Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Spread the news

Καλησπέρα beauties!!!



Ώρα να μοιραστώ μαζί σας τα 5 πιο αγαπημένα μου post από την εβδομάδα που πέρασε!

Θέλετε να δείτε; 

Jump In and

  • Το πρώτο blog/video στο youtube είναι αυτό που έκανε η Lucy από το blog lousousou. Μας μιλάει για τα αγαπημένα της πινέλα από την Real Techniques. Τα ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα που είδα το video της είμαι σίγουρη ότι ΤΑ ΘΕΛΩ..... ουφφφφ σε μπελάδες με εβαλε αυτό το video.... Θα το βρείτε εδώ.
  • Η Λυδία από το blog Made of stars έκανε ένα swatch από ένα υπέροχο μανό σε nude χρώμα που το έχω ερωτευτεί. Δείτε το! Είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει! Το post θα το βρείτε εδώ.
  •  Η Ανθούλα από το blog Ι looove makeup έφτιαξε για μας ένα εξαιρετικό post που σκοπό έχει να μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε τα fake από τα αληθινά προϊόντα MAC. Κάντε σίγουρα μία βόλτα. Όλο και κάποια στιγμή θα σας χρειαστούν οι πληροφορίες. Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Η Κωσταντίνα από το Glam Club έφτιαξε και μοιράστηκε μαζί μας τα πιο rock nails! Πραγματικά απίθανη δουλειά! Χαρά στην υπομονή της.... Εγώ δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονή... Το post της θα το βρείτε εδώ.
  • Η αρθρογράφος του blog ScrapGalGR Loves Blush μοιράστηκε μαζί μας τα προϊόντα που νομίζει ότι θα είναι τα πιο αγαπημένα της φέτος το φθινόπορο. Οι επιλογές της πραγματικά εξαιρετικές. Δύο τρια πραγματάκια να σας πω την αλήθεια τα ζήλεψα. Το post της θα το βρείτε εδώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου για την εβδομάδα που πέρασε!

Stay tuned .... Next week is not that far......!!!!!!!!



p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!



glitter text generator









8 σχόλια:

  1. Wow! Σ ευχαριστω παρα πολυ! μ φτιαξες τη μερα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα να σαι καλα! εμεις ευχαριστουμε για το ωραιο ποστ! χαιρομαι διπλα που σου εφτιαξα την μερα!

      Διαγραφή
  2. μμμ..θα περάσω μια βόλτα απο τα κορίτσια να διαβάσω τις ιδέες τους..
    thanx..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσουν πολυ τα ποστ τους.

      καλο διαβασμα! =)

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook