Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Time for a beauty test!!!!!

Τι κι' αν σήμερα ο ήλιος μας έδειξε το καλό του πρόσωπο... Τα πρώτα μπουμπουνητά ακούστηκαν, οι πρώτες σταγόνες βροχής δεν άργησαν και τα πρώτα μακρυμάνικα μπλουζάκια έκαναν την εμφάνισή τους!

Τελικά το καλοκαίρι έφυγε και γω έμεινα να ψάχνω τρόπους να κάνω την όλη μετάβαση λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Πριν λοιπόν αρχίσω να στεναχωριέμαι και πριν αλλάξω και πάλι τη διακόσμηση του δωματίου μου λέω να καλωσορίσω το φθινόπωρο με κάτι πολύ πιο διασκεδαστικό! Με έναν τρόπο που μόνο εμείς τα beauty girls ξέρουμε.

Με μερικά άκρως φθινοπωρινά beaute test!!!!!



Άκρως εποχιακά τα beauty test μας, μας έρχονται από την νέα φθινοπωρινή σειρά της Erre Due για το 2014!!! Η φετινή παλέτα έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να δώσει άλλη νότα στην καθημερινότητά μας! 

Και επειδή τώρα σίγουρα σας έχω εξάψει την φαντασία είναι πλέον ώρα για ένα swatch!!!! Έτσι για να σας βάλω και σας σε πειρασμό!


Αυτό το απίστευτο μπορντοκόκκινο που έχει όμως και μοβ μέσα, νομίζω θα είναι από τα πιο must φέτος!!! Δε συμφωνείτε;;; Είπα επίσης να παίξω και με μερικά dots έτσι για να κάνω πιο παιχνιδιάρικο αυτό το φθινόπωρο και για αυτό χρησιμοποίησα αυτό το ανοιχτό ροζ πον-πον!

Το top coat μου είναι αυτό από την ημιμόνιμη σειρά της Shellac. Πολυμέρισα για 2 λεπτά με τη λάμπα της μανούλας και τώρα είμαι σίγουρη πως αυτό το αποτέλεσμα θα κρατήσει ακόμα περισσότερο!

- Update κράτησε 10 ολόκληρες μέρες χωρίς την παραμικρή αλλοίωση. Μετά το αφαίρεσα για να παίξω και με άλλα fall colors!!!! -

Για να αποκτούν όμως και τα φιλιά μεγαλύτερη ένταση δεν θα μπορούσε από την εποχή να λείπει ένα έντονο και εντυπωσιακό  αλλά και ματ κραγιόν...!!!!


(το μανικιούρ αυτό που είχα την προηγούμενη φορά και δεν λείπουν ούτε εδώ τα dots!!!)

Ιδανικό μολύβι για να το συνοδέψει είναι το long lasting lip pencil no69! Η καρδούλα στο χέρι μου με συνόδευε για πάνω από 20 ώρες θυμίζοντάς μου τι πάει να πει αγάπη!!!!



Και επειδή ξέρω ότι ενδιαφέρεστε θέλω να σας δώσω μερικά extra tips για το κραγιόν.

- Είναι τελείως ματ και χρειάζεται μολύβι από κάτω, όπως όλα τα έντονα κραγιόν, για να είναι τα όρια του  ωραία καθορισμένα.
- Δεν τρέχει οπότε δεν κινδυνεύετε να πασαλειφτείτε και δεν κάθεται ενοχλητικά πάνω στις γραμμές των χειλιών.
- Όταν στεγνώσει δεν μετακινείτε αν θελήσετε να φιλήσετε πεταχτά κάποιον, δεν είναι όμως και αδιάβροχο. Το οποίο θα πει ότι θα αφήσει το στίγμα σας στο ποτήρι του νερού ή του καφέ σας.
- Κρατάει αρκετές ώρες και θα το ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο και χωρίς να ανησυχείτε αν είστε σαν εμένα και σας αρέσει να μιλάτε πολύ!!!!
- Τέλος, όταν το σημάδι του χρόνου αρχίζει να φαίνεται πάνω του θα παρατηρείστε ότι το κραγιόν "φεύγει" από μέσα προς τα έξω μόνο όμως μέχρι το σημείο που χείλη σας είναι τελείως στεγνά,  όπως και τα πιο πολλά κραγιόν αυτού του τύπου.  Αυτό που κάνει την διαφορά εδώ είναι ότι από εκεί και πέρα φεύγει ομοιόμορφα και χωρίς να δημιουργούνται αυτά τα αντιαισθητικά flakes.

Αν ενθουσιαστήκατε με όσα διαβάσατε μέχρι τώρα  έπεται και συνέχεια γι' αυτό μην απομακρυνθείτε πολύ....!!!!

Ο αποχαιρετισμός μας είναι προσωρινός! Μέχρι την επόμενη φορά, μην ξεχάσετε να με επισκέπτεστε στην σελίδα μου στο facebook αλλά και στο instagram για να δείτε και άλλες φωτογραφίες από την φθινοπωρινή σειρά του αγαπημένου μας brand και όχι μόνο!!!!!


ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!


p.s. μην ξεχάσετε να έχετε κάνει απολέπιση στα χείλη σας και να τα ενυδατώμετε με μία γενναία ποσότητα lip balm πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε έντονου κραγιόν!

p.s. μην με μαρτυρήσετε αλλά σύντομα έρχεται και ένα review για δύο προϊόντα της σειράς που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!!!


               


6 σχόλια:

  1. Ολα ειναι φοβερα χρωματα για αυτη την εποχη! Ζηλεψα κυριως το κραγιον για να ειμαι ειλικρινης, και θα ηθελα σιγουρα να μαθω κι αλλα γιαυτο! Ποσες ωρες κραταει? Μετα ξεφλουδιζει απο την μεση προς τα εξω? Πες πες.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν γιατί και μένα με έχουν εντυπωσιάσει!!! όσο για τις λεπτομέρειες τις πρόσθεσα στο άρθρο!!!! =)
      Αν το δοκιμάσεις θα περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ αυτά τα ματ κραγιόν είναι έρωτας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ, μετά από τα καλοκαιρινά κοραλλί αυτό το μπορντώ είναι ό,τι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το κραγιόν και ειδικά αυτή η απόχρωση!Εγώ έχω το Νο 105 που είναι ένα έντονο σκούρο μώβ πραγματικά εκπληκτικό αν μπορέσεις δοκίμασε το !
    Φιλάκια
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook