Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Let's boost things up!!!


Οι εξετάσεις τελείωσαν και τα σχολεία κλείνουν. Ήρθε λοιπόν η ώρα εσύ η πρώην μαθήτρια μαζί με τις μαμά σου, που τόσο ταλαιπωρηθήκατε τον τελευταίο καιρό, να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί και να περιποιηθείτε παρέα την επιδερμίδα σας!

Ποια θα ήθελε άλλωστε να βλέπει μετά από χρόνια τις φωτογραφίες απο εκείνο το πρώτο, ξέγνοιαστο καλοκαίρι και να στέκεται όχι στις όμορφες στιγμές αλλά στο ότι το δέρμα της ήταν ταλαιπωρημένο, θαμπό και κουρασμένο;;;

Φαντάζομαι όχι εσύ αλλά σίγουρα ουτε και γω που δεν πέρασα την ταλαιπωρία των εξετάσεων. Μια ανάσα λοιπόν πριν τις διακοπές ήρθε η ώρα να ταράξουμε λίγο τα νερά και να δώσουμε στην επιδερμίδα μας το boost που της αξίζει!!! 

Το μυστικό για μια ακόμα φορά ακούει στο όνομα των αγαπημένων μου The Body Shop και την νέα κρέμα ενυδάτωσής τους! Την 

Vitamin C 
Glow Boosting Moisturiser


Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη ενυδατική κρέμα η οποία υπόσχεται να επαναφέρει την λάμψη, την ενυδάτωση αλλά και την αναζωογόνηση της επιδερμίδα μας!

Κύριο συστατικό της είναι το ισχυρό φρούτο camu camu που μας έρχεται από τα βάθη του τροπικού δάσους στον Αμαζόνιο και συλλέγται παραδοσιακά με κανό κατά την  εποχή των βροχών.   (Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι τόσο πολύ που σαν beauty blogger έχω την ευκαιρία όχ μόνο να μαθαίνω και να μοιράζομαι μαζί σου τόσες νέες πληροφορίες αλλά κλείνοντας τα μάτια μου να ταξιδεύω μαζί σου σε μέρη μαγικά...!!!)



Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι περιέχει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα απλό πορτοκάλι! Και επειδή μπορεί να αναρωτιέσαι τι μας προσφέρει η βιταμίνη C, η Dr Terry, global skincare expert των The Body Shop μας εξηγεί:

"Η βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικό θρεπτικό συστατικό για τη συνολική υγεία της επιδερμίδας βοηθώντας την να διατηρείται ελαστική και ενυδατική. Βοήθα στην ανανέωση και την αναδόμηση των κυττάρων αφήνοντας την επιδερμίδα λεια και με λαμπερή όψη. Επίσης είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Για την επιδερμίδα σας το καλύτερο είναι να την ενισχύετε με τοπική εφαρμογή καθώς οι βιταμίνες που προέρχεται από την τροφή ή το ποτό χρησιμοποιούνται εσωτερικά στον οργανισμό και η επιδερμίδα ωφελείται ελάχιστα. Ανεξάρτητες μάλιστα μελέτες έχουν δείξει ότι η τοπική εφαρμογή βιταμίνης σε βοηθάει την επιδερμίδα να δείχνει όλα τα ανανεωμένη και καταπολεμά Τα σήματα της κούρασης."



Εγώ εννοείται ότι δεν έχασα την ευκαιρία. Την δοκίμασα και θέλω πολύ να μοιραστώ την γνώμη μου γι' αυτήν μαζί σου.

Θα ξεκινήσω από την συσκευασία η οποία είναι πλαστική και άρα ανακυκλώσιμη. Το ημιδιαφανές εξωτερικό βαζάκι σε συνδιασμό με το πορτοκαλί χρώμα ξενίζει αλλά και εντυπωσιάζει αυτόν που το κρατάει δίνοντάς του την αίσθηση ότι έχει στα χέρια του ένα ιδιαίτερο προϊόν.

Ανοίγοντάς το σε συνεπαίρνει αμέσως ένα υπέροχο φρουτένιο δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών με εντονότερο αυτό του πορτοκαλιού δίνοντάς την αίσθηση της αναζωογόνησης και της καθαριότητας. Εκείνη ακριβώς τι στιγμή να είσαι σίγουρη ότι θα μετανιώσεις που είσαι βαμμένη και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις το αμέσως επόμενο λεπτό!


Η κρέμα αυτή καθαυτή είναι πολύ ιδιαίτερη! Έχει gel λεπτόρευστη υφή και προσφέρει μία υπέροχη ενυδάτωση ενώ απορροφάται γρήγορα αφήνοντας σχεδόν αμέσως το δέρμα έτοιμο για μακιγιάζ και χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Λόγω της gel  υφής της όταν την εφαρμόζεις νιώθεις μία αίσθηση δροσιάς να σε κατακλύζει. Αυτό βοηθάει τόσο σε ένα δύσκολο πρωϊνό ξύπνημα όσο και σε μία καυτή μέρα που χρειάζεσαι κάθε σταγόνα δροσιάς. Για να είμαι τέλος ειλικρινής παλιά θεωρούσα μειωνέκτημα μία κρέμα ενυδατική να μην έχει spf. Τώρα πλέον όχι καθώς μπορώ την ίδια να την φοράω ακόμα και το βράδυ!!! 

Επόμενο στη λίστα των δοκιμών μου δεν είναι άλλο από το  

Vitamin C 
Instant Glow Enhancer




Και αυτό γιατί και οι ίδιοι στην σελίδα τους στο facebook προτείνουν την απόλυτη συνταγή για την τόνωση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας! Ξεκινάμε, λένε, την ημέρα μας με ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου και φυσικό, αντιοξειδωτικό χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε με ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι γεμάτο βιταμίνη C και ολοκληρώνουμε με Vitamin C Instant Glow Enhancer, που θα ενισχύσει την επιδερμίδα μας με μία δροσερή ρόδινη απόχρωση και θα της χαρίσει μία βελούδινη, απαλή και μεταξένια υφή!

Μη μου πεις ότι δεν ακούγεται δελεαστικό....

Καλή βόλτα λοιπόν στα καταστήματά τους, και μην ξεχάσεις να δεις τα νέα προϊόντα της Vitamin C σειράς !!! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


διάρκεια ζωής:
  •  Vitamin C Glow Boosting Moisturiser  ~ 12 μήνες
  •  Vitamin C Instant Glow Enhancer  ~ 12 μήνες
ποσότητα:
  •  Vitamin C Glow Boosting Moisturiser ~ 50ml
  •  Vitamin C Instant Glow Enhancer ~ 25ml

τιμή:


  •  Vitamin C Glow Boosting Moisturiser ~ 19,00 ευρώ
  •  Vitamin C Instant Glow Enhancer ~ 15,50 ευρώ
συστατικά:

  • Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 

Aqua/Water/Eau (Solvent), Alcohol Denat. (Solvent), Glycerin (Humectant), Propanediol (Viscosity Modifier), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (Viscosity Increasing Agent), Ethyl Macadamiate (Skin Conditioning Agent), Isostearyl Lactate (Emollient/Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Hyaluronate (Humectant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Myrciaria Dubia Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Citral (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Malic Acid (pH Adjuster), CI 15510/Orange 4 (Colorant), CI 15985/Yellow 6 (Colorant).

  • Vitamin C Instant Glow Enhancer

Aqua/Water/Eau (Solvent), Polysilicone-11 (Film Former), Glycerin (Humectant), Polysorbate 20 (Emulsifying Agent), Silica (Absorbent), Sodium Polyacrylate Starch (Emulsion Stabilizer), Phenoxyethanol (Preservative), Mel/Honey/Miel (Humectant), Menthoxypropanediol (Refreshing), Laureth-12 (Surfactant - Emulsifying Agent), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Antioxidant), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Myrciaria Dubia Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), CI 77492/Iron Oxides (Colorant), CI 77491/Iron Oxides (Colorant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 14700/Red 4 (Colorant).





4 σχόλια:

  1. I heard that vitamin c is really good for our skin so this cream should be great!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είχα την αίσθηση πως όταν φοράμε κρέμα με βιταμίνη C είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον ήλιο, προφανώς όμως τα body shop βρήκαν μια φόρμουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ πολύ ωραία ανάρτηση, μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄Όπως πάντα... μεγαλουργείς στις παρουσιάσεις!!!
    Μπράβο, Ντεπάκι μου γλυκό!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook