Τρίτη 12 Απριλίου 2016

BeautyTestBox ~ KueshiBoxTwo

Η οικογένεια του BeautyTestBox άλλαξε! Ανανεώθηκε!

Το πρώτο κουτί με τη νέα εμφάνιση έκανε το ντεμπούτο του πριν μερικές μέρες και γω δεν έχασα την ευκαιρία να το δω από κοντά.

Το συρταρωτό κουτί αντικαταστάθηκε από ένα νέο που έχει κούμπωμα κρατώντας πάντα την σταθερή και δυνατή του συσκευασία! 


Εγώ διάλεξα το KueshiBoxTwo και χάρηκα διπλά την ευκαιρία τόσο το νέο κουτί όσο και την ευκαιρία που μου δόθηκε να δοκιμάσω προϊόντα από την εταιρεία Kueshi μιας και μέχρι τώρα δεν μου είχε ξαναδοθεί η ευκαιρία.


Σαν μια εθισμένη beauty blogger λοιπόν δεν έχασα την ευκαιρία και άνοιξα το κουτί μου γεμάτη ενθουσιασμό ακόμα και αν ήξερα εκ των προτέρων τι περιέχει. Ανυπομονούσα βλέπετε να έρθουν στα χέρια μου αυτά τα προϊόντα και να αρχίσω να τα επεξεργάζομαι.


Το κουτί πέραν του αναλυτικού σημειώματος που πάντα περιέχει είχε και 4 travel size προϊόντα σε αρκετά ικανοποιητικές ποσότητες ώστε μετά την χρήση τους να αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη άποψη αλλά και full size προϊόν. 


Το κουτί λοιπόν περιελάμβανε τα παρακάτω :
  • Kueshi Facial Silky Scrub 
Ήπιο καθαριστικό προσώπου που απολεπίζει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 
  • Kueshi Purifuing Gel
Gel καθαρισμού που δημιουργεί ελαφρή αφρό και καθαρίζει απαλά και σε βάθος. Εξισορροπεί την λιπαρότητα και απαλύνει την επιδερμίδα. 
  • Kueshi Regenerist Emuision Cream
Αναπλαστική κρέμα προσώπου για την πρόληψη γήρανσης του δέρματος. Υψηλής ποιότητας συστατικά όπως το σαλιγκάρι και έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς. Επουλώνει τις λεπτές γραμμές, τα εγκαύματα και άλλες ατέλειες.
  • Kueshi Aloe Vera gel 99%
Φυσικό gel Aloe Vera γενικής χρήσης που αποτελείται από 99% εκχύλισμα αλόης βιολογικής καλλιέργειας. Το υγρό που εκκρίνεται είναι καταπραϋντικό και βοηθά στην επούλωση.
  • Kueshi Chocolate Mask
Τονωτική  Μάσκα σοκολάτας σε σκόνη με επανορθωτική δράση που συσφίγγει το δέρμα. Με πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την γήρανση.  


Εγώ σήμερα κιόλας θα ξεκινήσω τις δοκιμές αρχίζοντας από το scrub γιατί τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία αλλά και από τη μάσκα μιας και ο τρόπος χρήσης της μου έχει εξάψει την περιέργεια. Πρέπει, όπως λένε οι οδηγίες, να ενώσω τη σκόνη με κρύο νερό και να ανακατέψω καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Να το εφαρμόσω στο πρόσωπο και το λαιμό μου για περίπου 15 λεπτά και μετά να την τραβήξω από κάτω προς το πάνω για να την αφαιρέσω! Ακούγεται ενδιαφέρον. Έτσι δεν είναι; Και το κυριότερο είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μέχρι τώρα μάσκα σαν αυτή!


Αν θέλετε και σεις να το δοκιμάσετε προλαβαίνεται. Το κουτί είναι ακόμα διαθέσιμο στο BeautyTestBox μαζί και με τα άλλα δύο κουτιά! (εδώ) Μόλις τα δοκιμάσετε και σεις θα περιμένω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας!

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου.



2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook