Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ac-Norm Peel-off Mask από την Frezyderm ~ Review

Το μυστικό μας σήμερα κρύβετε στις λέξεις
ΕΡΕΥΝΑ
ΕΞΕΛΙΞΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

και αν αυτές συνδυαστούν με αυτό που λέγεται ελληνικό δαιμόνιο δεν μπορείς παρά να είσαι σίγουρος ότι έχεις στα χέρια σου την συνταγή της επιτυχίας. Γι' αυτό και η εταιρεία Frezyderm θεωρείται, και όχι άδικα, μια από τις πιο καταξιωμένες αλλά και ταχύτατα ανερχόμενες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόσφατα έμαθα ότι ιδρύθηκε το 1986, που θα πει ότι έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία, με βασικό της μέλημα, το σχεδιασμός και την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία οι ίδιοι ήθελαν να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε δερματολόγο.

Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι ότι η συγκεκριμένη Ελληνική εταιρεία έχει το δικό της Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δερμοκαλλυντικών προϊόντων, το οποίο με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε και ανέπτυξε συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια με σκοπό τη μελέτη και αξιολόγηση των προϊόντων της, όπως επίσης και την ανταλλαγή πληροφοριών και νέων δεδομένων που αφορούν όλους τους τύπους των καλλυντικών προϊόντων.

Και αν όλα αυτά σου φάνηκαν κουραστικά θέλω να σου θυμίσω για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για μία Ελληνική εταιρεία της οποίας τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες πρέπει να τα μαθαίνουμε για να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το μέγεθος των επιτευγμάτων της. 

Δυστυχώς όμως και παρά τα τόσο καλά λόγια που είχα ακούσει για την Frezyderm από πολλές Ελληνίδες blogger και youtuber δεν μου είχε δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της. 

Όσες από σας με παρακολουθείτε στο instagram ή στο facebook ξέρετε ότι βρίσκομαι σε μία φάση που μου αρέσει να δοκιμάζω όσο το δυνατόν περισσότερες και διαφορετικού τύπου μάσκες για το πρόσωπο. Αυτό γιατί οι μάσκες μου δίνουν την αίσθηση ότι κάνω κάτι έξω από κάθε τι καθημερινό και συνηθισμένο προκειμένου να φροντίσω τον εαυτό μου. Είναι άλλωστε η δική μου ώρα για μία home spa θεραπεία.  



Αυτός είναι και ο λόγος που το πρώτο προϊόν που διάλεξα να δοκιμάσω ήταν η  Ac-Norm Peel-off Mask* της εταιρείας.

Το κουτί της είναι μαύρο όπως και όλα τα προϊόντα που ανήκουν στη σειρά για λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έρχεται σε σωληνάριο. Αυτό μπορεί για κάποιους να είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια. Η αλήθεια όμως είναι ότι έτσι η Frezyderm κατάφερε να διατηρεί το προϊόν της "φρέσκο" για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί ο χρήστης της (εσύ, εγώ αλλά και η φίλη στην οποία την δανείσαμε) να ακουμπήσει πιο πολύ από αυτό που είναι κάθε φορά το άκρως απαραίτητο προς χρήση προϊόν.



Εξαιρετικά απλή στην εφαρμογή απλώνεται με απαλές κινήσεις  στο πρόσωπο από μέσα προς τα έξω, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ χρειάζεται περίπου 15-20 λεπτά για να στεγνώσει τελείως. Όταν στεγνώσει δεν θα νιώσεις παρά ένα ελάχιστο τράβηγμα. Αυτό γιατί προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα τα οποία θα απομακρυνθούν κατά την αφαίρεση της. 


Ξεκίνα προσεκτικά από κάτω προς τα πάνω και τράβα την. Στη συνέχεια ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και σκούπισε απαλά με ταμποναριστές κινήσεις.

Αυτό που λάτρεψα είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη peel-off μάσκα που πραγματικά κατάφερα να τραβήξω!!!!!!!!! Και πίστεψέ με έχω δοκιμάσει πολλές....

Μετά, το δέρμα μου ήταν απαλό, μαλακό και χωρίς μαύρα στίγματα. Το επόμενο πρωί μάλιστα το αγαπημένο μου foundation απλώθηκε αφήνοντας ένα πραγματικά αψεγάδιαστο αποτέλεσμα!

Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. 
Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση προετοιμάζοντας το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν γι' αυτό χρησιμοποίησε τα καλύτερα!



Εγώ την ερωτεύτηκα και σου την προτείνω ανεπιφύλακτα! Αν λοιπόν θες και συ να την δοκιμάσεις δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το inatural που αυτή τη στιγμή έχει όχι μόνο έως 40% έκπτωση στα προϊόντα της Frezyderm αλλά και δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 20 ευρώ αλλά και έναν υπέροχο διαγωνισμό. Δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Happy Shopping!!!!!! 



Πριν σε αφήσω θέλω να μου πεις πιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν από την εταιρεία Frezyderm ή πιο είναι αυτό που βρίσκεται ψηλά στην δική σου wish list!

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


tip 1: Το χρώμα μπορεί να κάνει τους φίλους να γελάσουν οπότε θα πρέπει να διαλέξεις ή να είσαι μόνη σου κατά την εφαρμογή της ή να είσαι προετοιμασμένη.

tip 2: Αν είσαι από αυτές τις κοπέλες που έχουν στο πρόσωπο ένα ελαφρύ χνουδάκι πάρε πρώτα μία βαθιά ανάσα ... και μετά τράβηξέ την....

Συστατικά:


Magnolia extract: Αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδης, αντιερεθιστική δράση
Nigella sativa | Cucurbita pepo: Σμηγματοεναλλαγή
Moringa peptides: Καθαρισμός
  • Μη φαγεσωρογόνο
  • Δερματολογικά Ελεγμένο
  • Χωρίς paraben

Όγκος:  50ml

Διάρκεια ζωής: 12 μήνες







3 σχόλια:

  1. Χμμμ... Αν και δε το έχω δοκιμάσει, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!!
    Από τη FrezyDerm έχω δοκιμάσει προϊόντα της σειράς "spot end" για απολέπιση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη! (Και υπέροχο άρωμα!)
    Α, και μια κρέμα για ενυδάτωση χεριών που ήταν επίσης εκπληκτική! (Dermofilia λεγόταν, αν θυμάμαι καλά...)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω όταν την είχα πρωτοδεί αλλά είχα κάποια δερματολογικά προβλήματα τότε.Τώρα που είδα το review σου μ'εψησες να τη δοκιμάσω :) :) Κι η υπόλοιπη σειρά είναι πολύ καλή.Αν τύχει να έχεις την ευκαιρία προτίμησε την σας εταιρεία :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ήδη δύο προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς με τις μαύρες συσκευασίες (για ακμή) αλλά θα δοκιμάσω σίγουρα και την μάσκα. Αν και δε περίμενα τέτοιο χρώμα χιχιχ
    Καταπληκτικό review!!
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook