Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Διαλεγοντας τη σωστη γοβα

Για τις περισσότερες από μας η ντουλάπα της μαμάς ήταν πάντα ένα μικρό όνειρο. Στην προσπάθεια μας να μεγαλώσουμε, τρυπώναμε και ψάχναμε τα πράγματά της. Τα μάτια μας άστραφταν όταν βρίσκαμε τον θησαυρό που έκρυβε. Ψηλές γόβες, κόκκινο κραγιόν και άσπρες πέρλες ήταν τα total must have της εποχής. 

Μεγαλώνοντας καταλάβαμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Εμείς τα κορίτσια πρέπει όχι μόνο να βρούμε το στιλ που μας πάει και που μας ταιριάζει αλλά και αυτό με το οποίο νιώθουμε άνετα. Τα παπούτσια που ονειρευόμασταν κάποτε ότι θα φοράμε κάθε μέρα πρέπει πλέον να προσαρμοστούν στην καθημερινότητά μας, τις ανάγκες μας και κάποιες φορές στη διάθεσή μας. 


Υπάρχουν όμως οι πέντε βασικοί κανόνες που αφορούν την αγορά των ψηλοτάκουνων παπουτσιών που εμένα προσωπικά μου φάνηκαν όλα αυτά τα χρόνια πολύτιμοι και θα ήθελα να τους μοιραστώ μαζί σας.

  1. Αγοράζουμε τα παπούτσια μας στο τέλος της ημέρας. Τα πόδια μας εκείνη την ώρα είναι πιθανότητα πρησμένα από την κούραση και την ορθοστασία. Έτσι μπορούμε να πάρουμε μία καλή ιδέα όχι μόνο του πόσο άνετα θα είναι τα παπούτσια μετά από κάποιες ώρες που θα τα έχουμε φορέσει αλλά και του πως θα δείχνουν πλέον πάνω στα πόδια μας. 
  2. Θα πρέπει να φροντίζουμε να περπατάμε αρκετά τα παπούτσια μέσα στο μαγαζί για να δούμε αν μας είναι όντως άνετα. Δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε. Είναι άλλωστε κρίμα να προβούμε σε μία αγορά την οποία στο τέλος θα χαρεί η ντουλάπα μας.
  3. Πρέπει να προβάρουμε τα παπούτσια μερικές φορές μέσα στο σπίτι ώστε να συνηθίσουμε το ύψος τους και να μπορούμε να τα περπατήσουμε με άνεση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα που φοράει γόβες και δεν είναι σε θέση να τις περπατήσει... Μικρότερα και σταθερότερα βήματα είναι το μυστικό μας.
  4. Αν γλιστράνε και σας δημιουργεί αυτό ανασφάλεια μπορείτε να περάσετε τον πάτο με λίγη λακ ώστε να αποφύγετε τα ατυχήματα. 
  5. Μπορεί τέλος να μην είναι πάντα το ίδιο εφικτό ή το ίδιο κομψό αλλά στην καθημερινότητά μας πρέπει να διαλέγουμε παπούτσια με χοντρή σόλα και τακούνι για να απορροφούν τους κραδασμούς και να κάνουν τα βήματα μας πιο σταθερά. 
Αυτά είναι λοιπόν τα δικά μου πέντε χρήσιμα tips and tricks για εντυπωσιακές εμφανίσεις με αγαπημένα μου ψηλοτάκουνα! Περιμένω τα δικά σας με αγωνία!

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook