Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Eyeshadow games!!!

#Family Moment.... 

Αν έχετε αδέρφια σίγουρα ο παρακάτω διάλογος θα σας θυμίσει κάτι...

-Που πας;;;;
-Θα βγω...   Θα συναντήσω κάτι φίλους. 
-Θα με πάρεις μαζί σου;;;
-Δεν μπορώ αυτή τη φορά. Την επόμενη όμως σου υπόσχομαι ότι θα έρθεις μαζί μου.
-Μμμμ καλααααά την επόμενη φορά...

Αυτός ήταν από τους πιο κλασικούς διαλόγους ανάμεσα σε μένα και την αδερφή μου. Και η αλήθεια είναι πως πάντα την επόμενη φορά με έπαιρνε μαζί της. 

Θυμάμαι όμως εκείνες τις στιγμές...  Εκείνες τις στιγμές που την  έβλεπα να βάφεται. Χρησιμοποιούσε πάντα τις σκιές και τα κραγιόν των The Body Shop. Αποτελούσαν βλέπετε μεγάλη αδυναμία της. Ακόμα μου έχει μείνει εκείνη η μοβ σκιά της που λάτρευε και είχε χρησιμοποιήσει μέχρι και τον τελευταίο κόκκο της. Ήταν τόσο ξεχωριστή.

Για να είμαι ειλικρινής δε με ένοιαζε να με πάρει μαζί της αλλά όταν το έκανε ένιωθα πιο μεγάλη και σκεφτόμουν ότι σύντομα θα μπορούσα να βαφτώ και γω. Βιαζόμουν να μεγαλώσω βλέπετε. Για να ξεχνιέμαι λοιπόν τις φορές που δεν θα την ακολουθούσα ή την παρακολουθούσα γεμάτη ενθουσιασμό ή φρόντιζε να μου παίρνει κάποιο Body Butter ή κάποια κολόνια τους για να παίζω μαζί της και να ξεχνιέμαι μέχρι να γυρίσει (ψέκαζα όλο το δωμάτιο σε σημείο που δεν μπορούσε κανείς άλλος να μπει μέσα).

Έτσι από μικρό κοριτσάκι έμαθα να είμαι πραγματικά μεγάλη fan όλων των προϊόντων των The Body Shop. Ακόμα και αυτών που δεν είχα δοκιμάσει.

Στα χρόνια που πέρασα έχασα το δρόμο μου. Η beauty περιέργεια μου με έκανε να δοκιμάσω κι' άλλα προϊόντα. Και ενώ τα ταξίδια αυτά δεν θα σταματήσουν ποτέ, κατάλαβα πως πάντα θα γυρίζω εκεί που ξέρω και εκεί που αγαπώ.

Σήμερα λοιπόν για χάρη εκείνων των παιδικών στιγμών θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικά swatches και μερικές σκέψεις μου για τις σκιές τους.



Λόγω της μίνιμαλ συσκευασία τους θα μπορούσε κάποιος να τις προσπεράσει. Τότε όμως θα έχανε την ευκαιρία για πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις.


Απόλυτα βελούδινες και με εξαιρετική απόδοση, δεν έχουν καθόλου fall out. 

Βασικό προσόν μιας καλής σκιάς για μένα είναι, να μην εμφανίζονται με τίποτα αυτές οι λεπτές αντιαισθητικές γραμμές από το χρώμα που συνήθως μαζεύεται και να μην χάνουν τα χρώματα τη έντασή τους. Οι Colour Crush λοιπόν τα καταφέρνουν πολύ καλά ακόμα και χωρίς primer.  Τις πιο πολλές φορές όμως τις χρησιμοποιώ με το primer potion από urban decay και διαρκούν ατελείωτες ώρες. Και όταν λέω ατελείωτες το εννοώ, μιας και εμένα μου αρέσει να βάφομαι το πρωί και το μακιγιάζ μου να διαρκεί μέχρι αργά το βράδυ.




Αυτό όμως που με εντυπωσίασε είναι ότι πρόκειται για σκιές που μπορούν να δουλευτούν καλύτερα από σχεδόν όλες όσες έχω δοκιμάσει. Έτσι μπορώ να πετύχω από ένα πρωινό μέχρι ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ με την ίδια σκιά και ένα μόνο πινέλο. Αυτός είναι και ο λόγος που τις θεωρώ απαραίτητες για όσες κοπέλες ξεκινάνε τώρα το μακιγιάζ τους και όχι μόνο.

Και για να την πω την αμαρτία μου θέλω απαραιτήτως και άλλα τρία τέσσερα χρώματα που τα έχω ερωτευτεί!

260 Canelle Moiree / - / 190 Soleille / 360 Romance Doree / 125 Touche de Champagne / 245 Coco Deluxe

Δικά μου αγαπημένα είναι το 360 και το 245. Όλο το καλοκαίρι τα φορούσα σχεδόν κάθε μέρα! Και για να πω και την αμαρτία μου ακόμα τα φοράω.

Tips
  • Xρησιμοποιήστε τις με τα δάχτυλα για να πετύχετε την μέγιστη απόδοση χρώματος.
  • Χρησιμοποιήστε τις με βρεγμένο πινέλο και τα χρώματα απλά θα απογειωθούν.
  • Χρησιμοποιήστε τα έντονα και σκούρα χρώματα σαν eyeliner
Αν όμως θέλετε κανονικό eyeliner δοκιμάστε να τις χρησιμοποιήσετε με το smoky 2 in 1 gel liner που είναι όχι μόνο για τα μάτια αλλά και για τα φρύδια. Η σύνθεσή και η διάρκειά του θα σας εντυπωσιάσει.


Πριν σας αφήσω θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει και σεις τις σκιές τους. Αν ναι πως σας φάνηκαν;;; Αν όχι πιο χρώμα σας εντυπωσίασε πιο πολύ;;;;


Μέχρι την επόμενη φορά

Να περνάτε καλά και να προσέχετε!









8 σχόλια:

  1. Λατρεμένα χρώματα! πολύ όμορφη ανάρτηση! Μια γλυκιά Καλημέρα!
    φιλιά
    fairymakeuptales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω πάρει ποτέ σκιές απ' τα The Body Shop! Με έβαλες όμως σε πειρασμό τώρα! Φαίνονται εξαιρετικές! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως τις θέλω και εγώ όλες...Αγαπημένες μου είναι 360 125 αλλά και η σειρά της Colour Crush με τα κραγιόν!

    mairaslife

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η απόδοση φαίνεται εξαιρετική, δεν έχω δοκιμάσει τις συγκεκριμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειες όλες, αλλά αυτή η ροδακινί, απλά υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις βλέπω συχνά, δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά θα ήθελα γιατί έχουν πολύ ωραία-απλή συσκευασία και τέλεια χρώματα!
    Το Canelle Moiree μου άρεσε περισσότερο! Τι τιμή έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koritsia an sas aresoun ta nyxia ginete melh sto blog mou kai kerdiste ekptosi se oles tis upiresies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό,τι κι αν πω για τα προϊόντα της The Body Shop είναι λίγο! Είναι η πρώτη εταιρία καλλυντικών που χρησιμοποίησα στην εφηβεία μου, οπότε καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου! Δυστυχώς όμως στην περιοχή μου έχει κλείσει το κατάστημα και μόνο σε γειτονικούς νομούς υπάρχουν καταστήματα! Τις συγκεκριμένες αποχρώσεις δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά έχω πάρει κυρίως παλέτες σκιών που με βολεύουν περισσότερο! Πέρνα αν θέλεις από το blog μου! Έχω ένα βραβείο για σένα (http://omorfhmesaexw.blogspot.gr/2014/09/inner-beauty-award.html) Φιλιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook