Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Nude Tube ~ The Balm * review

Μιας και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχω μπει σε mood εξομολογήσεων θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια από τις μεγαλύτερες beauty παραξενιές που είχα όταν ήμουν μικρή. 

Δε μου άρεσαν καθόλου οι παλέτες μακιγιαζ. 

Η αλήθεια είναι πως με γοήτευε το ότι μέσα από ένα μικρό κουτάκι μου δίνονταν τόσες επιλογές. Μπορούσα να παίξω με χρώματα και υφές. Να κάνω διάφορους συνδιασμούς και να αλλάξω το look μου ανάλογα με την διάθεση της στιγμής. Ήξερα επίσης καλά πως για έναν άνθρωπο σαν εμένα που θέλει στα ταξίδια του να παίρνει όσο το δυνατόν περισότερα πράγματα οι παλέτες αποτελούσαν πάντα ιδανική επιλογή. Τις πιο πολλές φορές μάλιστα, η αναλογία ποσότητας και τιμής ήταν άκρως δελεαστική.

Το πρόβλημα ξεκινούσε όταν ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα άρχιζε να τελειώνει. Τη στιγμή που έβλεπα τον πάτο μιας σκιάς ένιωθα ότι η παλέτα αυτή σιγά σιγά πεθαίνει ... Άρχιζα να στεναχωριέμαι, να την αφήνω στην άκρη  και μαζί με αυτή και όλα τα άλλα ω χρώματα. Ένιωθα λοιπόν ότι κατά ένα μεγάλο μέρος πήγαινε χαμένη. 

Μπορεί ποτέ να μην το ξεπέρασα αυτό, όταν όμως άρχισα να ασχολούμε με το beauty blogging και να γνωρίζω περισσοτερες λεπτομέρειες για όλες αυτές τις πραγματικά υπέροχες παλέτες που κυκλοφορούν στην αγορά άρχισα σιγά σιγά να βάζω νερό στο κρασι μου. Είναι βλέπεις που μου ήταν και αδύνατο να αντισταθώ.

Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσω μία μέρα σπίτι παρέα με την Nude Tude από την The Balm. Γνωστή στις πιο πολλές από σας και δική μου αγαπημένη έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και στο boudouir μου!



Αυτό που με γοήτευσε ήταν η συσκευασια της. Προσεγμένη με ένα μεγάλο καθρεφτη αλλά και ρετρό φιγούρες σαν βγαλμένες από άλλη εποχή να σε ταξιδεύουν κάθε φορά που την χρησιμοποιείς. 


Τα αστεία και γεμάτα υπονοούμενα ονόματα είναι το δεύτερο που δεν μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή σου.  Με χρώματα απλά, καθημερινά που έχουν όμως μία δόση πολυτέλειας η παλέτα αυτή έχει σαν μοναδικό της στόχο να σου γίνει γρήγορα απαραίτητη και πίστεψέ με τα καταφέρνει εξαιρετικά.


Πρόκειται χωρίς ίχνος υπερβολής για μία από τις καλύτερες παλέτες της συλλογής μου με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων που έχουν και εντυπωσιακή διάρκεια. 


Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 χρώματα με βελούδινες υφές που κάνουν τις σκιές εύκολες στην χρήση. Στα 11,08 γραμμάρια της (0,92 γραμμάρια η κάθε σκιά) γίνεται μία εναλλαγή τεσσαρων matte και οχτώ shimmer σκιών που την καθιστούν ιδανική για κάθε ώρα της μέρας δίνοντας μας ατελείωτες επιλογές.





Τα χρώματα δουλεύονται εύκολα και η παλέτα συνοδεύεται και από ένα πινελάκι που αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ υπήρξαν στιγμές που μου φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο. 




Αγαπημένα μου χρώματα είναι το Stubborn που δίνει απίστευτη λάμψη, το Sultry που είναι ένα εξαιρετικό transission χρώμα όταν χρησιμοποιηθεί με μέτρο. Το sophisticated είναι total must για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις ενώ τώρα τελευταία άρχισα να ερωτεύομαι και το silly και το sleek! 

Και αν σκέφτεσαι ακόμα πρέπει να σου πω, πως αξίζει τα 37 ευρώ της και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψεις. Εγώ την αγόρασα πριν 1,5 χρόνο αλλά έψαξα για σένα και έμαθα ότι αν θες σήμερα μπορείς να την βρεις στο BeautytestBox!

Εσένα ποιά είναι η αγαπημένη σου Nude παλέτα;;;

Μέχρι την επόμενη φορά

Μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!



5 σχόλια:

  1. Ω, πόσο δίκιο έχεις! Αν σου τελειώσει το αγαπημένο χρώμα σε μια παλέτα, δύσκολα θα συνεχίσεις να ασχολείσαι και με τα υπόλοιπα χρώματα...
    Απίθανη η Nude Tude!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη παρουσίαση, εξαιρετική παλέττα και απόδοση χρώματος.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπώ αυτές τις shimmery σκιές που είναι ιδανικές να τις τοποθετείς στο μέσο του κινητού βλεφάρου!!!!!!!!!! πόσο όμορφη φαίνεται αυτή η παλέττα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ μας βάζεις σε μεγάλο πειρασμό κ πως να αντισταθείς! Ξεχώρισα -με δυσκολία βεβαια- τη sexy. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook