Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Shoe Trends

Μη σε ξεγελάει ο καιρός... Το καλοκαίρι έφτασε και σιγά σιγά θα αρχίσεις να το νιώθεις. Επειδή λοιπόν θέλω να είσαι πανέτιμη θέλω να μοιραστώ μαζί σου μερικά shoe trends για φέτος!





Θα ξεκινήσω με το απόλυτο trend του καλοκαιριού που θέλει τη γυναίκα να φοράει πλατφμόρμες. Είναι άνετες, εύκολες στο περάπτημα και μπορούν να κάνουν τα πόδια να φαίνονται και πιο μακρυά και πιο sexy! 

tip: Αν δεν έχεις πλατφόρμες στη συλλοφή σου προτίμησε έντονα χρώματα και άσπρους πάτους




Τα σανδάλια από την άλλη αποτελούν το ultimate must have κάθε καλοκαιριού! Ιδανικά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε αγαπημένα ελληνικά νησιά αλλά και για τις καθημερινές βόλτες στην πόλη! Μπορείς να πάρεις πολλά μαζί σου γιατί αποθηκεύονται εύκολα και όσα σχέδια κι αν έχεις πάντα θα υπάρχει χώρος για άλλο ένα στην ντουλάπα σου! Άλλωστε άλλα είναι πιο απλά, άλλα είναι χρυσά και σε άλλα στέκονται εντυπωσιακές πέτρες που δε σου αφήνουν ευκαιρία να αντισταθείς!



Τα πεδιλα τέλος είναι η απολυτη γυναικεία αδυναμία γι'αυτό και δεν μπορούν να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Δεν είναι μόνο απαραίτητα για τους καλοκαιρινούς γάμους και τις βαφτήσεις αλλά και γα εκείνα τα υπέροχα βράδια στα μπαράκια και τα chic εστιατόρια! Θα σε κάνουν πάντα να νιώθεις πιο sexy και εντυπωσιακή από ποτε! 

tip: Να φοράς ψηλά πέδιλα όταν μπορείς να τα περπατήσεις με άνεση! Αν μάλιστα νομίζεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια δες εδώ μερικά από τα δικά μου tips & tricks! 


Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς τα παπούτσια σου!!!!




Οι φωτογραφίες των παπουτσιών είναι από το Spartoo


4 σχόλια:

  1. Ειλικρινά τώρα... μπορείς να ξεχωρίσεις κάτι από όόόλα αυτα?
    Προσωπικά τα θέλω ΟΛΑ!!!!!
    ;)
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤ πολλά, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες επιλογές!
    Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες επιλογές! Οι πλατφόρμες κ τα σανδάλια ειδικά είναι μεγάλη αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook