Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Summer essentials !!!!

Καλοκαίρι σημαίνει, μπάνια στη θάλασσα!
    

Αν όμως ανήκεις και συ στη δική μας παρέα και κάθε φορά που πηγαίνεις για μπάνιο ανακαλύπτεις ότι κάτι σε βασανίζει γιατί κάτι χρήσιμο ξέχασες πίσω, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Μαζί θα φτιάξουμε την τέλεια λίστα! Μία λίστα που θα μπορείς να συμβουλεύεσαι ώστε να ετοιμάζεσαι γρήγορα και χωρίς να σου λείπει τίποτα.


ΈΤΟΙΜΗ;;;;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, θα χρειαστούμε:

Μία μεγάλη τσάντα θαλάσσης ικανή για να χωρέσει τα πάντα!!!!!

Μία ψάθα, μία πετσέτα, ένα δεύτερο μαγιό, ένα δεύτερο ζευγάρι σαγιονάρες αν δεν θέλετε να μπείτε στο αυτοκίνητο με αυτό με το οποίο φτάσατε στην παραλία τώρα που θα έχει γεμίσει άμμο, κοκαλάκι για τα μαλλιά, παρεό, ρούχα παραλίας, αλλά και ένα μανταλάκι για την πετσέτα ή την ψάθα. Ασφαλώς όμως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα εδώ...

Θα χρειαστούμε επίσης ένα μικρό ξεχωριστό νεσεσέρ για να βάλουμε μέσα όλα τα απαραίτητα πράγματα αξία όπως το πορτοφόλι μας, τα γυαλιά ηλίου μας, το κινητό μας, τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας και γιατί όχι ένα καλώδιο για να φορτίσουμε το κινητό μας και ένα powerbank.

Ενώ απαραίτητο θα είναι να έχετε ένα ακόμα μικρό νεσεσέρ στο οποίο θα βάλετε το αντηλιακό προσώπου και σώματος, ένα lip balm για τα χείλη, μία χτένα για τα μαλλιά σας και γιατί όχι μερικά απλά καλλυντικά για μία ώρα ανάγκης. 


Τι; Παίρνω πολλά μαζί μου;;; Μπα ...  Δε νομίζω ...  Όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει, δεν μπορεί. Αν το θυμηθήκατε μπορείτε να μου το γράψετε στα σχόλια.

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας!!!

Καλό Καλοκαίρι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook