Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

The Body Shop ~ Xmas Giveaway

Αυτά τα Χριστούγεννα σου υποσχέθηκα ότι θα είναι μοναδικά! Θα είναι δικά μας! Θα είναι Cute & Girly και θα κρύβουν μοναδικές εκπλήξεις για πολλούς τυχερούς!

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην κρατήσω την υπόσχεσή μου. Γι' αυτό εγώ και ο Skittle (το αρχι-ξωτικό των Χριστουγέννων) φωνάξαμε στην προσπάθειά μας αυτή τους καλύτερους βοηθούς!

Πρώτος είναι ασφαλώς τα αγαπημένα μας The Body Shop που χρόνια τώρα μας φροντίζουν κάνοντας αυτές τις δικές μας στιγμές μοναδικές!!!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έρχονται με μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη σειρά που σκοπό έχει να μας ταξιδέξει σε υπέροχες μυρωδιές των παιδικών μας χρόνων και να μας βάλει σε μεγάλο πειρασμό!

Μύρισε Χριστούγεννα λοιπόν γι'αυτό είμαστε και μεις εδώ, έτοιμοι, και όπως κάθε χρόνο θα μοιράσουμε και πάλι υπέροχα δώρα!!!!


Πριν όμως να ευχαριστήσουμε τα The Body Shop που τόσο απλόχερα μας προσέφεραν τα δώρα των νικητών!





Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής :




ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι συμμέτοχες 22 και 39 και αναδείχθηκαν μέσω του random.org και τα ονόματα αυτών :

Elen Karida
Maria Charatsiari

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!! Να είστε πάντα τυχερες

Οι νικήτριες έχουν ενημερωθεί και μέσω e-mail.

Αν δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε... Έχει ήδη ξεκινήσει ένα καινούργιο giveaway στο blog μας. Σας περιμένω όλους!






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Όροι του διαγωνισμού:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Frosted Plum Gift των The Body Shop που περιλαμβάνει :
1 Frosted Plum Shimmer Lotion 60ml
1 Frosted Plum Shower Gel 60ml
1 Frosted Plum Body Butter 50ml
1 Frosted Plum Sugar Scrub 50ml

Για να πάρετε μέρος στο Giveaway μας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

* Κάντε like στην σελίδα μου στο Cute&GirlyDMS στο facebook ( link εδώ ) Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη φόρμα συμμετοχής το όνομα του προφιλ σας στο facebook. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Κάντε like στην σελίδα των The Body Shop στο facebook ( link εδώ ) Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη φόρμα συμμετοχής το όνομα του προφιλ σας στο facebook. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Κάντε like και share την φωτογραφια του facebook που θα βρείτε εδώ.  Μην ξεχάσετε να πατήστε το check box στην φόρμα για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το e-mail σας στη φόρμα συμμετοχής προκειμένου να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας αν είστε ένας από τους τυχερούς νικητές. 

* Μην ξεχάσετε να πατήστε το check box στην φόρμα για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή σας για να θεωρηθεί έγκυρη πρέπει να είναι μέσα από την φόρμα συμμετοχής. Τα σχόλια και τα like στο facebook για συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν θα θεωρούνται έγκυρα αν δεν συνοδεύονται από την συμπλήρωση της φόρμας. Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές.

Το giveaway ανοίγει την 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 00.01 κλείνει στις 7 Δεκεμβρίου του 2015 στις 23.59 και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος και αυτό γιατί θα πρέπει να μου στείλετε προσωπικά σας στοιχεία αν κερδίσετε (όπως Όνομα, Διεύθυνση και τηλέφωνο). 

Οι νικητές θα αναδειχθούν με τυχαία επιλογή και θα ανακοινωθούν εδώ στο blog σε αυτό το ίδιο άρθρο την επόμενη της λήξης του διαγωνισμού. Θα ενημερωθούν ασφαλώς μέσω mail για το δώρο που κέρδισαν. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε ότι λάβατε το νικητήριο e-mail και ότι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Οι τυχεροί θα έχουν 7 ολόκληρες μέρες να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου στείλουν τα στοιχεία τους για να τους αποσταλεί το δώρο τους. Αν ο νικητής δεν απαντήσει στο παραπάνω χρονικό περιθώριο, θα κληρωθεί νέος νικητής στην θέση του. Τα στοιχεία των νικητών θα τα δώσω στην εταιρεία, που θα αναλάβει να κάνει και την αποστολή του δώρου. Εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του δώρου κατά την αποστολή.   Tα δώρα προσφέρονται από την εταιρεία The Body Shop με μοναδικό σκοπό να δώσει την ευκαιρεία σε 2 τυχερούς να δοκιμάσουν τα προϊόντα της νέας Χριστουγεννιάτικης σειράς. Εγώ με μεγάλη χαρά φιλοξενώ το διαγωνισμό αυτό στο blog μου και  δεν πληρώνομαι για την διεξαγωγή του διαγωνισμού.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!!!


Καλή επιτυχία και Καλά Χριστούγεννα!!!!!!



13 σχόλια:

  1. Υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο μηνα και καλες γιορτες!!!! Ευχαριστουμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπω, ομορφιές!!!
    Καλό μήνα, κούκλα μου!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε, σου εύχομαι τα καλύτερα και συνεχίσεις έτσι δυναμικά με το blog σου!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook