούν άλλωστε ένα απαραίτητο αξεσουαρ!


Μετά από όλα αυτά δεν πιστευω να μην σε έβαλα σε πειρασμό. Το ξέρω ότι το θες όσο και γω γι'αυτό σε περιμένω για μία βόλτα στη βροχή...!!! 


Μέχρι την επόμενη φορά να μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις!





Οι φωτογραφίες με τα παπουτσια και τις τσάντες είναι από το Spartoo



2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον άρθρο και πολύ επίκαιρο για το φετινό καλοκαίρι!
    Προσωπικά μ'αρέσει η βροχή το καλοκαίρι γιατί είναι ρομαντική, ποτίζει τα αφυδατωμένα φυτά του δρόμου και ενισχύει την υδροδότηση, αλλά δυστυχώς δεν έχω κατάλληλα καλοκαιρινά παπούτσια και πάντα καταλήγω σε αθλητικά... Πφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όσα λες στην εισαγωγή, μόνο με θετική σκέψη θα τα ξεπεράσουμε όλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook