Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ώρα να λάμψουμε!

Η ομορφιά τους κλασική. Η φινέτσα τους αδιαπραγμάτευτη. 


Audrey Hepburn ~ Grace Kelly

Γυναίκες που πραγματικά άφησαν εποχή... Κομψές και γοητευτικές σαγήνευαν στο πέρασμά τους!!!

Οι γυναίκες αυτές μου θυμίζουν πάντα πως είμαι το κοριτσάκι της μαμάς μου! Με πάνε πίσω σε εκείνες τις εποχές που υπήρχε ένα μικρό καστανόξανθο πειραχτήρι που του άρεσε να φοράει τις πέρλες, το άρωμα και τα παπούτσια της ενώ καθόταν με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη και αναπαριστούσε σκηνές από τις ταινίες αυτών των μεγάλων star.

Πίσω από αυτές τις αναπολήσεις βέβαια δεν θα μπορούσε παρά να κρύβετε μία πολύ αγαπημένη εταιρεία και οι δικοί μου μοναδικοί συνειρμοί.

Όσο για την εταιρεία, τα προϊόντα της όλοι μας έχουμε δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας και ασφαλώς η μαμά μου της είχε μεγάλη αδυναμία! 

Πρόκειται για την  Johnson & Johnson! 

Λάνσαρε πριν λίγο καιρό την νέα της σειρά για την περιποίηση του προσώπου, την

Radian Essentials


και από εκεί ξεκίνησαν όλα, αφού ταίριαξαν με ένα τρόπο μαγικό στο μυαλό μου! Η εταιρεία, η μαμά, οι ταινίες που άρεσαν στην μαμά και ασφαλώς οι προσπάθειές μου να λάμπω όπως εκείνες οι μεγάλες star!

Έτσι όταν είδα ότι η σειρά αυτή υπόσχεται να χαρίσει λάμψη, φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα δεν μπορούσα παρά την δοκιμάσω με ενθουσιασμό και απαιτήσεις!


Η Radiant Essentials έρχεται να  ικανοποιήσει όλες μας τις καθημερινές ανάγκες με 4 προϊόντα περιποίησης. Την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός, τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού και το αναζωογονητικό υγρό ντεμακιγιάζ!

Από αυτά εγώ έχω δοκιμάσει την κρέμα ημέρας και το αφρό καθαρισμού. 

Οι συσκευασίες τους από την αρχή μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ροζ, νεανικές και απίστευτα ελαφριές γίνονται ο κατάλληλος σύμμαχος για τις τελευταίες εκδρομές του καλοκαιριού και όχι μόνο.


Το άρωμα και των δύο προϊόντων είναι ελαφρύ, καθόλου ενοχλητικό και λίγο πουδρένιο! Για να είμαι ειλικρινείς και αυτό μου θυμίζει λίγο τις παιδικές σκανταλιές και τη μαμά μου. Αυτός ήταν και ο πρώτος λόγος για τον οποίο λάτρεψα αυτή τη σειρά.



Ξεκινάω πάντα με τον κρεμώδης αφρό καθαρισμού. Είναι αυτό που λέει το όνομά του. Ένας αφρός σε μορφή κρέμας. Έχει παχύρρευστη υφή και από την ώρα που βγαίνει από την συσκευασία καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο προϊόν, διαφορετικό από τα άλλα. Δεν κάνει πολύ αφρό και ξεβγάζετε πολύ εύκολα ενώ εγώ λατρεύω να το χρησιμοποιώ παρέα με το Clarisonic μου καθώς μου προσφέρει απίστευτο αποτέλεσμα.




Στη συνέχεια χρησιμοποιώ την κρέμα ημέρας. Έχει αρκετά ελαφριά σύνθεση και θέλει περίπου 5  με 7 λεπτά για να απορροφηθεί. Αφήνει το δέρμα εξαιρετικά βελούδινο πράγμα που την κάνει ιδανική για πριν το μακιγιάζ ενώ σε μένα δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας! 

Το μυστικό στην σύνθεσή της νέας σειράς Radiant Essentials κρύβετε στο γάλα κάκτου που βοηθάει στην σωστή ενυδάτωση του δέρματος, στο ανθόνερο γιασεμιού που το κρατάει απαλό, στο πασίγνωστο για τα ευεργετικά του στοιχεία έλαιο Argan αλλά και το γάλα παπάγιας!

Το καλύτερο είναι ότι αυτά τα προϊόντα έρχονται σε εκπληκτικές τιμές! Έτσι δεν θα υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για να μην περιποιηθούμε τον εαυτό μας!

Είστε έτοιμες να λάμψουμε παρέα;;;;


                 

6 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον προϊόντα!! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω!! Από που μπορούμε να τα βρούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πραγματικά πολύ ωραία! είμαι σίγουρη ότι θα τα ευχαριστηθείς. Σε καταστήματα καλλυντικών θα τα βρεις =)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. το βρίσκεις στα καταστήματα καλλυντικών! δεν θα δυσκολευτείς καθόλου!

      Διαγραφή
  3. έχω βάλει στο μάτι τον αφρό καθαρισμού!
    γενικά με την johnson's είμαι πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αφρός φαίνεται πολύ ενδιαφέρων! Περιττό να πω ότι λάτρεψα την εισαγωγή σου, έτσι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook