Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Shoe addict episode 4

Είμαι shoe addict 


Βήμα 1

  • Να καταλάβεις ότι έχεις πρόβλημα
Βήμα 2
  • Να το παραδεχτείς δημόσια
Βήμα 3
  • Να το αποδεχτείς και να το απολαύσεις!!!!!!
Και γω κάνω ακριβώς αυτό!!!

ΣΤΟΧΟΣ;;;

Μα τι άλλο τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια...!!!! 

Επιθυμία

Κάτι chic και άνετο! Κατά προτίμηση και ανατομικό για να πηγαίνω μετά τη δουλειά να ψωνίζω με άνεση! 

Στράφηκα και γω στους ειδικούς. 

Χωρίς να το πολυσκεφτώ έκανα μία βολτά από τα Spartoo και έψαξα στα Clarks!

Ο αγγλικός οίκος Clarks κατασκευάζει υποδήματα από το 1825 ενώ έχει λατρευτεί από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο καθώς συνδιάζει άνεση, στυλ και απίστευτη ποιότητα!


Πως θα μπορούσα και γω να αντισταθώ;;;



Κάπως έτσι προστέθηκε στην συλλογή μου ένα ακόμα ζευγάρι μαύρες γόβες!


Το σχέδιο τους, κλασσικό!

Δεν θα έπρεπε άλλωστε να λείπει από καμμία γυναικεία ντουλάπα.



Και αν ανναρωτιέστε, προκειται ίσως για τα πιο άνετα 10-ποντα παπούτσια που έχω φορέσει ποτέ.  Ο πάτος αυτός που διαθέτουν τα κάνει τόσα ανάλαφρα που πραγματικά χαίρομαι να περπατάω φορώντας τα! 



Και επειδή η μαμά μου με φωνάζει μικρή σαρανταποδαρούσα, πριν σε ρωτήσω πως σου φάνηκαν τα παπούτσια μου θα ήθελα να μου πεις έναν αριθμό. Ξέρεις ποιον λέω... Το μαγικό αριθμό των κουτιών που κρύβεις στην ντουλάπα σου. Έτσι για να νιώσω  και γω λίγο καλύτερα!!! 

Μέχρι την επόμενη φορά...



               



6 σχόλια:

  1. Με γεια , καλοφορετα! Αλλο ενα ζευγαρι καπου θα χρησιμευσει!δεν εχω ψωνισει ποτε παπουτσια η ρουχα απο το ιντερνετ, αλλα μαλλον θα αρχισω!!η τιμη τους καλη η οπως στα μαγαζια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ πολυ! να σαι καλα! παντα ενα ακομα ζευγαρι καπου χρησιμευει!!! ρουχα η αληθεια ειναι ουτε κ γω γιατι δεν μπορω να υπολογισω το μεγεθος αλλα παπουτσια συνεχεια! όσο για την τιμή ήταν πολύ καλή! θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματια. αλλα αν ψωνίσεις εγώ δεν θα φταιω =)

      Διαγραφή
  2. Μετά από 3 ντουλάπες γεμάτες και άπειρα κουτιά έχω σταματήσει να μετράω, άφησα και κάποια στο πατρικό μου για ένθυμιο χιχι πάντως clarks , geox & camper είναι στα αγαπημένα ανατομικά και όσο ακριβά και αν είναι το αξίζουν!!!!!!! Με γειες κιόλας, καλοφόρετα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ πόσο μοιάζουμε!!!! έτσι και γω, αλλά το ευχαριστιέμαι τοσο και μ'αρεσει!!!!!!! Εννοειται ότι τα ανατομικά τα αξίζουν τα λεφτά τους. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τα σχέδιά τους είναι τέτοια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα όλα τα αλλα brands!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook