Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Shoe hacks !!!

Νομίζω πλέον το έχουν καταλάβει όλοι.... 

Λατρεύω τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

Το παρατσούκλι μου θα μπορούσε μάλιστα να είναι "σαρανταποδαρούσα" γιατί και τόσα πόδια να είχα πάλι δε θα μου έφταναν για να φοράω όλα τα παπούτσια της συλλογής μου... 



Πρόκειται για έρωτα, αγάπη, τρελή αδυναμία και δεν έχει νόημα να προσπαθώ να το κρύψω. Μου αρέσει μάλιστα να κάθομαι να διαβάζω όλα τα tips και hacks που μπορώ να βρω στο διαδίκτυο προκειμένου να τα φροντίζω και να τα διατηρώ όσο το δυνατόν περισσότερο!




Θέλω λοιπόν σήμερα να μοιραστώ μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα που κατάφερα να συγκεντρώσω!!!
  • Αν θέλετε να στεγνώσετε τα αθλητικά σας γρήγορα μπορείτε να βάλετε λίγη από την άμμο της γάτας μέσα στο λίγο χαρτί κουζίνας και να το τοποθετήσετε στο εσωτερικό του παπουτσιού σας.
  • Αν θέλετε να αποφύγετε τις φουσκάλες που μπορούν να μας δημιουργήσουν οι δερμάτινες γόβες απλώστε λίγη βαζελίνη στο εσωτερικό του παπουτσιού σας ή βάλτε λίγη ενυδατική κρέμα στα πόδια σας. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε γιατί μετά θα γλιστράτε μέσα στο παπούτσι σας με κίνδυνο να πέσετε και να στραμπουλήξετε το πόδι σας.
  • Αν τα αθλητικά σας μυρίζουν και θέλετε να το σταματήσετε το συντομότερο δυνατό βάλτε λίγο οξυζενέ σε λίγο βαμβάκι και περάστε το εσωτερικό του παπουτσιού σας με αυτό. 
  • Για να διατηρήσετε όμως ένα ευχάριστο άρωμα στα αθλητικά σας, βάλτε λίγη σόδα και το μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε ένα σακουλάκι και τοποθετήστε το ανοιχτό στο εσωτερικό του. Το σακουλάκι αυτό μην το πετάξετε  μετά την πρώτη φορά καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.
  • Αν τέλος θέλετε να φορμάρετε τα καινούργια σας δερμάτινα παπούτσια προκείμενου να πάρουν το σχήμα του ποδιού σας και να σας είναι πιο άνετα δεν έχετε παρά να βάλετε λίγο οινόπνευμα σε λίγο βαμβάκι και να περάσετε με αυτό το εσωτερικό του παπουτσιού. Στη συνέχεια φορέστε ένα ζευγάρι κάλτσες και μετά τα παπούτσια σας. Μπορείτε ή να τα περπατήσετε λίγη ώρα ή να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι για να τα ζεστάνετε λίγο και να τα φορμάρετε γρηγορότερα.
Ελπίζω να σας άρεσαν!!!

Περιμένω και σεις να μοιραστείτε μαζί μου τα δικά σας shoe hacks αλλά και τα σχόλιά σας! 

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook