Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

This is magic!!! ~ MAKE UP FOR EVER Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector

Τι κι' αν όλα σου τα χρόνια έψαχνες γι' αυτό το ένα προϊόν που θα άλλαζε το μακιγιάζ σου και που θα το έκανε πραγματικά να ξεχωρίσει;;; Πάντα στο τέλος κάτι του έλειπε. Ετοιμαζόσουν με περίσσια χαρά για την έξοδο που θα σε έκανε να εντυπωσιάσεις και όταν στο τέλος κοίταγες τον καθρέφτη ένιωθες ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά όσο και να έψαχνες δεν ήξερες τι είναι αυτό;;;

Υπάρχει κάτι που είναι απαραίτητο όμως δεν του δίνουμε την σημασία που του αξίζει...



Τα Φρύδια μας!

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπό μας. Να το κάνουν να φαίνεται από απλά πιο ολοκληρωμένο μέχρι πιο rock ή και νεανικό αν το θελήσουμε.

Και ενώ η διαφορά μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακή, είναι πολλές οι κοπέλες που αγνοούν την σπουδαιότητα του να φτιάχνουν τα φρύδια τους όταν μακιγιάρονται. Μερικές δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να τα περιποιηθούν. Αν είναι τυχερές μπορεί να μην το χρειάζονται κιόλας. Μερικές απλά τα χτενίζουν και μερικές άλλες, όπως εγώ, τρώνε ατελείωτες ώρες στα ράφια των καταστημάτων προκειμένου να βρουν αυτό το ένα και μοναδικό προϊόν που θα τα αναδείξει. 

Η αλήθεια είναι ότι άκουσα για πολλά προϊόντα και δοκίμασα ακόμα περισσότερα. Για να φτάσω σήμερα εδώ. Σε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο προϊόν που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για το 

MAKE UP FOR EVER Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector


Το μικρό αυτό διαμάντι μπήκε από τις πρώτες κιόλας φορές στην καρδιά μου!



Πρόκειται για ένα πραγματικά αδιάβροχο προϊόν μεγάλης διάρκειας. Το φοράω από το πρωί μέχρι και το βράδυ και η έντασή του δεν μειώνεται στο ελάχιστο ενώ άντεξε ακόμα και τις ατελείωτες ώρες που πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα στην θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό χρησιμοποιώντας την μικρότερη δυνατή ποσότητα πράγμα που εν τέλει το κάνει και αρκετά οικονομικό. Το μικρό του μέγεθος το κάνει κάνει και travel friendly, για να μην μας λέει το έτερον μας ήμισυ ότι κουβαλάμε πολλά καλλυντικά μαζί μας.


το πριν

και το μετά

Στην προσπάθειά μου να διαλέξω το κατάλληλο για μένα χρώμα, σύμμαχός μου ήταν η κοπέλα στο κατάστημα των Sephora η οποία με βοήθησε όχι μόνο να βρω το χρώμα που μου ταιριάζει αλλά μου έδειξε και πως να το εφαρμόζω. Αυτό ήταν εξαιρετικά χρήσιμο μιας και είναι αρκετά εύκολο να το παρακάνει κανείς τις πρώτες φορές που θα πειραματιστεί με αυτό το προϊόν.


Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιράζεσαι μικρά μυστικά με τους φίλους σου:
  • tip no1 χρησιμοποιήστε ένα αρκετά λεπτό πινέλο για την εφαρμογή του. Ιδανικό είναι για μένα το  νούμερο 15 των Sephora.  
  • tip no2 χρησιμοποιήστε το μερικές φορές στο σπίτι πριν την πρώτη επίσημη έξοδο μαζί του. Χρειάζεται βλέπετε να έχετε σταθερό χέρι για το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και θα δυσκολευτείτε αρκετά να αφαιρέσετε το όποιο λάθος.
  • tip no3 για να αναδείξετε καλύτερα το αποτέλεσμα αλλά και να τους δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε concealer γύρω από τα φρύδια σας.
  • tip no4 αν το χρώμα που θα διαλέξετε σας ικανοποιεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν eyeliner. Εγώ το έκανα!
  • tip no5 ξεκινήστε με τα σημεία που υπάρχει το μεγαλύτερο κενό και με ότι έχει μείνει στο πινέλο σας χρωματίστε τις πιο πυκνές περιοχές.
  • tip no6 μην χρησιμοποιήσετε πιο πριν κάποιο μολύβι για να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας μιας και θα σκουρύνουν πάρα πολύ μετά.
Γράφοντας σας όλα αυτά, μου γεννήθηκε εύλογα η απορία αν και εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Αν ναι πως σας φάνηκε;;; Αν όχι πιο είναι το προϊόν που εσείς χρησιμοποιείτε για να δίνετε σχήμα στα φρύδια σας;;; Θα περιμένω τα σχόλια σας!

Μέχρι την επόμενη φορά,

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να χαμογελάτε!!!




  

3 σχόλια:

  1. Ψάχνω και εγω για ένα καλό προίον για φρυδια.. Νομίζω πως θα το δοκιμάσω ! Πολύ χρήσιμο post , φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα πάμε πολύ καλά με τα υγρά προϊόντα για τα φρύδια, αλλά το συγκεκριμένο μάλλον μπήκε στη wish list. Η τιμή του είναι λιγάκι αποτρεπτική βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως είναι από τα προϊόντα που μέχρι να μάθεις πως να το χρησιμοποιείς σου βγαίνει το λάδι αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Βέβαια εγώ η κουλή σκιά και πάλι σκιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook