Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Shoe addict !!!!!

Ξεκίνησε πριν χρόνια σαν παιχνίδι.

Ήμουν το πιο ευτυχισμένο και ήσυχο παιδάκι όταν πήγαινα βόλτα με τη μαμά μου και το μπαμπά μου και  άρχιζα να χαζεύω τις βιτρίνες των καταστημάτων (σχεδόν τόσο ευτυχισμένη όσο όταν χάζευα τις Barbie στα ράφια των παιχνιδάδικων... ). Πάντα όμως στεκόμουν λίγο παραπάνω στα παπούτσια γιατί ήξερα ότι θα κάπως στο τέλος θα έβρισκαν ένα τρόπο για να με πειράξουν και να γελάσουμε. Έπρεπε  όμως να είχα καταλάβει από τότε ότι αυτό ήταν απλά η δική μου πρόφαση και η σχέση αυτή έμελε να είναι καρμική....

Πολλά χρόνια μετά οι συνήθειές μου δεν άλλαξαν... Αυτό που άλλαξε είναι η ευκολία που μπορώ να βρω ένα ακόμα ζευγάρι για να προστεθεί στην συλλογή μου. 

Απλά κάνω μία βόλτα από το αγαπημένο μου online κατάστημα, το Spartoo,  και μερικές μέρες μετά ψάχνω και πάλι χώρο στη ντουλάπα. Χαλάλι όμως!!!

Σήμερα λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις 3 αγορές που έκανα για φέτος το καλοκαίρι!


Το πρώτο νομίζω ζευγάρι είναι το δικό μου must του καλοκαιριού. Χαμηλά δερμάτινα σανδάλια που εντυπωσιάζουν με το λαμπερό τους χρώμα. Ένα χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ.



Το επόμενο είναι ένα σικάτο σανδάλι, ιδανικό για πρωινές ώρες και το γραφείο. Ψηλό όσο πρέπει  και σε ένα υπέροχο χρώμα που όλος περιέργως δεν είχα παρόμοιο!



Το τελευταίο δεν είναι άλλο από το πλέον απαραίτητο. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Ιδανικές για το σπίτι αλλά και την παραλία. Απίστευτα μαλακές, άνετες αλλά και πολύ ανθεκτικές, είναι ίσως από τις καλύτερες που έχω φορέσει. Το πιο ωραίο είναι ότι είναι διαφορετικές!!!


Αυτά ήταν λοιπόν! Πώς σας φάνηκαν;;; Ποιο σας άρεσε πιο πολύ;;;;;

p.s. Όχι όχι... δεν υπόσχομαι ότι δεν θα δείτε άλλο τέτοιο post μέσα στο καλοκαίρι, γιατί δεν κάνει να λέω και ψέματα... 


               


9 σχόλια:

  1. με γεια σου! μου άρεσαν πολυ οι παντοφλίτσες και το πρώτο ζευγαράκι! καλοτάξιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Amazing shoes! Caterina www.imieioutfit.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tέλειεςςςςςς οι σαγιονάρες...αλλά και το πρώτο ζευγάρι!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχα...ειδικα το πρωτο το λατρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι πρωτότυπες οι σαγιονάρες!
    Μου άρεσε πολύ το χρώμα του πέδιλου!
    Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ μου άρεσαν όλα αλλά την αδυναμία μου για τα Ipanema νομίζω την ξέρουν και οι πέτρες. Αγοράζω σταθερά ένα ζευγάρι το χρόνο και δεν τις αποχωρίζομαι με τπτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια και καλοφόρετα :)
    Το πρώτο ζευγάρι σανδάλια είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook