Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Pampering Week! Day 1

Το ότι τελείωσαν οι γιορτές δε σημαίνει ότι τελείωσε και ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Αντιθέτως. Τα ξενύχτια των προηγούμενων εβδομάδων και το τρέξιμο για να τους ευχαριστήσουμε όλους έχουν κάνει το δέρμα μας και το σώμα μας να ζητά απεγνωσμένα λίγη παραπάνω προσοχή και φροντίδα. Τι θα λέγατε λοιπόν να του προσφέρουμε όχι μία μέρα αλλά μία ολόκληρη εβδομάδα χρησιμοποιώντας ένα απλά και οικονομικά υλικά που μας χάρισε η φύση;;;;;

Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσουμε με ένα μοναδικό προϊόν που φωνάζει πολυτέλεια και χαλάρωση, το

Ροδόνερο

Ένα θαύμα στις υπηρεσίες μας!!!

Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας αποκάλυπτα μερικά από τα μυστικά του;;;;;


  • Ξεκινήστε την ημέρα σας ψεκάζοντας ελαφρά με ροδόνερο στο πρόσωπό σας και σκουπίζοντας ελαφρά την περίσσια ποσότητα. Το νερό της βρύσης έχει πολλά άλατα και είναι καλό μετά το πλύσιμο να καθαρίζουμε λίγο παραπάνω την επιδερμίδα μας
  • Χρησιμοποιείστε το για να σταθεροποιείστε το μακιγιάζ. Θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο καλή δουλειά κάνει.
  • Αν έχει πιάσει το κεφάλι σας μια έντονη φαγούρα δοκιμάστε να το καταπραΰνετε με την βοήθεια του ροδόνερου.
  • Χρησιμοποιήστε το για να καταπολεμήσετε τους πονοκεφάλους. Βάλτε μερικά βαμβάκια εμποδισμένα με ροδόνερο στο πρόσωπό σας.  Προτιμήστε σημεία όπως τα μάτια, το μέτωπο και το πιγούνι.
  • Μετά από μία κουραστική μέρα ήρθε η ώρα να χαλαρώστε στη μπανιέρα σας. Γεμίστε την με ζεστό νερό και βάλτε και δύο γεμάτες κούπες με ροδόνερο και βουτήξτε μέσα. Βγαίνοντας το δέρμα σας θα είναι πολύ απαλό και θα έχει ένα υπέροχο άρωμα. Μην ξεχάσετε να βρέξετε και τα μαλλιά σας μιας και όχι μόνο θα τα κάνει μαλακά αλλά και θα δράση σαν φυσικό conditioner, οπότε θα χτενίζονται μετά πανεύκολα.
  • Αν τα μάτια σας είναι πρησμένα, παγώστε ελαφρά στο ψυγείο λίγο ροδονερο και τοποθετήστε το σε βαμβάκι και κάτω από τα μάτια σας. Προσοχή το βάζετε ΚΑΤΩ απο τα μάτια. 
  • Μπορείτε να το χρησιμοποιείστε και σαν toner μιας και ένα από τα βασικά συστατικά των toner στο εμπόριο είναι το ροδόνερο.
  • Η μακροχρόνια χρήση του θα σας βοηθήσει να μειώσετε ή να ελαχιστοποιήσετε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.
  • Χρησιμοποιήστε το μετά το ξύρισμα για να κλείσετε τους πόρους σας, να μαλακώσετε το δέρμα σας και να το καταπραΰνετε.
  • Και αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν βάλτε μια κουταλιά ροδόνερο στο τσάι σας για να γεμίσετε ενέργεια. (Το tip αυτό το δανείστηκα από το Beauty Test Box μιας και το είχαν σε μία φωτογραφία σήμερα στο instagram και από εκεί σκέφτηκα το σημερινό post!) 

Τελικά φαίνεται πως κάτι παραπάνω ήξεραν οι παλιοί. Έτσι δεν είναι;;; Θα περιμένω να μου πείτε πιο από αυτά έχετε δοκιμάσει ή δοκιμάσατε.

Αν πάλι θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να φτιάξετε και σεις το δικό σας ροδόνερο κάντε μία βόλτα και αύριο από δω. Πείτε μου επίσης αν θα θέλατε να δείτε συνταγές για μάσκες και ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας ροδόνερο. After all sharing is caring!



                 

6 σχόλια:

  1. Τί όμορφο post, κοριτσάκι μου!!!
    Χρηστικότατο!!!
    Σίγουρα τα περισσότερα θα τα κάνω!!!
    Φιλάκια πολλά!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει τόσες πολλές χρήσεις το ροδόνερο!όντως οι παλιοί ήξεραν πολλά!θα περιμένω αύριο να δω και πως το φτιάχνουμε!πολύ ωραία ανάρτηση!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο, τώρα είναι η περίοδος που πρέπει να φροντίσουμε το δέρμα μας λίγο παραπάνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λατρευω το ροδονερο το χρησιμοποιω σαν λοσιον, θα κανω σιγουρα και τα αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις!
    Δεν το ήξερα! Φοβερό άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αγαπώ το ροδόνερο.....Πραγματικά τον τελευταίο καιρό έχω ανακαλύξει πολλά πραγματάκια που μπορεις να κάνεις με αυτό και με το δικό σου ποστ εμπλούτισα περισσότερο τις γνώσεις μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook