Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Χερια για φιλημα !!!

Μία χειραψία!

Το έχεις άραγε σκεφτεί οτι όλοι οι μεγάλοι έρωτες ξεκινάνε πάντα με μια χειραψία; Πρόκειται για εκείνο  το μοναδικό δευτερόλεπτο όπου κοιτάς τον άλλο στα μάτια, του απλώνεις το χέρι σου και νιώθεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπος τη ζωή σου. Μια τέτοια στιγμή θέλεις να είναι τέλεια γιατί θα την θυμάσαι για μια ζωή...

Τι μπορεί όμως να σου χαλάσει αυτο το μοναδικό δευτερόλεπτο; Μία δεύτερη σκέψη. Γιατί εσυ ξέρεις οτι τα χέρια σου ειναι σκληρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα... Αντί να νιώθεις όμορφη εντυπωσιακή και ξεχωριστή εσύ νιώθεις ανασφάλεια και δισταγμό. Θες να του δώσεις το χέρι σου αλλά ταυτόχρον εύχεσαι να μην καταλάβει το πόσο άγρια είναι τα χέρια σου. ...

Δεν υπάρχει όμως λόγος για όλα αυτά. Το μυστικό βρίσκεται σε μία καλή κρέμα χεριών αλλά και ένα καλό μανικιούρ!

Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας οτι έχω τα πιο ξηρά χέρια που μπορεί να συναντήσει κανείς. Η αλλαγή της θερμοκρασίας μου προκαλεί φουσκάλες και σκασίματα. Γι' αυτο μετά από πολλές δοκιμές και ενδελεχή έρευνα κατέληξα ότι αγαπημένη μου κρέμα χεριών είναι από την εταιρεία Neutrogena. 



Η εταιρεία διαθέτει πολλές διαφορετικές κρέμες χεριών προκειμένου  να ικανοποιήσει κάθε έναν και κάθε μια απο μας. 


Η πρώτη που δοκίμασα εγώ ήταν αυτή με το κόκκινο καπάκι. Μπορεί η γνωριμία μας να ήταν τυχαία (τη βρήκα μια μερα στο ντουλάπι της μαμάς μου ψάχνοντας να βρω την ενυδατική της), ο έρωτας μας όμως ήταν ακαριαίος. 

Βασική διαφορά της κόκκινης και της μπλε κρέμας είναι οτι η μια έχει άρωμα ενώ η άλλη δεν έχει. Η κόκκινη επίσης όπως και η μπλε βγαίνουν  δύο εκδόσεις την συμπυκνωμένη και την μη συμπυκνωμένη.

Έχοντας δοκιμάσει μόνο τις συμπυκνωμένες θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γιατί τις αγαπώ τοσο πολυ.



Πρόκειται χωρίς ίχνος υπερβολής, για κρέμες ικανές να θεραπεύσουν ακόμα και τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια. Αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα και 3-4 επαναλήψεις μέσα στη μέρα για να δείτε άμεσα απίστευτη βελτίωση. Είναι όμως  λιπαρές και χρειάζονται περίπου 5 λεπτά ώστε να απορροφηθούν πλήρως από το δέρμα. Το άρωμα των μπλε είναι ελαφρύ και διακριτικό ενώ δύσκολα πιστεύω θα μπορούσε να σας ενοχλήσει.  

Προσωπικά λατρεύω να βάζω μια γερή ποσότητα κρέμας στα χέρια μου και μετά να τα τοποθετώ στα γάντια σιλικόνης που εχω πάρει από τα Sephora. Αυτή ειναι η δίκη μου μισή ώρα ξεκούρασης χαλάρωσης και περιποίησης η οποία πάντα συνοδεύεται απο μια μάσκα προσώπου. 

Τις χρησιμοποιώ επίσης και στα ταξίδια μου οχι μόνο ως κρέμες χεριών αλλα και σώματος. Αυτο γιατί το δέρμα μου εκείνη τη στιγμή ταλαιπωρείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θέλω λοιπόν κάτι πολύ ενισχυμένο, αποτελεσματικό και ικανό να καλύψει και τις δύο μου ανάγκες! 


Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που χρειάζονται μία κρέμα χεριών που να μην ειναι λιπαρή αλλά ταυτόχρονα να ειναι πολυ ενυδατική η Neutrogena φροντίσε και για σας μιας και πρόσθεσε στην σειρά την Nursing handcream με Nordic Berry. Τα ενυδατικά συστατικά της κρέμας αλλά και το σκανδιναβικό σούπερ-φρούτο που περιέχει θρέφουν και προστατεύουν τα χέρια τρεις φορές πιο αποτελεσματικά απο κάθε άλλη κρέμα.


Εγώ την έχω πάντα στην τσάντα μου μιας και η γρήγορη απορροφητικότητα της την κάνει ιδανική για κάθε ώρα και στιγμή της μέρας! 

Κάπως έτσι το μυστικό της μαμάς μου, που έγινε και δικό μου, έγινε τώρα και δικό σου και είμαι σίγουρη ότι αν το ακολουθήσεις θα το κατευχαριστηθείς! 

Πριν φύγεις όμως θέλω να μοιραστείς κι εσύ μαζί μας το δικό σου μυστικό για απαλά χέρια! 

6 σχόλια:

  1. Η ενυδατική χεριών, δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου!
    Από τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει κάτι, αλλά πολύ θα το ήθελα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την συγκεκριμένη μάρκα, αλλά έκανες πολύ καλή παρουσίαση, ώστε να σκεφτώ να τις δοκιμάσω :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. My favorite hand cremes!
    I use the blue one all the time!

    Please visit me and join the giveaway!
    http://pearlinfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ και εγώ έχω κάθε χειμώνα-άνοιξη πρόβλημα με τα σκασμένα χέρια μου!! Τώρα ειδικά που ζω στην Αγγλία είναι τραγική η κατάσταση!! Τι γάντια,τι κρέμες..Εγώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα εκείνη της Vaseline αλλά θα δοκιμάσω αυτήν που μας προτείνεις! Φαίνεται πολύ αποτελεσματική! Καλή συνέχεια φίλη μου! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κρέμα χεριών της Neutrogena. Θα συμφωνήσω όμως για το άρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook