Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Των beauty gadget συνέχεια..... Clarisonic review!

Ίσως να πρόκειται για ένα από τα πιο διαφημισμένα αν όχι το πιο διαφημισμένο προϊόν στην beauty κοινότητα. Για περίπου 2 χρόνια άκουγα συνέχεια ξένες youtuber και blogger να μιλάνε με διθυραμβικά σχόλια γι' αυτό. Ήταν λοιπόν μοιραίο να θέλω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω. Το ότι δεν το είχα δει όμως από κοντά, ότι δεν το είχα πιάσει στα χέρια μου, με έκανε να διστάζω... Ένα όμως mail από τα Sephora ήταν αρκετό για να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Θα ερχόταν επιτέλους στην Ελλάδα και άρχιζαν οι προπαραγγελίες...

Επειδή λοιπόν στο κατάστημα των Sephora στο The Mall με γνωρίζουν πλέον πολύ καλά όλες οι πωλήτριες, τους ζήτησα να μου κρατήσουν την ροζ συσκευή. Θα το έβλεπα και θα αποφάσιζα επιτόπου αν τελικά θέλω να το πάρω ή όχι.


Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε....



Γυρίσαμε στο σπίτι παρεούλα!!!! 11 μήνες μετά λοιπόν και γω είμαι έτοιμη να σας κάνω ένα αναλυτικό review για το αγαπημένο Clarisonic μιας και μου το ζητάτε κάθε φορά που ανεβάζω φωτογραφία του στο Facebook ή sto Instagram.


Για όσες δεν γνωρίζετε, το Clarisonic είναι μία συσκευή καθαρισμού του προσώπου με την μέθοδο των ηχητικών κυμάτων. Δεν δονείται και δεν περιστρέφεται. Ενώ με 300 περίπου ταλαντώσεις το δευτερόλεπτο υπόσχεται έως και 6 φορές καλύτερη αφαίρεση των υπολειμμάτων και των ρύπων της επιδερμίδας μας.


Το κουτί περιλαμβάνει το Clarisonic Mia2, τον φορτιστή, την κεφαλή καθαρισμού που είναι για όλους τους τύπους δέρματος αλλά και την θήκη ταξιδιού και ένα travel size καθαριστικό προσώπου από την ίδια την εταιρεία.








Ενώ στο εσωτερικό του κουτιού θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες χρήσης του Clarisonic τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά.






Το Clarisonic εκτός από την εξωτερική θήκη του που είναι εξαιρετικά συμπαγής και απαραίτητη για κάθε μας ταξίδι έχει και καπάκι. Το καπάκι αυτό έχει 6 μεγάλες τρύπες προκειμένου να του επιτρέπει όχι μόνο να στεγνώνει γρήγορα αλλά και να αναπνέει.




Είναι ελαφρύ και πολύ εύκολο στη χρήση μιας και η λαβή του είναι ειδικά σχεδιασμένη για εύκολο κράτημα!





Παρά το ότι είναι ένα beauty gadget, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση καθώς περιέχει μόνο δύο κουμπιά. Το on/off και αυτό που αλλάζει την ταχύτητα των ηχητικών κυμμάτων καθώς έχει δύο ταχύτητες έτσι ώστε να διαλέγει η κάθε κοπέλα ποια την εξυπηρετεί αναλογα με τον τύπο της επιδερμίδας της.

Περιέχει και χρονοδιακόπτη ενός λεπτού (γιατί δεν χρειάζεται περισσότερο από ένα λεπτό) με παλμική δόνιση και ήχο κάθε φορά που πρέπει να αλλάξουμε περιοχή. 20 δευτερόλεπτα για την μύτη και το σαγόνι, 20 δευτερόλεπτα για το μέτωπο και 10 για κάθε μάγουλο είναι υπερ αρκετά για μία καθαρή επιδερμίδα!


Το εντυπωσιακό όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο φορτίζει. Χρησιμοποιεί ένα φορτιστή τύπου pLink. Στην ουσία, το άσπρο κομμάτι του φορτιστή ακουμπάει στη ροζ επιφάνεια και στερεώνεται μαγνητικά προκειμένου να ξεκινήσει η φόρτιση. Αυτός ο τρόπος φόρτισης ήταν πρωτοποριακός και στόχο είχε να κάνει το Clarisonic τελείως αδιάβροχο, πράγμα που κατάφερε με επιτυχία. Την πρώτη φορά δίστασα να το βάλω κάτω από το νερό. Το φοβήθηκα. Τώρα όμως το παίρνω μαζί μου στο μπάνιο και ξέρω ότι το μικρό μου beauty gadget  δεν κυνδινεύει...



Η πρώτη φόρτιση διαρκεί 24 ολόκληρες ώρες. Φταίει βέβαια η μεγάλη μπαταρία του, που του προσφέρει και μεγάλη διάρκεια χρήσης χωρίς επαναφόρτιση, αλλά και ο φορτιστής pLink. Εννοείται βέβαια πως την πρώτη φορά τα λεπτά πέρναγαν βασανιστηκά αργά ενώ εγω ανυπομονούσα να το χρησιμοποιήσω. Το "πρόβλημα" βέβαια αυτό έχει πλέον λυθεί γιατί τώρα ξέρω πόση ώρα χρειάζεται, και απλά το φορτίζω το βράδυ, όπως κάνω και με το κινητό μου. Τότε όμως δεν μπορούσα να περιμένω...

Οι κεφαλές καθαρισμού του Clarisonic αφαιρούνται με μία απλή περιστροφική κίνηση και πρέπει να αλλάζουν περίπου κάθε τρεις με τέσσερις μήνες προκειμένου να μην συγκεντρώνονται απάνω της βακτήρια και μικροοργανισμοί που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα μας.

Μπορεί το Clarisonic να έρχεται με την κανονική κεφαλή καθαρισμού υπάρχουν όμως κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος. Τοποθετούμε λοιπόν την κατάλληλη κεφαλή, το βρέχουμε λίγο και αφού έχουμε απλώσει στο πρόσωπό μας μια ποσότητα από το αγαπημένο μας καθαριστικό αρχίζουμε την χρήση του.


Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η μεγάλη κεφαλή καθαρισμού μπορεί να χωριστεί σε δύο κομμάτια προκειμένου να χρησιμοποιηθεί πιο άνετα σε περιοχές του προσώπου που η μεγάλη δεν εφαρμόζει καλά.

Προσοχή όμως. Αν χρησιμοποιήσεις την μικρή κεφαλή για να την αφαιρέσεις μετά θα πρέπει να την τραβήξεις προς τα πάνω χωρίς να κάνεις κάποια περιστροφική κίνησει. Ενώ για να την ενώσεις με την υπόλοιπη κεφαλή θα πρέπει να την βάλεις από την απάνω πλευρά.


Μετά από όλα αυτά όμως το κύριο ερώτημα παραμένει. Είναι αποτελεσματικό;;;; 

Αν ζητάς μία μονολεκτική απάντηση τότε ΝΑΙ, είναι!


Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς όμως είναι ότι είναι ένα προϊόν που προσφέρει πραγματικά βαθύ καθαρισμό στο δέρμα. Έχει κατηγορηθεί από κάποιους στο εξωτερικό ότι τους προκάλεσε έκρηξη στην ακμή αλλά και έντονες κοκκινίλες. Αν και δεν είμαι ειδικός εγώ πιστεύω ότι δεν έγινε σωστή χρήση του μηχανήματος. Η κάθε μία από μας θα πρέπει να βρει πως να χρησιμοποιεί καλύτερα το μηχάνημα. Πόσες φορές την ημέρα ή την εβδομάδα και με ποιά κεφαλή. 


Εγώ για παράδειγμα κατέληξα ότι ιδανικό για το δικό μου δέρμα είναι να το χρησιμοποιώ μέρα παρά μέρα και μόνο το βράδυ. Το πρόσωπό μου έχει πλέον καθαρίσει και γω παίρνω πολλά κολλακευτηκά σχόλια για την βελτίωσή του ενώ το μακιγιάζ, κάθετε πλέον πολύ καλύτερα στο πρόσωπό μου. Η λιπαρρότητα έχει μειωθεί και γω το νιώθω το δέρμα μου πιο καθαρό και πιο λείο από ποτέ!


Σημαντικό επίσης είναι το πως χρησιμοποεί κάποιος το Clarisonic. Δεν χρειάζεται να πιέζουμε κατά την εφαρμογή και να ασκούμε μέσω αυτού δύναμη στο πρόσωπό μας. Ούτε να το κουνάμε κυκλικά. Καμιά φορά νομίζουμε ότι έτσι το βοηθάμε να κάνει την δουλειά του καλύτερα πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Πρέπει απλά να το μεταφέρουμε από περιοχή σε περιοχή αφήνοντάς το κάνει όλη την κίνηση και τη δουλειά.


Αν στο προτείνω;;;


Ασφαλώς. Χωρίς δεύτερη σκέψη! Για μένα αν και είναι ακριβό, αποτελεί επένδυση! Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό και είμαι σίγουρη ότι με λίγη προσοχή και φροντίδα θα το κρατήσω για πολλά πολλά χρόνια!

Επόμενη αγορά;;;


Οι Luxe κεφαλές με την κασμιρένια αίσηθηση! Έχουν εξαιρετικά απαλές και πολύ μακριές τρίχες με πιο λεπτό άκρο που γλιστρούν πανεύκολα στην επιδερμίδα. Τις είδα το Σάββατο που μας πέρασε στα Sephora και είμαι σίγουρη ότι είναι οι πιο κατάλληλες για να χρησιμοποιώ το Clarisonic μου κάθε μέρα και να κρατήσω αυτήν που έχω τώρα για χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα σαν κάτι πιο ενισχυμένο!!! 


Βαθιά μου επιθυμία;

Να έρθει στην Ελλάδα η βάση στήριξης. Θεωρώ ότι θα διευκόλυνε πολύ κόσμο το να μπορεί να το ακουμπάει σε μία συγκεκριμένη θέση στο μπάνιο του ή όπου αλλού επιθυμεί.

Ξέρω είχα πολλά να σου πω... Το αξίζει όμως!!! Αν ενδώσεις στον πειρασμό θα περιμένω τις εντυπώσεις σου. Μέχρι τότε όμως μπορείς απλά να μου πεις πως σου φαίνεται το Clarisonic και αν θα ήθελες να το δοκιμάσεις!!! Θα περιμένω τα σχόλιά σου!

Tip: Να το σκουπίζεις καλά μετά από κάθε χρήση. Εγώ σκουπίζω την κεφαλή σε μία καθαρή πετσέτα βοηθώντας το έτσι να στεγνώσει πιο γρήγορα και μετά την αφαιρώ και το σκουπίζω και εσωτερικά.

Tip: Μην το χρησιμοποιείς με λάδια καθαρισμού προσώπου αλλά και scrub προσώπου. Διάλεξε ένα αρκετά παχύ στην σύνθεση καθαριστικό που να κάνει πολύ αφρό!


Τιμή: 



7 σχόλια:

  1. great product:) have a nice day!
    www.swiatwkolorzeblond.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο! Μπαινει στη λίστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νόμιζα ότι ήξερα αρκετά γι' αυτό αλλά έμαθα κι άλλα πολλά από την ανάρτησή σου! Μέρος της wishlist μου εδώ και πολύ καιρό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο πιο πλήρες... "ρεπορτάζ"(!) να γίνει?
    Μπράβο, κορίτσι μου!
    Κατατοπιστικότατη!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πιο αναλυτικό ποστ που έχω διαβάσει!!!!! τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους ένα σωστό review πάνω σε αυτό το προϊόν!!!
    Έψαχνα, έψαχνα και τίποτα αναλυτικό δεν έβρισκα. Το ότι περίμενες τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να το κάνεις review σε τιμά ακόμα περισσότερο. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook