Τρίτη 9 Απριλίου 2013

New Trend from Yves Saint Laurent


TOP SECRETS

Ο οίκος Yves Saint Laurent αντλώντας έμπνευση από τα παρασκήνια των θεάτρων και των επιδείξεων μόδας όταν οι επαγγελματίες μακιγιέρ, συνδυάζουν εξειδικευμένες τεχνικές και προϊόντα μακιγιάζ που περιποιούνται την επιδερμίδα, για να κάνουν τα πρόσωπα των μοντέλων να δείχνουν πιο φρέσκα και πιο λαμπερά μέσα σε λίγα λεπτά, δημιούργησε τη σειρά Top Secrets. Το 2013, η σειρά εμπλουτίζεται με την BB Crème “All-In-One”, το Gentle Cleansing Milk για πρόσωπο, μάτια και χείλη και τέλος το UV Shield SPF25 / PA++.





BB CRÈME “All-In-One” PERFECTEUR DE TEINT SPF25 / PA++
Η 1η κρέμα BB "All-In-One" για τελειοποίηση της όψης της επιδερμίδας από τον οίκο Yves Saint Laurent
Συνδυάζοντας ιδανικά την περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ, η πρώτη κρέμα BB του οίκου Yves Saint Laurent αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά όλων των τόνων επιδερμίδας, προσαρμοζόμενη στο φυσικό χρώμα κάθε επιδερμίδας.
Η δροσερή, ελαφριά υφή της έχει πολλαπλά οφέλη: κάλυψη των ατελειών, ομοιογενή όψη, ενυδάτωση, λάμψη και προστασία για αψεγάδιαστη όψη επιδερμίδας. Αποτελώντας έναν απαραίτητο σύμμαχο για όλες τις γυναίκες που θέλουν να καλύπτουν τις δυσχρωμίες, τις ατέλειες και την ανομοιογενή όψη με μία κίνηση, η BB Crème χαρίζει επιδερμίδα που λάμπει από υγεία.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Τι κάνει την BB Crème ”All-In-One” τόσο μοναδική; Ο συνδυασμός των χρωστικών και των μορίων πέρλας δρα σαν ένα φίλτρο χρώματος που καλύπτει τις ατέλειες, τις δυσχρωμίες και τις καφέ κηλίδες με μία κίνηση, χωρίς να δημιουργεί καμία απολύτως αίσθηση μάσκας. Σε τέλεια συνάφεια με την επιδερμίδα, η υφή γίνεται τελείως ανεπαίσθητη, απελευθερώνοντας τη λάμψη της επιδερμίδας.
-Φωτοαντανακλαστικά μόρια πέρλας με ιδιότητες soft focus: Χαρίζουν διαυγή και φωτεινή όψη επιδερμίδας εξαλείφοντας τον ωχρό ή χλωμό τόνο της θαμπής επιδερμίδας για άμεσο αποτέλεσμα φωτεινότητας και εντυπωσιακή λάμψη. -Φίλτρα κατά των υπεριωδών ακτίνων: Γνήσιες "ασπίδες" που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούν αυτοί οι καθημερινοί επιθετικοί παράγοντες, για να διατηρούν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. SPF25/PA++.
-Ενυδατικό σύμπλεγμα για λαμπερή επιδερμίδα: Εκχύλισμα θάμνου ιαπωνικού μιγκέ, γνωστό για τις βιολογικές ενυδατικές του ιδιότητες. Βιταμίνη C, γνωστή για τη λευκαντική της δράση και μαλακτικό εκχύλισμα μαγιάτικου τριαντάφυλλου.
Τεχνική επαγγελματικής εφαρμογής
Ζεσταίνετε μικρή ποσότητα κρέμας στις παλάμες σας και την απλώνετε καλά στο πρόσωπο, φροντίζοντας να γίνει ένα με την επιδερμίδα. Όταν χρησιμοποιείται μόνη της, δημιουργεί αποτέλεσμα "άβαφης" επιδερμίδας. Ως βάση μακιγιάζ, μπορεί να συνδυαστεί με το Le Teint Touche Éclat για φυσικό αποτέλεσμα τέλειας όψης επιδερμίδας.




GENTLE CLEANSING MILK (FACE, LIPS & EYES)
Για όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το μακιγιάζ με έντονο χρώμα, από το πιο φυσικό μέχρι το πιο σοφιστικέ, ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté προσφέρει ένα νέο, εξειδικευμένο και εύχρηστο προϊόν καθαρισμού που είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Το προϊόν καθαρισμού για τις "λάτρεις των κόκκινων χειλιών"
Εξαιρετικά αποτελεσματικό, κατάλληλο για τα μάτια, τα χείλη και τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθαρίζει απαλά και απομακρύνει τα ίχνη του μακιγιάζ και τις χρωστικές ακόμα και των κραγιόν με πολύ μεγάλη διάρκεια, όπως το Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres.
Τα μυστικά της απαλής σύνθεσης
Το Gentle Cleansing Milk, ένα βελούδινο γαλάκτωμα εμπλουτισμένο με φίνα έλαια και μαλακτικά συστατικά, μεταμορφώνεται σε νερό μικκυλίου κάτω από τα δάχτυλά σας. Αιχμαλωτίζει ακόμα και τις πιο ανθεκτικές χρωστικές και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα απολαυστικά δροσερή και απαλή, χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Το Gentle Cleansing Milk, που περιέχει επίσης Kombucha, το οποίο λαμβάνεται από ζυμωμένο μαύρο τσάι και είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες, λειαίνει την επιδερμίδα και φωτίζει την όψη της.
Άμεσα, ορατά αποτελέσματα
Απαλλαγμένη από τους ρύπους και το μακιγιάζ, η επιδερμίδα είναι καθαρή και χωρίς καμία αίσθηση ξηρότητας. Το πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια δείχνουν πιο λεία και λαμπερά.
Τεχνική επαγγελματικής εφαρμογής
Απλώνετε άφθονη ποσότητα προϊόντος σε στεγνή επιδερμίδα. Με τα άκρα των δαχτύλων σας, κάνετε απαλές μαλάξεις στο πρόσωπο, στα χείλη και σε κλειστά μάτια έως ότου μεταμορφωθεί το γαλάκτωμα σε υδάτινο διάλυμα. Αφαιρείτε το πλεόνασμα με νωπό βαμβακάκι.


UV SHIELD – Soin Haute Protection UV SPF50 / PA++++
"Η ασπίδα της επιδερμίδας με υψηλή αντηλιακή προστασία"
Προσφέροντας υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50 / PA++++, το UV SHIELD καταπολεμά αποτελεσματικά τις ακτίνες UVA και UVB. Εμπλουτισμένο με ένα ενεργό συστατικό κατά της ρύπανσης, βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμά τις καθημερινές εξωγενείς επιθέσεις. Αυτό το προϊόν TOP SECRETS είναι ιδανικό για να προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα κάθε μέρα.
Τα μυστικά μιας "τριπλής ασπίδας"
Για ομοιογενή επιδερμίδα, προστασία από τις κηλίδες που δημιουργούνται λόγω της έκθεσης στον ήλιο και διατήρηση της λάμψης, το UV SHIELD δρα σαν μια εξαιρετικά αποτελεσματική τριπλή ασπίδα. -Προστατευτικός φραγμός κατά της ρύπανσης: περιέχει εκχύλισμα βουτυρόσπερμου με αποτοξινωτικές ιδιότητες, για να προστατεύει την επιδερμίδα από τους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες της πόλης, αιχμαλωτίζοντας τα μεταλλικά σωματίδια της ατμόσφαιρας
-Υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50 / PA++++: ενσωματώνει ένα συνδυαστικό σύστημα φίλτρων κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB και ενισχυμένη προστασία από τις ακτίνες UVA (PA++++), για να συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και των καφέ κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της έκθεσης στον ήλιο.
-Προστασία κατά των ελεύθερων ριζών: η αντιοξειδωτική βιταμίνη E, σε συνδυασμό με ένα εκχύλισμα παιωνίας, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από τις εξωγενείς επιθέσεις.
Τεχνική επαγγελματικής εφαρμογής
Αποτελώντας το τελευταίο βήμα του προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας, το UV SHIELD προσφέρει καθημερινή προστασία. Χρησιμοποιείται ως βάση πριν την BB Crème “All-In-One” και το μακιγιάζ.



Pinceau Éclat Instantané (Flash Radiance Brush) Ένα μαγικό πινέλο, εμπνευσμένο από τους make-up artists. Χάρη στα ενυδατικά ενεργά συστατικά και στα ενεργά συστατικά ανάδειξης, γλιστρά στο πρόσωπο, για να καλύπτει άμεσα τα σημάδια κούρασης, να λειαίνει τα χαρακτηριστικά και να χαρίζει λαμπερή όψη. Χωράει άνετα στην τσάντα σας, για να σας χαρίζει δροσερή όψη επιδερμίδας ανά πάσα στιγμή.




Gommage Action Biologique Ένα εξαιρετικά δημοφιλές απολεπιστικό προϊόν φυσικής δράσης. Απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα χωρίς να περιέχει καθόλου σκληρά σωματίδια. Εμπλουτισμένο με φυτικά σάχκαρα και εξαιρετικά φίνα έλαια, αυτό το βελούδινο βάλσαμο μεταμορφώνεται αρχικά σε λάδι πάνω στην επιδερμίδα και μετά σε γαλάκτωμα όταν έρχεται σε επαφή με νερό.



Touche Express Yeux Προϊόν περιποίησης ματιών για εξάλειψη των σημαδιών κούρασης, των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Αυτό το στυλό με ρολέτα αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, απελευθερώνοντας ένα γαλάκτωμα λείανσης πλούσιο σε άρνικα. Το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται. Η περιοχή των ματιών δείχνει τελείως ξεκούραστη.


Beauty Sleep Το No 1 "αντίδοτο" του οίκου Yves Saint Laurent Beauté για τα ξενύχτια, περιέχει ενεργά συστατικά για ανανέωση της υφής και ενυδάτωση. Λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και την κάνει πιο πυκνή ενώ εσείς κοιμάστε, για να αποκαλύπτει λαμπερή όψη το πρωί.







Follow me on

               
  



5 σχόλια:

  1. Beautiful blog ;)


    I'm following you already ! would you like to follow me back? www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pwpw polla!!!gia na doume kai kana review siga siga sto internet!8a axizoun ta lefta tous??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I love Beauty Sleep! Απίστευτο προϊόν με λεπτόρρευστη υφή και κάνει θαύματα! http://juliet-art.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I can't wait to see if the BB cream comes in my colour!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε με το καλό να τις χαρείτε να μας πείτε & μας πως ήταν γιατί εγώ ούτε με τα κιάλια με τέτοιες τιμές. . . Αχ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook