Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Let's get ready for 2016

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποχαιρετάμε μαζί το 2015... 

Έλα να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας στεναχώρησαν και να κλείσουμε στο μαγικό κουτάκι των αναμνήσεών μας, τις στιγμές αυτές που μας έκαναν είτε να χαμογελάσουμε είτε να κλάψουμε από χαρά.

Αν δεν ξέρεις τον τρόπο ή έχεις πελαγώσει από τις προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τις τελευταίες μου Cute & Girly συμβουλές είτε για να λάμψεις στο σημερινό ρεβεγιόν είτε για να ξεκινήσεις το 2016 με τις πιο cozy στιγμές. 


Ετοιμάζεσαι για μία μεγαλοπρεπή έξοδο ;;;


Στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται και πάρα πολλά για να ξεχωρίσεις. Ξεκίνα με τα βασικά.  Φόρεσε το πιο sexy μαύρο σου φόρεμά και τις πιο εντυπωσιακές και ασφαλώς πανύψηλες γόβες σου. Το κόκκινο κραγιόν αλλά και τα διακριτικά κοσμήματα είναι must. Ενώ η τσάντα σου θα πρέπει να περιέχει τα απολύτως απαραίτητα. Κραγιόν, κινητό, κλειδιά και ασφαλώς μετρητά. Μην ξεχάσεις πριν κλείσεις την πόρτα του σπιτιού σου να φορέσεις πίσω από τα αυτιά σου μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα. 


Αν απο την αλλη ετοιμάζεσαι για ζεστές ειδιλιακές στιγμές δίπλα στο τζάκι και επιθυμείς να σε βρει το 2016 παρέα με τους αγαπημένους σου και τις πιο ζεστές σου παντόφλες, δεν έχεις παρά να φροντίσεις για κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν όμως τη διαφορά. Φρόντισε να το δασκεδάσεις και φόρεσε ότι πιο χριστουγεννιάτικο έχεις. Μπλούζες, παντόφλες. Ακόμα και το σκούφο σου. Φτιάξε μια ζεστή σοκολάτα και βγάλε πολλές πολλές φωτογραφίες δίπλα στο δέντρο. Έχεις άλλωστε μαζί σου αυτούς που αγαπάς περισσότερο... Μην το ξεχνάς. 

 Κάπου εδώ θα σε αφήσω για να βρω και γω τους αγαπημένους μου... Πριν όμως θέλω να σου πω μόνο αυτό:

Απόλαυσέ το!

Απόλαυσε κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο... 

Εμείς θα τα ξαναπουμέ το 2016. Μέχρι τότε σου στέλνω την αγάπη και μην ξεχνάς ότι η ομορφιά βρίσκεται στο χρώμα του φθινοπώρου!

Πάντα να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!

Οι φωτογραφίες είναι από το Spartoo


2 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά , ομορφιά μου!
    Υγεία, χαμόγελο και πάάάάρα πολλή αγάπη στη ζωή σου!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή χρονιά με υγεία κορίτσι!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook