Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Γιατι καποιες στιγμες ειναι μαγικες.... Beautytestbox & Wella

Από τότε που άρχισα το beauty blogging γνώρισα καλύτερα πολλά brands αλλά και ανθρώπους πίσω από αυτά. Δοκίμασα πολλά προϊόντα. Ενθουσιάστηκα, απογοητεύτικα. Ταξίδεψα στον κόσμο των αρωμάτων, των χρωμάτων, της φαντασίας και της δημιουργηκότητας. Και μπορεί όλα αυτά να τα μοιράζομαι εδώ μαζί σου, σπάνια όμως μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με ανθρώπους της οικογένειάς μου.

Γι' αυτό, στο ταξίδι της αναζήτησης μου, λατρεύω εκείνες τις στιγμές που συναντάω κάποιο brand που με φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά που αγαπά η μαμά μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά με  κάνουν πάντα να τα κοιτάω με ιδιαίτερη τρυφερότητα και ζεστασιά!!!!! 

Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που πριν λίγο καιρό έτρεξα όλο χαρά να ανοίξω μαζί της το BeautyTest Box μου!  Εγώ ήδη ήξερα για την συνεργασία τους με την Wella. Εκείνη όμως όχι. Η χαρά μου βέβαια ήταν ακόμα μεγαλύτερη μιας και κατάφερα να το πάρω επειδή ήμουν τυχερή και στη λίστα αναμονής!!!




Βλέποντας και τον δικό της ενθουσιασμό, δεν μπορούσα παρά να προσφερθώ να μοιραστούμε το περιεχόμενό του.


Εγώ κράτησα μόνο δύο πραγματάκια (και για να είμαι ειλικρινείς ήταν αυτά που ήθελα περισσότερο γιατί εγώ δεν έχω βαμμένα μαλλιά)

  • Το πρώτο ήταν ένα χτένισμα από τα κομμωτήρια TEO!!! Έχω και μια σημαντική έξοδο τις επόμενες μέρες... Καταλαβαίνεις... 
(Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στο instagram αλλά και το facebook για να δεις τη βόλτα που θα κάνω εκεί τις επόμενες μέρες!)


  • Το δεύτερο ήταν ασφαλώς το Wella Professionals Oil Reflections.
Πρόκειται για ένα λάδι περιποίησης που στόχο έχει να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές από εμάς.  Είναι το ιδανικότερο για να περιποιείται και να ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά μου! Χρησιμοποιώ μία γεναία ποσότητα πριν το λούσιμο  για εντατική θεραπεία ή 2-3 σταγόνες μετά το λούσιμο, απλώνοντάς το στις άκρες των μαλλιών. Το πιο ελκυστικό όλων είναι το υπέροχο άρωμά του. Είναι σαν μια δόση πολυτέλειας και λάμψης

100ml/30euro

Στη μαμά μου έδωσα το

  • Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir
Ίσως ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα έλαια επανόρθωσης. Βελτιώνει άμεσα την ποιότητα της τρίχας και κάνει όλες τις γυναίκες να το λατρεύουν! Η μαμά μου ήδη τελείωσε το δείγμα και μου ζήτησε και το μεγάλο μπουκάλι!

100ml/24euro

  • Wella SP Care Color Save Mask
Μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών δεν θα μπορούσε μην περιλαμβάνει και μία μάσκα μαλλιών.  Η υπόσχεση για εντατική περιποίηση αλλά και προστασία από το ξεθώριασμα ήταν αρκετά για να δοκιμαστεί από την πρώτη κιόλας μέρα! Το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σε σκουπισμένα, νωπά μαλλιά και να ξεβγάζετε αφού περάσει λίγη ώρα. 

150ml/30euro
  • Wella Professionals Brilliance Shampoo
Και για να σε εντυπωσιάσω ακόμα περισσότερο θα σου πω ότι το εν λόγω Shampoo περιέχει σκόνη διαμαντιού. Ναι ναι, σκόνη διαμαντιού για να ενισχύσει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών χαρίζοντάς τους μία ανάλαφρη κίνηση.  Ok! το παραδέχομαι... ζήλεψα όταν είδα τι περιέχει αλλά δεν περάζει. Χαλάλι μανούλα!

250ml/13euro
  • Wella SP Color Save Shampoo 
Το τελευταίο προϊόν είναι ένα ακόμα shampoo. Αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι ότι περιέχει ένα ειδικό φίλτρο UV προστατεύοντας ακόμα περισσότερο το χρώμα των βαμμένων μαλλιών! Τώρα ο ήλιος θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος τον μαλλιών μας!

250ml/18euro

Επόμενο βήμα;;;

Μία βόλτα στο BeautyTestBox παρέα με τη μαμά γιατί και η δύο είχαμε διάθεση για ψώνια!!!!

Εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου Wella προϊόν και πιο της μαμάς σου;;;







4 σχόλια:

  1. το μικρο λαδακι για τα μαλλια ειναι καταπληκτικο.το αρωμα του ειναι εθιστικο, ακομη και για μενα που εχω αλεργια στις μυρωδιες αρωματων. ευτυχως εχω κοντα μαλλια, οποτε τα μπουκαλακια σαμπουαν-μασκα μου κρατησαν για αρκετα λουσιματα.το λαδι στο μπουκαλι δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη. σαν υπερμαχος του οτι πληρωνεις περνεις, τα προιοντα αξιζουν και το τελευταιο σεντ που κοστιζουν. απλα , στους καιρους της κρισης η τιμες τους ειναι υψηλες. εγω χρησιμοποιω της l;oreal που ειναι ποιοτηκα, βοηθουν την τριχα και ειναι πιο οικονομικα. τωρα για το κουπονι, θα το αξιοποιησω μαλλον την αλλη εβδομαδα, αλλα απο οτι εχω διαβασει, οσες πηγαν εμοιναν σουπερ ευχαριστημενες! η μητερα μου αγαπαει τα προιοντα μαλλιων της orzene & pantene και δυσκολα δοκιμαζει κατι καινουργιο! ισως με το λαδακι να την πεισω!!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως από τα πιο ωραία comment review που υπάρχουν στο blog! Δε φαντάζεσαι πόσο ενθουσιάζομαι να διαβάζω τις δικές σας γνώμες και απόψεις =)))

    για το χτενισματάκι πρέπει να σου πω ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ μιας και όσες φορές έχω πάει στα ΤΕΟ έχω απολαύσει κάθε λεπτό! Όσο για τη μαμά σου να επιμείνεις. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί με τα Wella!!!!! Και να σου πω την αλήθεια συμφωνώ και γω με το ότι αξίζουν και το τελευταίο τους σεντ! Γι'αυτό προτιμώ όταν παίρνω να παίρνω λίγα και καλά προϊόντα! Ετσι ευχαριστιέμαι πιο πολύ και την τελευταία τους σταγόνα και νιώθω ότι κάνω κάτι για μένα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία προϊόντα, γενικά λατρεύω wella!!! και στις βαφές την προτιμώ!! φιλάκια, να τα χαρείτε και οι δυο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα και γω! η αλήθεια είναι ότι πλέον σπάνια βάφω τα μαλλιά μου αλλά όταν το κάνω σχεδόν πάντα διαλέγω τις wella =)

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook