Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

My Current Addiction – Dior Instant Eye Makeup Remover

Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας ομορφιάς όλων εμάς των beauty girls δεν είναι αλλος από την αφαίρεση του μακιάζ πριν τον ύπνο ώστε να ξεκουράζεται, να ηρεμεί και να αναπνέει το δέρμα μας.


Όμως αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί πολύ έντονο μακιάζ και η πεισματάρα αδιάβροχη μάσκαρα.

Κάτι τέτοιο λοιπόν μπορεί να θέλει χρόνο και κόπο. 

Well Stress no more ladies

Υπάρχει λύση! Εγώ την δοκίμασα και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!! 

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ακριβό προϊόν. Πιστεύω όμως ότι τα μάτια μας είναι αρκετά ευαίσθητα και αξίζουν τα καλύτερα προϊόντα!

Θέλετε να δείτε πιο είναι;;;;


Dior Instant Eye Makeup Remover

Το μαγικό μπουκαλάκι του Dior που χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να αφαιρέσει γρήγορα το μακιγιαζ μας!

(το δικό μου τελειώνει όπου να ναι... =( )

Τοποθετούμε λίγο από το υγρό στο βαμβάκι, το ακουμπάμε στα μάτια μας για λίγα δευτερόλεπτα και μετά χωρίς καθόλου σχεδόν τρίψυμο ακόμα και το πιο δύσκολο μακιγιάζ έχει εξαφανιστεί χωρίς να πονέσουμε και χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τα μάτια μας στο ελάχιστο. 

Είναι διφασικό, άρα θέλει ένα γερό κούνημα πριν το βάλετε στο βαμβάκι και έχει ένα ελαφρύ άρωμα που δεν ενοχλεί. Δεν τσούζει τα μάτια μου και μετά την χρήση αφήνει μια ελαφρυά στρώση ενυδάτωσης η οποία απορροφάτε γρήγορα. Αυτή η λιπαρή αίσθηση μπορεί να ενοχλεί μερκές κοπέλες αλλά εμένα μου αρέσει μιας και έχω παρατηρήσει ότι κάνει πολύ καλό στα μάτια μου και μετά δέχονται καλύτερα την κρέμα νυκτός. 

Τέλος για κάποιον που βάφεται καθημερινά  όπως εγώ, χρειάζεται ένα τέτοιο μπουκαλάκι κάθε δύο μήνες περίπου και επειδή είναι ακριβό προτιμώ να το αγοράζω τις μέρες που τα πολυκαταστήματα έχουν την έκπτωση του 25% =)

Αυτό ήταν λοιπόν το review της ημέρας! Πώς σας φάνηκε;;; Το έχετε δοκιμάσει;;; Αν όχι πιο προϊόν χρησιμοποιείτε εσείς;;;


Follow me on

               
  

9 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ ωραίο!Συνήθως χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο,τώρα όμως έχω ένα δείγμα που μου είχαν δώσει δώρο από Sephora με το δικό τους διφασικό,και είναι πολύ καλό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =) το διφασικό απο sephora θελω κ γω να το δοκιμάσω...τωρα που τελειώνει αυτό λέω να του δώσω μια ευκαιρία!

      Διαγραφή
  2. to eixa palaiotera gia na afairo mia sigkekrimeni mascara apo dior pou den efeuge me kanena allo. simfono pos einai arketa kalo sto na apomakrinei ma pleon exo brei oikonomikotero :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aκούγεται πολύ ενδιαφέρον κι ας είναι ακριβό, και δεν θέλω να τρίβω δέκα ώρες στα μάτια για να ξεβαφτώ οπότε θα το έχω στα υπόψιν μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς το παρόν μόνο με μωρομάντιλα τα έχω καταφέρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγεται πολύ καλό...θα το έχω στα υπόψιν..!! εμένα και τις clinique με είχε βολέψει..!Και τώρα χρησιμοποιώ από diadermine το eye perfect και κάνει πολύ καλή δουλεία μπορώ να πω..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. exw mia tis Vichy kai xrisimopoiw pio polu amugdaloelio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook