Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

New year , new resolutions ~ My Feminine Boudoir Giveaway

Και ξαφνικά το ξέρεις, το νιώθεις, το καταλαβαίνεις... 

Είναι η ώρα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Να 'μαι λοιπόν και πάλι εδώ, στην αφετηρία μου. Αυτή τη φορά όμως θα είναι διαφορετικά γιατί εγώ νιώθω διαφορετική, είμαι διαφορετική. Κλείνω τα μάτια, εμπιστεύομαι τη μαγεία που κρύβει μέσα του ο ενθουσιασμό μιας καινούργιας αρχής και ξεκινάω. 

Στόχος μου, να επαναφέρω στην καθημερινότητά μου λίγη από την χαρά, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που είχα όταν ήμουν παιδί. Θέλω να κοιτάω τα άστρα και να ονειρεύομαι. Να χαμογελάω και να νιώθω ευτυχία. Να κοιτάω τον κόσμο και να μην χρειάζεται να κάνω δεύτερες σκέψεις γιατί αυτοί που είναι δίπλα μου είναι φίλοι μου και με αγαπάνε. Ακριβώς δηλαδή όπως τότε... 


Χρειαζόμουν όμως ένα σύμμαχο στο ταξίδι μου, και βρήκα τον κατάλληλο. Ακούει στο όνομα 
My Feminine Boudoir 

Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα Pleasure Calendar που θα μπορούσα να ζητήσω να με συντροφεύουν στα όνειρα που θα κάνω το 2016... 


Ψέκασα τις σελίδες του με το αγαπημένο μου άρωμα και ξεκίνησα τον Ιανουάριο με την υπόσχεση "Να είμαι εγώ, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου" γιατί με αυτό το μότο ξεκινάει αυτός ο μήνας.

Λάτρεψα την απλότητα και το ρομαντισμό του.

Δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο. Δεν θα σημειώσω εκεί την βαριά και μουντή μου καθημερινότητα. Είναι ένα pleasure calendar  φτιαγμένο για να κρύψει στις σελίδες του όλες μου τις επιθυμίες και τα όνειρά μου για την καινούργια χρονιά. Είναι Cute , είναι Girly, είναι Pink. Είμαι ΕΓΩ!

Γι' αυτό και σύντομα θα μοιραστώ μαζί σου τα beauty μυστικά μου που είδη βρίσκονται στις σελίδες του...

Τι θα έλεγες όμως αν σου δινόταν και σένα η ευκαιρία να κερδίσεις και συ ένα τέτοιο calendar για να δώσεις ένα άλλο νόημα στις μέρες σου και τα ονειρικά σου ταξίδια;;;

Για να πάρεις μέρος δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα :

ΤΥΧΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ η συμμετοχή 41 και αναδείχθηκε μέσω του random.org και το όνομά της είναι:
  • Μαριαλένα Λάζου
Συγχαρητήρια!!!! Να είσαι πάντα τυχερή

Η νικήτρια έχει ενημερωθεί και μέσω e-mail.

Αν δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε... Σε λίγο θα ξεκινήσει ένα καινούργιο giveaway στο blog μας. Σας περιμένω όλους!

Και μην ξεχνάς:

Dreams are like stars,
you may never catch them
but if you follow them
they will lead you to your destiny


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Όροι του διαγωνισμού:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 τυχερός θα κερδίσει  το υπέροχο κόκκινο Pleasure Calendar του My Feminine Boudoir.

Για να πάρετε μέρος στο Giveaway μας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

* Κάντε like στην σελίδα μου στο Cute&GirlyDMS στο facebook ( link εδώ ) Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη φόρμα συμμετοχής το όνομα του προφιλ σας στο facebook. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Κάντε like στην σελίδα του My Feminine Boudouir στο facebook ( link εδώ ) Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη φόρμα συμμετοχής το όνομα του προφιλ σας στο facebook. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Κάντε like και share την φωτογραφία του facebook που θα βρείτε εδώ.  Μην ξεχάσετε να πατήστε το check box στην φόρμα για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας. Η συμμετοχή αυτή δεν είναι υποχρεωτική.

* Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το e-mail σας στη φόρμα συμμετοχής προκειμένου να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας αν είστε ένας από τους τυχερούς νικητές. 

* Μην ξεχάσετε να πατήστε το check box στην φόρμα για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή σας για να θεωρηθεί έγκυρη πρέπει να είναι μέσα από την φόρμα συμμετοχής. Τα σχόλια και τα like στο facebook για συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν θα θεωρούνται έγκυρα αν δεν συνοδεύονται από την συμπλήρωση της φόρμας. Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές.

Το giveaway ανοίγει την 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20.30 και κλείνει την 16 Ιανουαρίου του 2016 στις 23.59 και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος και αυτό γιατί θα πρέπει να μου στείλετε προσωπικά σας στοιχεία αν κερδίσετε (όπως Όνομα, Διεύθυνση και τηλέφωνο). 

Ο νικητής θα αναδειχθεί με τυχαία επιλογή και θα ανακοινωθεί εδώ στο blog σε αυτό το ίδιο άρθρο την επόμενη της λήξης του διαγωνισμού. Θα ενημερωθεί ασφαλώς μέσω mail για το δώρο που κέρδισε. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε ότι λάβατε το νικητήριο e-mail και ότι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Ο τυχερός θα έχει 7 ολόκληρες μέρες να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου στείλει τα στοιχεία του για να του αποσταλεί το δώρο του. Αν ο νικητής δεν απαντήσει στο παραπάνω χρονικό περιθώριο, θα κληρωθεί νέος νικητής στην θέση του. Η αποστολή του δώρου θα γίνει από εμένα. Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο. Δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του δώρου κατά την αποστολή.   Tο δώρο προσφέρεται από εμένα με μοναδικό σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε 1 τυχερό να καταγράψει σε αυτό τις μοναδικές εμπειρίες που θα ζήσει το 2016.  Δεν πληρώνομαι για την διεξαγωγή του διαγωνισμού.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!!!


Καλή επιτυχία !!!3 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook