Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Skin perfection ritual ~ Christmas event by L'Oreal

Και επειδή όπως σας υποσχέθηκα, από δω και πέρα θα σας παίρνω παντού μαζί μου, σκέφτηκα να ξεκινήσω με ένα από τα τελευταία και πιο διασκεδαστικά γεγονότα που συνέβησαν λίγες μόνο μέρες πριν κλείσει η χρονιά, στον κόσμο του beauty blogging!!!!

Ασφαλώς αναφέρομαι στο event της L' Oreal που έλαβε χώρα σε μια υπέροχη καφετέρια στο Μαρούσι.

Η απίστευτη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τα ζεστά χαμόγελα και η καλή διάθεση όλων μας ήταν ότι χρειαζόταν για να τελειώσει μια υπέροχη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!





Είχαν κλείσει όλο το χώρο μόνο για εμάς.  Γελάσαμε, ήπιαμε τον καφέ μας, μιλήσαμε για ότι είναι στην μόδα αυτό τον καιρό και όλα αυτά ενώ μας περιτριγύριζαν τόσα ροζ στολίδια γεμάτα αστερόσκονη! Ήταν  τόσο Cute και τόσο Girly. Soooooo me!!!!!!!

Μετά ήρθε η ώρα της παρουσίασης. 



Αγαπημένοι φίλοι πλέον, μιας και τους έχουμε δει πολλές φορές αλλά και το νέο αίμα στην εταιρεία μας μίλησαν για την καινούργια χριστουγεννιάτικη συλλογή δίνοντας όμως μεγαλύτερη έμφαση στην σειρά skin perfection η οποία έρχεται πλέον σχεδόν ολόκληρη και στην Ελλάδα! ( μόνο η κρέμα ματιών ματιών δεν θυμάμαι αν έρχεται )



Η κρέμα ημέρας και νύχτας, το serum, το skin blur αλλά και οι bb cream είναι μόνο μερικά από όσα είδαμε!

Όπως λέει και η Joelle Ciocco (Global facialist της εταιρείας) το δέρμα μας στα 20 και στα 30 μας μπορεί να είναι ακόμα νέο αλλά δεν είναι τέλειο. Το στρες, το άγχος, η κούραση και το lifestyle που έχουμε το επηρεάζουν δημιουργώντας ατέλειες, μεγάλους πόρους, ανομοιομορφία στην υφή και κοκκινίλες. 


Στόχος λοιπόν της σειράς αυτής είναι η βελτίωση της όψης της επιδερμίδας κάθε κοπέλας ακόμα και σε επίπεδο pixel έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φοράει make up για να δείχνει πιο όμορφη εάν δεν το θέλει. Το μυστικό βρίσκεται ασφαλώς στα συστατικά, πίσω από τα οποία υπάρχει μια έρευνα 10 ολόκληρων χρόνων, που βοηθάνε στην μείωση τόσο οπτική όσο και πραγματική των πόρων και των κοκκινίλων στο δέρμα μας. 


Και επειδή μετά από όσα άκουσα ενθουσιάστηκα πολύ, άρχισα αμέσως να χρησιμοποιώ το serum γιατί μου είχε τελειώσει το άλλo που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα, το skin blur και βέβαια μερικά από τα χριστουγεννιάτικα μανό... Όσες δε, με ακολουθείτε στο instagram είδατε και την μανία που με έπιασε με τα μανό τους τώρα τις γιορτές. Νομίζω μόνο 2-3 πρέπει να μου ξέφυγαν από όλη την σειρά ΑΛΛΑ έκλεψαν τις εντυπώσεις οπότε χαλάλι το ψάξιμο μιας και μερικά ήταν πολύ δύσκολο να τα βρω. =) 

Και για να γυρίσω πάλι στο θέμα μου, αν και το serum έχει πολύ ωραία υφή αυτό που με ξετρέλανε είναι το skin blur για το οποίο και θα σας κάνω αναλυτικό review μέσα στην εβδομάδα. (stay tuned!!!) για τα υπόλοιπα θέλω λίγο καιρό ακόμα. Την κρέμα ημέρας δεν την έχω δοκιμάσει αλλά είναι στα αγαπημένα της Dolce Candy οπότε ανυπομονώ!!!!


Χρησιμοποιώντας στο instagram το hastag #skinperfecton θα δείτε φωτογραφίες τόσο από το συγκεκριμένο event όσο και από όλο τον κόσμο του beauty blogging γενικότερα σχετικά με τα προϊόντα αυτά!!!


Αυτά λοιπόν για σήμερα!!!! Πώς περάσατε;;;;; Σας άρεσε που σας πήρα μαζί μου;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τα παραπάνω;;;

Μην ξεχάσετε να περάσετε και αύριο γιατί έχω πολλά ακόμα να σας πω...!!!!!! 




               


6 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τα παραπάνω αλλά πολύ θα το ήθελα!
    Πολύ όμορφο post!
    Να τα χαρείς!
    Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να ήταν υπέροχα στο event άσε που τα περιέγραψες τόσο ωραία! Αγαπώ L'Oreal! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να περασατε πολυ ομορφα! θελω να δοκιμασω τον ορο! ειναι και ολα ροζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχες-δεν είχες μας ξεσήκωσες πάλι!!!
    ;-)
    Φαντάζομαι πόσο σούπερ θα περάσατε!!!
    Φιλάκια, κούκλα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραια που θα περασατε ! Φαινονται ολα τοσο ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook