Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Οι ετοιμασιες ξεκινησαν

Μπορεί για άλλους η χρονιά να ξεκινάει τον Ιανουάριο για μία καθηγήτρια όμως η χρονιά ξεκινάει πάντα κάθε Σεπτέμβρη. 

Πλησιάζει λοιπόν και μεις έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες μας από τις καλοκαιρινές διακοπές ετοιμαζόμαστε με μεγάλο ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το καινούργιο μας ξεκίνημα. Μαζί με μας βέβαια ξεκινάνε και όλοι οι μικροί μας φίλοι! Αν η οικογένεια μάλιστα διαθέτει και μικρά ζιζάνια τότε το συναίσθημα της νέας αρχής είναι ακόμα πιο έντονο! 

Έτσι και γω τα τελευταία χρόνια ζω διπλά το "νέο ξεκίνημα". Μία σαν δασκάλα και μία σαν θεία που έχει τρελή αδυναμία στα ανιψάκια της! 

Φέτος λοιπόν και με αφορμή και τα γενέθλια του ενός μικρού μας πρίγκιπα που είναι σε λίγες μέρες αποφάσισα να τους αγοράσω όλα όσα θα χρειαστούν. Σχολικές τσάντες, κασετίνες, στυλούς τετράδια αλλά και τα αθλητικά παπουτσάκια τους!


Μαζευτήκαμε λοιπόν και οι τρεις πόστα στην οθόνη του υπολογιστή και ξεκινήσαμε το online shopping το οποίο τα ενθουσιάζει κάθε φορά!!!

Η αλήθεια είναι βέβαια πως δυσκολευτήκαμε πολύ να αποφασίσουμε καθώς οι επιλογές μας ήταν πραγματικά πάρα πολλές. Νομίζω όμως πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.  Όσα διαλέξαμε είμαι σίγουρη ότι θα τα ευχαριστηθούν καθόλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς!!!

Ο μικρός απ΄ ότι φάνηκε μας βγήκε πιο σινεφίλ από το μεγάλο αλλά και οι δύο προτίμησαν σκούρα χρώματα ...







Πρέπει βέβαια να παραδεχθώ πως η απόφασή μας να τα διαλέξουμε μαζί ήταν η καλύτερη δυνατή καθώς οι δικές μου επιλογές θα απείχαν έτη φωτός από τις δικές τους! Φταίει νομίζω πως ακόμα τους κοιτάω και βλέπω τα μικρά μας παιδάκια... 

Τώρα που είμαστε καθόλα έτοιμοι ανυπομονούμε όλοι μαζί να τα παραλάβουν και να ξεκινήσουν τις νέες τους περιπέτειες!!!!


Μέχρι την επόμενη φορά να αγαπάτε και να προσέχετε τον εαυτό σας.





Οι φωτογραφίες είναι από το Spartoo.gr

2 σχόλια:

  1. Πόσο όμορφο post! Να τα χαίρεσαι και να τα ευχαριστηθούν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σχολική σεζόν να έχετε!!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάρα μου!
    Αγκαλιά πελώρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook