Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Let the summer begin!

Πάει σχεδόν ένας μήνας από την τελευταία φορά που τα είπαμε και πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι μου λείψατε πολύ!!!!

Αναγκάστηκα όμως να σας αποχωριστώ καθώς ο υπολογιστής μου αποφάσισε να μου θυμώσει για τα καλά και έπρεπε να τον στείλω για επισκευή. Τώρα όμως που γύρισε σπίτι είμαι κ γω έτοιμη να του δείξω πόσο μου έλειψε αλλά και πόσο μου λείψατε!!!

Έχω ετοιμάσει λοιπόν μία σειρά από άρθρα που νομίζω ότι θα μας κάνουν να περάσουμε αξέχαστα τις καυτές μέρες που έρχονται!!!!

Και, μιας και μιλήσαμε για ζέστη και άκουσα και στην τηλεόραση ότι αυτό το Σ/Κ τα θερμόμετρα θα χτυπήσουν και πάλι κόκκινο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου μυστικά για ένα ασφαλές αλλά και πολύ δροσερό καλοκαίρι!

Let the summer begin λοιπόν δίνοντας πάντα στην επιδερμίδα μας αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη! 

Η αναζωογόνηση, η φροντίδα αλλά και η προστασία έχουν για μένα το άρωμα αγαπημένων brand και αυτό το καλοκαίρι!



Το πρώτο και σημαντικότερο όλων είναι ασφαλώς το αντηλιακό. Μπορεί να έχουμε βαρεθεί να το ακούμε αλλά είναι όντως ο καλύτερος σύμμαχός μας για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι!

Το χειμώνα που μας πέρασε το πρόσωπό μου αγάπησε την φροντίδα της εταιρείας Garden of Panthenols!  Γι' αυτό έψαξα στον κήπο με τις πανθενόλες για να βρω το  κατάλληλο για το προσωπάκι μου, αντηλιακό.


Το διάλεξα γιατί περιέχει υαλουρονικό οξύ που το δέρμα μου το λατρεύει αλλά και Argan oil και πανθενόλη για περισσότερη φροντίδα και προστασία. Ήθελα επίσης να έχει spf 50 γιατί πιστεύω με όλη μου τη δύναμη πως η καλή πρόληψη θα με προστατέψει από το να κάνω στο μέλλον ρυτίδες. Ο συνδυασμός των αντηλιακών φίλτρων και αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και προστασία από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Ενώ περιέχει ένα ειδικό βιοπολυμερές το οποίο δημιουργεί ένα ανθεκτικό στο νερό αδιάβροχο και αόρατο προστατευτικό φιλμ. Έχει ελαφριά υφή και απλώνετε εύκολα χωρίς να αφήνει στην επιδερμίδα λιπαρότητα. Η δεύτερη επιλογή, που έχει και λίγο χρώμα, είναι ιδανική για πριν το μακιγιάζ!





Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και το σώμα μας. Γι' αυτό, επέλεξα κάτι κλασικό και πολύ πολύ αγαπημένο το οποίο όμως αυτό το καλοκαίρι επαναλανσάρεται για να μας προσφέρει ακόμα περισσότερη φροντίδα. Και επειδή η φροντίδα και το όνομα Nivea είναι εδώ και πολλά χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένα, επέλεξα το φετινό καλοκαίρι να ταξιδέψω παρέα με τα νέα Nivea Sun Protect & Moisture. 

Ενυδατική αντηλιακή λοσιόν με spf 30 είναι η επιλογή μου για αυτό το καλοκαίρι που θέλω να είναι πραγματικά απολαυστικό! Περιέχει φίλτρα προστασίας UVA/UVB τα οποία προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας προστασία από τον ήλιο, ενώ ενισχύονται με ενυδατικά συστατικά, όπως η πανθενόλη και η γλυκερίνη ώστε να μας προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση. Ανθεκτικό στο νερό με ελαφριά σύνθεση και υπέροχο άρωμα απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει στα ρούχα ενώ κάνει τις ακτίνες του ήλιου να μας χαϊδεύουν σαν απαλό χάδι!


Και αν νομίζεις ότι τελειώσαμε έχω να σου δείξω ένα ακόμα μαγικό μυστικό! Το χρειάζεσαι στην παραλία, το σπίτι, το αυτοκίνητο για εκείνη τη στιγμή που νιώθεις ότι λιώνεις, ότι δεν αντέχεις άλλο. Είναι εκεί όταν χρειάζεσαι ένα σύμμαχο. Κάτι για να σε τονώσει και να σε κάνει να νιώσεις αναζωογονημένη. Πρόκειται για ένα νερό ή ακόμα καλύτερα πρόκειται για ένα "ιδιαίτερο" νερό από την Frezyderm! Το Anti-Thermal water mist!!!

Τι το ιδιαίτερο έχει; Είναι ένα καταπραϋντικό νερό που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Η πρωτοποριακή φόρμουλά του, στηριγμένη στις άριστες ιδιότητες της Ακακίας, προσφέρει ενεργή κυτταρική ενυδάτωση, καθώς η τριπλή δράση του προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, ενεργοποιεί τα κύτταρα για να παράγουν τη φυσική υγρασία (NMF) και ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους δείκτες αφυδάτωσης ώστε να εντατικοποιηθεί η μεταφορά υγρασίας στα κερατινοκύτταρα. Ταυτόχρονα το εκχύλισμα από φύκια έχει άριστη αντιοξειδωτική δράση, που όσο αυξάνεται η θερμοκρασία αυξάνεται και η προστασία που παρέχει από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη φυσική άμυνα του δέρματος. 

Ακούγεται εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι; Το σίγουρο είναι ότι είναι ακόμα πιο δροσιστικό απ' ότι ακούγεται ενώ αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι ο ομοιόμορφος συνεχής ψεκασμός! Εγώ έχω μόνιμα πλέον ένα στο αυτοκίνητο και ένα στην τσάντα για την θάλασσα. 

Γιατί ακόμα και αν υποσχέθηκα ότι θα έρθει ο Αύγουστος για να κάνω τις πρώτες βουτιές νομίζω ότι θα χρειαστεί να νιώσω τη δροσιά του απέραντου γαλάζιου αλλά και την ηρεμία της παραλίας κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο πολύ νωρίτερα...!!!!

Και μη νομίζεις ότι τελειώσαμε... Έχω ακόμα να σου πω τόσα πολλά... 

Μέχρι όμως να έρθει η επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!




5 σχόλια:

  1. κ εγώ φέτος αγάπησα το αντηλιακό προσώπου από garden of panthenols!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρησιμότατα όλα! Για το καλό μας!
    Και να πίνουμε και μπόλικο νεράκι! (Τα λέω στους άλλους για να παραδειγματιστώ κι εγώ! χιχι!)
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου! Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σημαντική η προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου! Εγώ επέλεξα για το πρόσωπο μια κρεμα frezyderm με χρώμα και για το σώμα ένα γαλάκτωμα σπρευ της nuxe..καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το νεράκι απο Frezyderm το εχω στο μάτι η αλήθεια ειναι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο post! Tο νεράκι από Frezyderm αν και έχει λίγο παράξενη μυρωδιά, είναι σε τόσο βολική συσκευασία για την παραλία και τόοοοοοοσο δροσιστικό! Πολύ αγαπημένο! Την αντηλιακή της Garden of Panthenols με το χρώμα θα την πρότεινες σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες; Την έχουμε βάλει στη wish list, αλλά το σκεφτόμαστε ακόμη. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook