Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Addicted to nail polish??????? Noooooooooooo

Όταν με το blogging ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες δεν μπορείς παρά να εντυπωσιάζεσαι....

Όταν φτάνεις όμως να επιβεβαιώνεις τις υποψίες σου αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό ή απλά να το απολαύσεις.

Και επειδή δεν σας έδωσα να καταλάβετε μέχρι τώρα, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάω τον ελεύθερό μου χρόνο παρέα με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Νιώθω οικεία και χαλαρά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Οι άνθρωποι αυτοί όμως με ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, γι' αυτό και σε πρόσφατες εξόδους άκουσα μερικές από τις παρακάτω φράσεις....

- Όχι πες τώρα, τι το θες αυτό;;;
- Μα καλά δεν έχεις ένα ίδιο χρώμα;;;;
- Πες μου τώρα ότι χρειάζεσαι κι' άλλο μανό;;;
- Να δω που θα τα βάλεις όλα αυτά;;;

Αν σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά αλλά και η απάντηση 


Ασφαλώς και τα χρειάζομαι!

Τότε είστε στο σωστό μέρος!!!!


Στο δικό μου μυαλό, τα μανό αποτελούν το μοναδικό beauty thing που βάζουμε πάνω μας και μπορούμε να το βλέπουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε καθρέφτες. Το βάζουμε για να το χαιρόμαστε πρώτα απ' όλα εμείς οι ίδιες. Οι υφές, οι αποχρώσεις, τα σχέδια αλλά και τα glitter μας αλλάζουν τη διάθεση και δίνουν άλλο νόημα στην καθημερινότητά μας. 

Με αυτή λοιπόν τη δικαιολογία, από τα Χριστούγεννα και μετά έκανα μερικές αγορές τις οποίες και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. 

Λίγο οι γιορτές, λίγο η αστερόσκονη τον εορτών, καταλαβαίνετε....

Θα ξεκινήσω λοιπόν με αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο! Την Χριστουγεννιάτικη σειρά της L'Oreal!!!! Glitters, κομφετί και υπέροχες υφές έκλεψαν τα βλέμματα και δέχτηκαν τόσα κολακεύτηκα σχόλια! Αν δεν κάνω λάθος ακόμα μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά και θα σας πρότεινα να μην τα προσπεράσετε...!!! Εγώ τα ευχαριστήθηκα όσο λίγα μανό στη συλλογή μου!



Επειδή όμως κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στο το αγαπημένο του brand και να μην ενδώσει σε μια τοοοση δα αγορά η στάση στα stand της Sally Hansen απλά επιβαλλόταν. Τελικά έφυγα κάπως έτσι....

Για να δικαιολογήσω όμως την εικόνα που θα ακολουθήσει να πω ότι τα Sally Hansen πραγματικά τα θεωρώ από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα μανό που κυκλοφορούν! Τα Complete Salon Manicure που αγοράζω εγώ, είναι τα γνωστά 5 σε 1! Έτσι δεν χρειάζεστε βάση και top coat ενώ ταυτόχρονα κάνετε θεραπεία τόσο για βοηθήσετε τα νύχια σας να μεγαλώνουν όσο και για να τα κάνετε πιο δυνατά! Έτσι, με μόλις 2 στρώσεις έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα που θα κρατήσει πάνω από μια εβδομάδα!!!!

Και αφού σας δικαιολόγησα το λόγω για τον οποίο τα λατρεύω και ενώ η συλλογή των Sally Hansen αρχίζει να αυξάνεται επικίνδυνα, στις εκπτώσεις είχαν μερικούς κωδικούς με έκπτωση που άγγιζε το 65%. Εεεεε τι να κάνω και γω;;; Υπέκυψα... Πήρα όμως μόνο αυτά τα τρία!!!


(Για όσες ενδιαφέρεστε τα Sally Hansen τα βρίσκουμε στα καταστήματα Sephora. Έχουν 11 ευρώ ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε όταν υπάρχουν οι εκπτώσεις στα αποκλειστικά brand με -35%)

Την ίδια μέρα τέλος, που αγόρασα τα τρία τελευταία Sally Hansen έκανα και μία βόλτα και από τα Gallerie De Beaute και η TommyG είχε στα δύο μανό, άλλα δύο δώρο. Όπως πολύ σωστά φανταστήκατε, ούτε αυτή τη φορά κατάφερα να αντισταθώ....


Τα μανό της TommyG είναι αρκετά οικονομικά! Έχουν μια πολύ ωραία κρεμώδη υφή αλλά δε μου κρατάνε πολύ στα νύχια. 3 -4 μέρες το πολύ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δε με πειράζει καθόλου γιατί πάντα βαριόμουν σχετικά εύκολα τα χρώματα και τα άλλαζα γρήγορα!

Και ενώ τα ψώνια τελείωσαν τα σχόλια των φίλων με έκαναν να αναρωτηθώ πόσα μανό έχω... Τώρα πλέον οι όζες μου είναι 124 (χωρίς τις βάσεις και τις θεραπείες) και νομίζω ότι πρέπει να βρω έναν καινούργιο τρόπο να τις αποθηκεύω γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα σταματήσουμε εκεί.... Ασφαλώς όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες και κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!!!! 

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να μου πείτε, πόσα μανό έχετε εσείς ! =)


                 

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!!Αγαπημενο θεμα οι όζες!!!!Εχω 102 και ποτέ δε μου φτανουν τα χρωματα!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι στο σωστό σημείο!!!
    Μπορώ να χαζεύω με τις ώρες νέα χρώματα στα μανό και νέα σχέδια και νέα μπιχλιμπιδάκια για να τα διακοσμώ!!!
    Έχω πει πολλές φορές πως με το θέμα μακιγιάζ, δεν το πολυ-έχω... Αλλά με τα νύχια... Οh, yessssssssssss!!!
    ;-)
    Με 'γεια σου, κούκλα!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν πολύ και μένα τελευταία τα βερνίκια!
    Αγαπώ τα Loreal color riche!
    Το μεθεπόμενο post θα είναι με βερνίκια οπότε stay tund χαχα
    Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμένα μου αρέσουν τα μανό, θεωρώ πως είναι ένας πολύ οικονομικός τροπος-συνήθως- για να ανανεώνουμε την εμφάνιση μας!αχ αυτά της loreal είναι τέλεια, και επίσης έχω αποκτήσει πολλά από tommy g όταν βάζει αυτές τις προσφορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα είναι όοοολα!!! Με γεια!!! Υπέκυψα κι εγώ στην ομορφιά των sally hansen τελευταία, αλλά πήρα μόνο 1!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καταλαβαινω απολυτα! Και εγω λατρευω τα βερνικια!
    Ολα οσα πηρες εχουν καταπληκτικες αποχρωσεις! Να τα χαρεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ τώρα στις εκπτώσεις ανακάλυψα τα Sally Hansen. Πήρα ένα και μετά από 3 μέρες πήγα στο Sephora και πήρα άλλα 3. Είναι τέλεια! Και η τιμή με έκπτωση φανταστική!! Έχουν υπέροχο πινέλο και πολύ ωραία κάλυψη!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα απο G Cosmetics ειναι τα αγαπημενα μου, πολυ οικονομικα και μου μενουν γυρω στην βδομαδα ενω τα περισσοτερα μανο μ κρατανε 2 μερες το πολυ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook