Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Garden Muse

Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο οι μόνες σταγόνες δροσιάς έρχονται από τον κόσμο των ονείρων. Εκείνη τη στιγμή που νιώθεις τον ήλιο να σου καίει το δέρμα, κλείσε τα μάτια και ταξίδεψε σε έναν κόσμο μαγικό. Σε έναν ονειρεμένο κήπο όπως ήταν εκείνος που έτρεχες όταν ήσουν μικρή.

Οι λέξεις κλειδιά  "ΕΝΤΑΣΗ ~ ΜΑΓΕΙΑ ~ ΔΡΟΣΙΑ"

Πλούσιες εικόνες με νότες νοσταλγίας και χρώματα εμπνευσμένα από το φως και τη δροσιά του κήπου θα κατακλήσουν τις αισθήσεις σου και θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο την καυτή καθημερινότητα.

Θα μπορέσεις να αντισταθείς;

Για να είμαι σίγουρη θα σου δείξω τώτα ευθύς αμέσως την νέα καλοκαιρινή συλογή Garden Muse αλλά και μερικά swatches !

6 νέα δροσερά και έντονα χρώματα από την CND Shellac Brand 14+ Day Nail Color,

αλλά 6 νέα και εντυπωσιακά χρώματα από την Vinylux Weekly Polish σειρά έρχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις μας!!!!

Και επειδή όπως είπαμε η ζέστη θέλει όνειρα και χρώματα είναι η ώρα για την δική μας δοκιμή! 




Και επειδή μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις


Είναι τόσο Cute και Girly αλλά και ταυτόχρονα τόσο έντονο! Σαν να φτιάχτηκε ειδικά για μένα!



Και επειδή μέχρι τώρα σου έχω πει όλα τα μυστικά των Vinylux Weekly Polish ( δες εδώ ) αλλά και την αδυναμία που τους έχω μιας και πρόκειται για μία σειρά με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή χωρίς την χρήση λάμπας σήμερα θα σου δώσω μερικά tips για να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα διαρκέσει όσο πρέπει

  • Μην χρησιμοποιείς base coat με τα συγκεκριμένα μανό. Δεν το χρειάζεσαι και στην ουσιά τοποθετείς μία ακόμα στρώση στα νύχια σου που αυξάνει το χρόνο στεγνώματος
  • Μην χρησιμοποιείς χοντρές στρώσεις χρώματος για να φτάσεις πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα. Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική ουτως ή άλλως.
  • Άφησε 1-2 λεπτά το χρώμα να στεγνώσει και μετά χρησιμοποίησε το ειδικό top coat γιατί αλλιώς κατά την χρήση του θα δεις ότι αφαιρείται και μετακινείτε ελαφρά το χρώμα.
  • Τέλος χρησιμοποιήσε το ειδικό top coat. Αυτό είναι που σε συνδιασμό με την φόρμουλα των μανό θα σου δώσει τη μεγάλη διάρκεια. Θέλει άλλωστε μόνο 8 λεπτά για να στεγνώσει πλήρως.

Κάπου εδώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σε αφήσω να ονειρευτείς με την ησυχία σου μιας και ήδη η ζέστη έχει γίνει αφόρητη... Πριν όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω πιο είναι το χρώμα που τράβηξε την δική σου προσοχή;;;



Μέχρι την επόμενη φορά να μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις!



1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook