Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Nail Polish Swatches * part 1

Καλησπέρα!!!!

Μιας και οι γιορτές πλησιάζουν και γω είμαι πλέον ένας από τους επίσημους βοηθούς του Αη Βασίλη (βλέπετε έχω πάρει σοβαρά το ρόλο μου), φοβήθηκα μπας και τα ξωτικά που θα με επισκεφτούν για να με βοηθήσουν να σας βάλω σε Xmas mood, θα με βάλουν να κάνω τόσες πολλές δουλειές που δεν θα προλαβαίνω ούτε τα νύχια μου να βάψω... Ξεχνιώνται με το παιχνίδι βλέπετε αλλά τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κ μεις δεν έχουμε πολύ χρόνο.......


Έπρεπε λοιπόν να βρω ένα τρόπο για να οργανωθώ και να με διευκολύνω λίγο στο να βρίσκω το καταλληλο χρώμα, μιας και αυτές τις μέρες θα τα βάφω πιο συχνά. Θέλω να είμαι πιο περιποιημένη αυτές τις μέρες. Τι να κάνω;;;;



Για να λέμε όμως και την αλήθεια την ιδέα την πήρα τόσο από την Σταυρούλα που έχει το blog Drugstore and Bargain Lover και την smugnificent που έχει το blog Out Walking Closet's Secrets =) Thx ladies!

Θέλετε να δείτε λοιπόν τι έκανα;

Jump In and



Έφτιαξα λοιπόν swatches από τα μπλε/πράσινα, τα nude και τα ροζ.... Εχω ακόμα τα κόκκινα και τα ροδακινοπορτοκαλί..... Έτσι θα βρίσκω εύκολα πιο χρώμα θέλω να φορέσω στις γιορτές!

Πως σας φαίνονται;;;;;;





( τελικά μερικά χρώματα ίσως να μην είναι όχι μόνο στη σωστή θέση αλλά και στην σωστή καρτέλα... αλλά δεν πειράζει ε; :P )

Δεν έχω σκεφτεί βέβαια (και αυτό είναι το μεγάλο αρνητικό) που θα βάλω τα ταμπελάκια με το πιο είναι το κάθε μανό... Σε λίγο δεν θα θυμάμαι πιο είναι πιο οπότε πρέπει να σκαρφιστώ κάτι γρήγορα.

Εσείς έχετε καμια ιδέα;;;;;;;











p.s.  Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα είναι. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και τελικά τα ξεκίνησα από την αρχή χρησιμοποιώντας κάτι άλλα ακρυλικά nail tips αλλά μου τελειώνουν και δε μπορώ να τα ξαναβρώ τώρα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόλλησε ή κρέμασε το αντίστοιχο του καθενός πάνω στο μπουκάλι του εγώ έτσι τα έχω...
    Βολεύει πολύ!!!;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραίο! Πολύ οργανωμένη σε βρίσκω!
    xo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook