Κυριακή 10 Μαΐου 2015

My Cleansing Foam from Apivita ~ review

Είναι ίσως από τα πιο μικρά, εργατικά αλλά και παρεξηγημένα πλάσματα του πλανίτη.

Άλλοι τα φοβούνται και άλλοι τα θαυμάζουν.... 

Θυμάμαι μάλιστα να είμαι μικρό κοριτσάκι και η μαμά μου να μου λέει τον παρακάτω μύθο: "Η Ρέα δεν ήθελε να γεννήσει το παιδί της κοντά στον Κρόνο γιατί πίστευε ότι θα το καταβρόχθιζε όπως έκανε και με τα πέντε προηγούμενα. Γι' αυτό πήγε το Δία σε ένα βουνό της Κρήτης. Εκεί οι νύμφες Αμάλθεια και Μέλισσα, τάιζαν τον Δία με γάλα και μέλι. Ήθελαν να τον αναθρέψουν με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη ταϊζοντάς τον μέλι ώστε να μεγαλώσει γρηγορότερα και να διεκδικήσει τη θέση του ανάμεσα στους Θεούς. Όταν ο Κρόνος έμαθε τον ρόλο της Μέλισσας στη ζωή του Δία, εξορφίστηκε και την μεταμόρφωσε σε γεοσκώληκα. Ο Δίας όμως την λυπήθηκε και την μεταμόρφωσε ξανά, αυτή τη φορά σε μέλισσα!!!"

Το 1979 λοιπόν δημιουργείται ένα ελληνικό και αγαπημένο brand.

Η Apivita

Το όνομά της, προέρχεται άπο τις λατινικές λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει  "Η ζωή της μέλισσας". Όταν το άκουσα αυτό σκέφτηκα αμέσως πως όπως και η μέλισσα έτσι και η Apivita σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, εργάζεται σκληρά και δημιουργεί ότι χρειαζόμαστε, προσφέροντάς το σε μας με αγάπη! Ξέρω, ακούγεται ρομαντικό αλλά κάποιες φορές αυτό είναι αρκετό ώστε να αγαπήσεις ένα brand και να το ακολουθείς με ενθουσιασμό! 

Έχοντας λοιπόν δοκιμάσει πολλά προϊόντα τους, επιστρέφω σήμερα με ένα review σε ένα  αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με κύρια συστατικά την ελιά και την λεβάντα.



Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι λατρεύω την συσκευασία του καθώς μου δίνει την αίσθηση ενός πολυτελούς προϊόντος ενώ είναι ταυτόχρονα και ανακυκλώσιμη! Είναι πλαστική που την κάνει ιδανική για ταξίδια αλλά έχει και ένα πολύ γερό πώμα ασφαλείας για να μην κινδυνεύσετε ποτέ να λερώσε τα πράγματά σας.



Για να είμαι επίσης ειλικρινείς, στην αρχή ήμουν κάπως διστακτική με το προϊόν, καθώς δε μου αρέσει καθόλου η μυρωδιά της λεβάντας. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που έκανα γεμάτη περιέργεια, ήταν να ανοίξω το μπουκάλι. Ειλικρινά το άρωμά του είναι από τα ωραιότερα που έχω μυρίσει. Ο συνδιασμός της λεβάντας αλλά και ενός αρώματος που εμένα μου θυμίζει λεμόνι είναι πραγματικά μοναδικός! Με ηρεμεί, με χαλαρώνει και με κάνει μετά να θέλω να περιποιηθώ τον εαυτό λίγο παραπάνω...!  Έτσι ακόμα και όταν είμαι κουρασμένη ξέρω ότι θα ακολουθήσω όλα τα βήματα της βραδινής μου περιποίησης. Θα χαιρόμουν μάλιστα διπλά αν υπήρχε ακόμα και σε mist για να μπορώ να το φοράω ή να το ψεκάζω στο δωμάτιο μου πριν κοιμηθω...!!! 

Όσο για το προϊόν αυτό καθαυτό είναι ένα υπέροχο σαπούνι καθαρισμού, με πυκνή σύνθεση. Ιδανικό δηλαδή για να χρησιμοποιηθεί σε συνδιασμό με το αγαπημένο μου  Clarisonic.

Καθαρίζει τελείως την επιδερμίδα μου χωρίς να την αφυδατώνει!



Η σύνθεσή του είναι κατά 93% φυσική. Η ελιά που περιέχει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα μου, ενώ ταυτόχρονα η λεβάντα την καταπραΰνει από κάθε τι που μπορεί να της προκάλεσε ερεθισμό. Η πρόπολη τέλος προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.  Για την ενίσχυση της μάλιστα η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα πράσινου τσαγιού βιολογικής καλλιέργειας!

Για τη σωστή χρήση του αφρού, πρώτα βρέχουμε το πρόσωπο και το λαιμό μας και μετά απλώνουμε μία γενναία ποσότητα προϊόντος. Κάνουμε ένα ελαφρύ μασαζ και στη συνέχεια ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Σκουπίζουμε με ταμποναριστές κινήσεις και συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ρουτίνα μας.

Εγώ το έχω πραγματικά αγαπήσει και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αν λοιπόν θέλετε και σεις να το δοκιμάσετε αυτόν τον αφρό καθαρισμού δεν έχετε παρά να επισκεφτήτε το inatural που αυτή τη στιγμή έχει όχι μόνο 25% έκπτωση στα προϊόντα της Apivita αλλά και δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 20ευρώ. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Happy Shopping!!!!!! 

Και μην ξεχάσετε να μου αφήσετε σχόλιο με το δικό σας αγαπημένο προϊόν της Apivita!!!


Συστατικά:
Aqua (Water)**, Aqua (Water), Sodium Lauroyl Glutamate, Coco-Betaine, Sodium Lauroamphoacetate, Lauryl Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-60 Almond Glycerides, Glycol Distearate, Laureth-9, Sodium Olivoyl Glutamate, Rosa Canina Fruit* Extract, Sorbic Acid, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender)  Flower* Extract, Propolis Extract, Panthenol, Benzyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Levulinate, Caprylyl Glycol, Glycerin, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Copper Aspartate, Zinc Aspartate, Manganese Aspartate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamall*

*Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
** Rosa Canina* Fruit Aqueous Infusion = Νερό από άγριο τριαντάφυλλο

Όγκος: 200ml
Χωρίς: SLES, SLS, Mineral Oil, Silicone and Propylene Glycol
πηγή μύθου meliforos

8 σχόλια:

  1. θελω πολυ να το δοκιμασω αν εχω στο μυαλο μου για εκεινο για λιπαρες επιδερμιδες!! xxxκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι μακραν το πιο αγαπημενο μου προιον! Ακολουθουν οι μασκες προσωπου. Οτι εχω χρησιμοποιησει, δεν με εχει απογοητευσει! Well done apivita!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο post, θα ηθελα πολύ να το δοκιμάσω .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταθερή αξία η apivita εδώ και χρόνια!
    Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά θα το κάνω σύντομα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο review.. Σίγουρα θα το δοκίμαζα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το αγαπημένο μου από Αpivita.Η νέα συσκευασία είναι πιο σικ😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί και να είναι η 5η φορά που το παίρνω. Και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο. Πραγματικά καθαρίζει απόλυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται πολύ καλό!Αν και η λεβάντα δε μου αρέσει καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook