Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Organic Beauty Week from Neal's Yard Remedies!

Επειδή κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο!


Jump In and




ORGANIC BEAUTY WEEK (22-27/10)
της Neal’s Yard Remedies
στο Carelab by Attica-Golden Hall


Την εβδομάδα από 22 έως 27 Οκτωβρίου, επισκεφθείτε το Carelab by Attica στο Golden Hall και απολαύστε ένα δωρεάν organic mini facial με τα πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα της Neal’s Yard Remedies, με αιθέρια έλαια, αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες για λάμψη και ενυδάτωση.  Κατά τη διάρκεια της Organic Beauty Week, η εξειδικευμένη σύμβουλος της Neal’s Yard Remedies (Δε-Πα 4-8 μ.μ. και Σάββατο 12-4 μ.μ.) σας περιμένει για να διαγνώσει τις προσωπικές ανάγκες του δέρματός σας, να εφαρμόσει τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού, απολέπισης, τόνωσης και ενυδάτωσης και να σας μυήσει στον κόσμο της οργανικής φροντίδας και ομορφιάς.

Παράλληλα, με τις αγορές σας προϊόντων Neal’s Yard Remedies κερδίζετε ένα δωρεάν back massage!
Τέλος, όσοι από εσάς μοιραστούν την εμπειρία τους από το organic mini facial στη σελίδα της εταιρείας στο facebook (Neal’s Yard Remedies Greece), μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 5 οργανικές σειρές περιποίησης 3 προϊόντων (καθαριστικό, scrub και κρέμα ημέρας)  με άνθος πορτοκαλιάς.

Κλείστε το ραντεβού σας στο Carelab by Attica-Golden Hall, Τηλ. 211 1814046.


Η Neal’s Yard Remedies ιδρύθηκε πριν 30 χρόνια στο Covent Garden του Λονδίνου, με κεντρικό στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης. Οι σειρές προϊόντων Neal’s Yard Remedies καλύπτουν κάθε ανάγκη φροντίδας και ομορφιάς του προσώπου και του σώματος και περιλαμβάνουν: ● Κρέμες, serum, mist, scrub, καθαριστικά, λάδια προσώπου, φροντίδα αντιγήρανσης, λεύκανση/λάμψη, αντηλιακά ● Αφρόλουτρα, κρέμες ενυδάτωσης σώματος και χεριών, scrub, λάδια, άλατα, χειροποίητα σαπούνια, σαμπουάν ● Αιθέρια έλαια και αρωματοθεραπευτικά μίγματα ● Ειδική σειρά φροντίδας για τη μητέρα και το μωρό ● Ανδρική φροντίδα (ξύρισμα και περιποίηση) ● Προϊόντα για εσωτερική φροντίδα (τσάγια, βάμματα, remedies) ● Ειδικά προϊόντα βάσης για τη δημιουργία της προσωπικής σειράς περιποίησης ● Αρωματοθεραπευτικά κεριά, αρωματικά χώρου, αρώματα
Όλα τα προϊόντα NYR είναι χειροποίητα και  όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Παράγονται στο ειδικά σχεδιασμένο βιοκλιματικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Ντόρσετ, σε μικρές ποσότητες, εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά τους, από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά, χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens, phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA,  προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA.  



p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!




glitter text generator


2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook