Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Youth Lab CC cream ~ Review

Κάποιες φορές μπορεί να σκέφτομαι ώρα για μια εντυπωσιακή εισαγωγή... Κάτι που θα τραβήξει την προσοχή σου. Κάτι που θα σε κάνει να θες διαβάσεις παρακάτω. Αυτή τη φορά όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο. 

Έχω να σου πω πολλά για κάτι καινούργιο και πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

Δε θα χάσω λοιπόν λεπτό. Θα ξεκινήσω αμέσως και θα σου μιλήσω για μία νέα εταιρεία. Μία Ελληνική εταιρεία. Μια εταιρεία με ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε γυναίκα που θέλει να φροντίσει τον εαυτό της. Και ασφαλώς για ένα αγαπημένο προϊόν.

Το όνομα αυτής:
Youth Lab

Μπορεί για την Youth Lab να έμαθα σχετικά πρόσφατα αλλά έχω εντυπωσιαστεί τόσο που θα ήθελα πριν το review να σου πω και μερικά πράγματα για την ίδια την εταιρεία.


Η Youth Lab λοιπόν σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου των χημικών μηχανικών του Ε.Μ.Π. και όχι μόνο, ανέπτυξαν τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες από φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά, με στόχο να ενισχύσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, μέσα από μια σύγχρονη οπτική, όπως είναι η αποκατάσταση και το «χτίσιμο» της νεανικότητας του δέρματος.

Με απλά  όμως λόγια αυτό σημαίνει ότι έδωσαν βάση στο ότι κατά τη διαδικασία της γήρανσης, ο ρυθμός μεταβολισμού του δέρματος ελαττώνεται και ορισμένα βασικά στοιχεία του μειώνονται, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότερες βιολογικές λειτουργίες επιβραδύνονται. Παράλληλα, η επιδερμίδα εκτίθεται σε συνεχείς περιβαλλοντικές επιθέσεις (όπως είναι οι ρύποι, ο καπνός και ο ήλιος) με αποτέλεσμα να αρχίζει η υπολειτουργία του συστήματος, που καταλήγει σε πιο αργή κυτταρική επικοινωνία και με τις γνωστές αλλοιώσεις στο δέρμα, όπως θαμπάδα, πανάδες και φυσικά ρυτίδες. 

Γι' αυτό μετά από πολλές μελέτες στη βιολογία του δέρματος κατανόησαν ότι το «κλειδί» για να αναδείξουν τα σημάδια νεανικότητας της επιδερμίδας είναι να αναπυροδοτήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της και η αλήθεια είναι ότι προσπαθούν να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο!

Εγώ, είχα την τύχη να δοκιμάσω μέχρι τώρα ένα προϊόν της Youth Lab,  την CC κρέμα τους για κανονικές επιδερμίδες και με SPF 30, για την οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες.


Ξεκινώντας από την συσκευασία, είναι απλή και λιτή. Δεν θέλουν να τραβήξει τα βλέματα από το προϊόν. Έχει όμως μία ροζ λεπτομέρεια που της δίνει την τσαχπινιά που της πρέπει. 


Το σωληνάριο/μπουκαλάκι της που είναι από πλαστικό και με ένα εξαιρετικά δυνατό κούμπωμα που την καθιστά ιδανική ακόμα και για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κάπως έτσι έρχεται να πάρει τη θέση της στο μπουντουάρ μας! Ενώ το εξωτερικό της κουτί είναι από πεπιεσμένο και αν δεν κάνω λάθος και από ανακυκλώσιμο χαρτί.


Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι το προϊόν αυτο καθαυτό. Μπορεί να μην έρχεται σε πολλές αποχρώσεις έχει την ικανότητα όμως να προσαρμόζεται υπέροχα σε όλα τα δέρματα. Απλώνεται εκπληκτικά και καλύπτει ικανοποιητικά τόσο τις κοκκινίλες όσο και άλλες δυσχρωμίες που έχω στο δέρμα μου. Όταν μάλιστα την χρησιμοποιώ με το beauty blender είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι την φοράω.

Το αποτέλεσμά της δεν είναι ματ είναι όμως φυσικό και κάνει το δέρμα να λάμπει και να ακτινοβολεί υγεία. Πολλές φορές μάλιστα το νιώθω και γω ότι λάμπω και μου αρέσει τόσο μα τόσο πολύ! Ίσως βέβαια αυτό να ωφείλεται στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει, ίσως και όχι. Αυτό που εμένα με νοιάζει όμως είναι ότι με κάνει να νιώθω καλά με αυτό που βλέπω στον καθρεύτη μου και μου τονώνει την αυτοπεποίθηση! 

Όταν τέλος, θέλω ένα πιο ματ τελείωμα δεν έχω παρά να την σετάρω με μία ελαφριά πούδρα ενώ είναι και εξαιρετική σαν βάση πριν από ένα πιο "βαρύ" foundation για πιο ιδιαίτερες βραδινές εμφανίσεις!

Κάπως έτσι, η ενυδάτωση, η προστασία από τον ήλιο αλλά και η ομοιόμορφη όψη χωρίς ατέλειες έχουν αποκτίσει για μένα ένα όνομα, αυτό της Complete Cream της Youth Lab καθώς πρόεκειται για ένα υπέροχο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή καμίας από μας!



Επόμενα στη λίστα μου είναι η compact cream με SPF 50 αλλά και το αντηλιακό τους!




Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προίόν της Youth Lab;;; Αν ναι, πως σας φάνηκε;





Ενεργά Συστατικά:
  • Φυτοστερόλες που ενυδατώνουν άμεσα και μακροπρόθεσμα το δέρμα, επαναφέροντας την ελαστικότητά του.
  • Uniluchent, βιοενεργό φυτικό εκχύλισμα, για λάμψη και φωτεινότητα
  • Βιταμίνη PP, για τόνωση, ενυδάτωση και αποχρωματισμό
  • UVA & UVB φυσικά φίλτρα, για αντιηλική προστασία

Συστατικά:
Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, PEG/PPG-18 Dimethicone, Ethylexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Betaine, Niacinamide, PEG-10
Dimethicone, Alumina, Methicone, Disteardiconium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone Crosspolymer, Silica, DimethiconeVinyl Dimethicone Crosspolymer, Crambe Abyssicina Seed Oil Phytosterol Esters, Polyglyceryl -4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Heberiea Rhodopensis Leaf Extract, CI 77492, CI 77491, CI 77499, Panthenyl Triacetate, Acetyl Rheum Rhapanticum Root
Extract, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Laureth-8, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragrance).

Τιμή: 26,40 euro

Ποσότητα: 50ml

Διάρκεια ζωής: 12 μήνες

Τα προϊόντα της Youth Lab μπορείτε να τα βρείτε τόσο στο site τους  (εδώ) όσο και σε επιλεγμένα φαρμακεία. (Αν το δικό σας φαρμακείο δεν τα έχει ακόμα δεν έχετε παρά να τους ζητήσετε να σας το φέρουν)


4 σχόλια:

  1. Θα την δοκιμάσω. Με ενδιαφέρουν τα προιόντα που δεν ειναι βαρια ,ενώ καλύπτουν και ταυτοχρονα δειχνουν ενα φυσικό αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν προιον ειναι παρα πολυ καλο, απλα για την ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα μου ειναι πολυ σκουρη αποχρωση! Εγω αγαπω την κρεμα ματιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την υπέροχη περιγραφή και ανάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρόμαστε πολύ όταν ελληνικές εταιρίες δημιουργούν τόσο αξιόλογα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook