Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

History of the Blue Lotus

Τι κι' αν οι μέρες προστάζουν ταξίδια σε μέρη μαγικά και εξωτικά. Εγώ θα σε ταξιδέψω όχι μόνο εκεί αλλά και σε κείνα τα χρόνια τα παλιά για να μοιραστώ μαζί σου τους αρχαίους μύθους που ακολουθούν ένα λουλούδι απαράμιλλης ομορφιάς. 

Τον μπλε λωτό


Για να μην ζηλέψεις την ομορφιά του θα σε πάρω να ταξιδέψουμε μαζί σε αρχαίες χώρες και τους Θεούς τους και θα σου πω για μια ιστορία γέννησης...


Στην αρχή ήταν τα νερά του χάους... Σκοτάδι, μαυρίλα και δυστυχία κάλυπταν τα νερά μέχρι που έφτασε επιτέλους η στιγμή ...
Το Αρχέγονο νούφαρο αναδύθηκε από την άβυσσο... Σιγά σιγά το μπλε νούφαρο άνοιξε τα πέταλά του και αποκάλυψε έναν νεαρό Θεό να κάθετε στην χρυσή καρδιά του. Ένα γλυκό άρωμα άρχισε να μεταφέρεται από άκρη σε άκρη στα νερά και ένα φως έλουσε την κάθε του σταγόνα... Το σκοτάδι είχε πια εξοριστεί. Αυτό το παιδί ήταν ο Θεός ήλιος. Η πηγή όλης της Ζωής.


Το σπίτι του όμως ήταν το νούφαρο. Όταν λοιπόν ερχόταν πάλι το βράδυ, το Αρχέγονο νούφαρο έκλεινε πάλι τα πέταλά και το Χάος κυρίευε και πάλι τα νερά. Αυτό δεν κρατούσε πολύ... Μόνο μέχρι το επόμενο πρωί. Ο Θεός όμως, ένιωθε μοναξιά. Λαχταρούσε όλα τα όντα του κόσμου να μπορούν να γεύονται συνέχεια αυτό το φως που έβγαινε από την χρυσή καρδιά του. Κάπως έτσι οι σκέψεις του έγιναν Θεοί, και οι λέξεις του, η δύναμη πίσω από την δημιουργία.


Τα χρόνια πέρασαν και ο μπλε λωτός ταξίδεψε απ' άκρη σε άκρη σε όλη τη γη. Κατέκτησε μέρη μαγικά. Τοπία ειδυλλιακά. Έγινε το σήμα κατατεθέν σε εξωτικά μέρη που την ομορφιά τους δυσκολεύεται να συλλάβει ο νους του ανθρώπου.

Δεν δίστασε ούτε λεπτό και ακούμπησε ακόμα τον παράδεισο των ονείρων μας αιχμαλωτίζοντας την αύρα του. 

Και αν μαγεία σημαίνει να μπορείς να νιώσεις αυτή την αύρα έστω και στο ελάχιστο τώρα μπορείς γιατί κάποιος την έψαξε, την βρήκε και ταξίδεψε για να μας την φέρει, μέχρι το τροπικό νησί Fiji.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι ποιος έκανε αυτό το μικρό θαύμα για μας δεν είναι άλλος από τα The Body Shop. 


Έκλεισαν σε ένα μπουκάλι όλη τη μαγεία και το άρωμα που κρύβει το Fijian Water Lotus για να μας το προσφέρουν.



Το άρωμά του θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σου, προσφέροντάς σου απλόχερα μια πρωτόγνωρη αίσθηση δροσιάς και χαλάρωσης.

Μην του αντισταθείς. Είναι ίσως το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού!!!!

Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!


p.s. 

Η σειρά περιλαμβάνει

  • perfume oil* (15ml/ 10ευρώ)
  • fragrance mist (100ml/ 12ευρώ)
  • body lotion* (250ml/ 12ευρώ)
  • eau de toilette* (50ml/ 20,50 ευρώ)
  • shower gel (250ml/ 9ευρώ)
  • body butter (200ml/ 17 ευρώ)
Το eau de toilette και το mist περιέχουν 100% οργανικό οινόπνευμα από ζαχαροκάλαμο που συλλέγεται με τα χέρια  μέσο του προγράμματος για το Δίκαιο Εμπόριο με κοινότητες στο Cotopaxi του Εκουαδόρ. 




                

3 σχόλια:

  1. Βρεθηκα χθες στο Body Shop και το δοκιμασα!Νομιζω οτι βρηκα το number 1 αρωμα για το καλοκαιρι!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για την τόσο κατατοπιστική και ωραία ιστορία που μα έγραψες για τον μπλέ λωτό!!!!!
    Και να μην ήθελα, τώρα με έβαλες σε πειρασμό να το δοκιμάσω/
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ταξιδέψεις όπως και αλλές φορές .. Λατρεύω τα post σου και θελώ πολύ να δοκιμάσω όλη την σειρά είμαι σίγουρη πως θα μου αρέσει.. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook