Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

My hair deserves the best! Yours?


Όσοι παρακολουθείτε το blog καιρό, σίγουρα δεν εκπλήσεστε από το παραπάνω μήνυμα. Αγαπώ τα μακρυά μαλλιά μου, η καλύτερα έχω έρωτα μ' αυτά! Γι' αυτό και δίνω μεγάλη σημασία στην περιποίησή τους.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, τους υποσχέθηκα πως θα τους φερθώ όσο πιο καλά γίνεται μιας και μέσα στην χρονιά που μας πέρασε, μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω πάρα πολλά για την σωστή πειριποίησή τους.

Έμαθα λοιπόν πως το σωστό χτένισμα παίζει μεγάλο ρόλο. 

Είναι γεγονός, ότι σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει να κάνουν τίποτα άλλο στα μαλλιά πέραν ενός καλού λουσίματος. Έτσι ένα καλό βούρτσισμα μπορεί να τα διατηρήσει σε πολύ καλή κατάσταση.

Ειδικά δε αν μιλάμε για μαλλιά που είναι μακρυά και έχουν την τάση να μπλέκονται εύκολα όπως τα δικά μου η σωστή βούρτσα μπορεί να αποτελεί κομμάτι μεγάλης κουβέντας και ατελείωτου ψαξίματος. Γι' αυτό, έχω δοκιμάσει άπειρες χτένες πληρώνοντας τις πιο πολλές φορές πολλά λεφτά. 

Τα τελευταία χρόνια όμως, παρατήρησα μια καινούργια τάση. Τις χτένες ξεμπερδέματος. Είναι ειδικές πλαστικές χτένες που στόχο έχουν να ξεμπερδεύουν εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά χωρίς να τα σπάνε και να δημιουργούν ψαλίδα.

Έτσι το καλοκαίρι δοκίμασα την noTangle βούρτσα της macadamia*.


Από προσωπική πείρα ξέρω ότι τα δοντάκια αυτά μπορεί να σας φαίνονται απλά, πλαστικά και αδύναμα. Αν νομίζετε όμως ότι θα λυγίσουν και θα χαλάσουν με τις πρώτες δύο τρεις φορές χρήσης τότε κάνετε μεγάλο λάθος.

Ξεμπερδεύουν τα μαλλιά τόσο μα τόσο εύκολα και αντέχουν όσο σκληρά και μπερδεμένα και αν είναι τα μαλλιά σας. Εγώ την χρησιμοποιώ τόσο σε βρεγμένα όσο και σε στεγνά μαλλιά. Και όταν λέμε βρεγμένα εννοούμε ότι την είχα μαζί μου ακόμα και στην θάλασσα. Αφού λοιπόν άντεξε και κατάφερε να ξεμπερδέψει τα γεμάτα αλάτι μαλλιά μου με τις λιγότερες δυνατές απώλειες είμαι σίγουρη ότι μπορεί να αντέξει τα πάντα!


Αυτό βέβαια που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το ΧΕΡΟΥΛΙ. Και αν αναρωτηθείτε γιατί το αναφέρω θα σας πω ότι, αν και δεν το περίμενα, με βόλεψε τόσο μα τόσο πολύ σε σχέση με άλλες αντίστοιχες που έχω. Μου θυμίζει βλέπετε, τις κλασικές βούρτσες πράγμα που την κάνει απίστευτα βολική μιας και οι συνήθειες και οι αυτόματες κινήσεις χρόνων δεν μπορούν να κοπούν εύκολα.


Τέλος αυτό που με εντυπωσίασε και με κάνει να την βαθμολογήσω με άριστα 10 είναι ότι μου έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο βαρετά προβλήματα που έχω σε σχέση με τις βούρτσες. Καθαρίζετε απίστευτα εύκολα! Δεν ξέρω αν είναι το είδος του πλαστικού ή  το σχήμα της αλλά πλέον το καθάρισμα της χτένας είναι παιχνιδάκι!!!!!!

Κάπως έτσι ο καταπράσινος Iggy (έτσι ονόμασα εγώ την βούρτσα μου lol ) βρήκε την δική του θέση στο boudoir μου!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;; Αν ναι πως σας φάνηκε;;;;


Follow me on

               
  

4 σχόλια:

  1. den tin exw dokimasei...alla exw tangle teezer!fantazomai den 8a exei megali diafora! :D
    pantws ki egw agapw ta mallakia mou!!!!!kai prepei na ta kourepsw! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k gw edw kai kairo ti flertarw auti ti vourtsa, sto rozaki tis vevaiws....akoma antistekomai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα..αλλά μετά από αυτό το post θα επιταχύνω την αγορά.!
    Τα μαλλιά μου είναι σπαστά και μπλέκονται πολύ εύκολα..έτσι το βούρτσισμα για εμένα είναι δύσκολο!
    Σε ευχαριστούμε για το υπέροχο review :D

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω αλλά την έχω μάλλον ανάγκη με τόσο μακρύ μαλλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook