Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Reviewing Red Water products

Καλησπέρα beauties!

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας δύο καινούργια must have προϊόντα.  Ήθελα να τα βάλω στα September favorites αλλά τότε δεν τα είχα χρησιμοποιήσει αρκετά... Τώρα όμως νομίζω ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις καινούργιες μου αδυναμίες μιας και το ένα απο τα δύο έφτασε σχεδόν στην μέση.....!!!!!!


Είναι απο την σειρά Red Water* της Benefit Hellas. 

Θέλετε να μάθετε παραπάνω;;;;

Jump in and

Τα δύο λοιπόν αγαπημένα μου προϊόντα δεν είναι άλλα από την 24ωρη κρέμα ημέρας* και η μάσκα μαλλιών*.


Μέχρι τώρα δεν σας έχω ξαναμιλήσει ποτέ για κρέμα ημέρας και αυτό γιατί με καμμία δεν έφτασα να είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.... Η 24ωρη όμως ρυθμιστική κρέμας προσώπου πραγματικά είναι το κάτι άλλο! 

Έχει ως βάση το ρόδι το οποίο έχει αντιγυραντικες ιδιότητες (μπορεί να μην τις χρειάζομαι ακόμα αλλά η πρόληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν....έτσι δεν είναι;;;). Έχει επίσης spf 6. Ένα μικρό δείκτη προστασίας ιδανικό νομίζω για το τώρα το χειμώνα.


Με το που την ανοίγει κανείς παρατηρεί ότι είναι αρκετά πηχτή αλλά δεν είναι βαριά στο πρόσωπο.Έχει μια ελαφρια μυρωδιά από ρόδι και spf αλλά δεν είναι εκνευριστικό και έντονο. Δεν φτανει δηλαδή αν ενοχλήσει την μύτη μου όταν την φοράω... Απορροφάτε πραγματικά σε λιγότερο από ένα λεπτό, ενυδατώνει το δέρμα μου και δεν μου δημιουργεί καθόλου λιπαρρότητα. Πραγματικά νιώθω το πρόσωπό μου να την ζητάει καθημερινά και σε συνδιασμό με την υπόλοιπη skincare routine μου έχουν κάνει το δέρμα μου να λάμπει και να είναι απόλυτα καθαρό.



Το επόμενο είναι η μάσκα μαλλιών τους!!! Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγάλη αδυναμία στα μαλλιά μου, όπως σας έχω ξαναπεί. Παρόλα αυτά συνήθως μάσκα δεν χρησιμοποιύσα και αυτό γιατί πάντα βαριόμουν αρκετά. Επειδή όμως τα ταλαιπώρησα πολύ το καλοκαίρι σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω την μάσκα πιο εντατικά (2 φορές την εβδομάδα) έτσι ώστε να βοηθήσω τα μαλλιά μου να γυρίσουν στην κατάσταση που ήταν πριν τις διακοπές. 

Ανοίγοντάς την παρατήρησα ότι είναι σχεδόν άοσμη, κάτι που εμένα με ενθουσίασε και αυτό γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ ειδικό άρωμα για τα μαλλιά μου και δεν θέλω να μπλέκω τις μυρωδιές.


Στην υφή είναι παχύρευστη σαν ένα ελαφρύ gel. Δυσκολεύεσαι λίγο να την βάλεις στα χέρια σου αλλά είναι λίγο αστεία η υφή της... Εγώ το διασκεδάζω πολύ!!!!

Η μάσκα έχει ενεργό εκχύλισμα ελιάς και πρωτείνες σιταριού. Αυτό που εγώ αισθάνομαι είναι ότι κάνει τα μαλλιά μου απίστευτα μαλακά! Τα νιώθω πιο ενυδατωμένα και η μαμά μου λέει ότι έχει βοηθήσει και στο να δείχνει το χρώμα μου πιο ζωντανό! 

Από την ώρα που τελείωσε η κρέμα μαλλιων μου την χρησιμοποιώ και για αυτό τον σκοπό και την έχω λατρέψει ακόμα περισσότερο.  Με τόση χρήση βέβαια έχει αρχίσει να τελειώνει..... =S

Tip... Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα και παρατήρησα ότι ξεβγάζετε πολύ πιο γρήγορα με το ζεστό/καυτό νερό που χρησιμοποιώ συνήθως εγώ. ;)

Τέλος θέλω να τονίσω ότι πρόκειται για μία εταιρεία Ελληνική!

Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτά ή άλλα προϊόντα από αυτή την εταιρία;;;; Αν ναι μοιραστείτε τα μαζί μας γιατί θέλω να δοκιμάσω κι'άλλα ....!!!!!



p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!



21 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα..
    έχω δοκιμάσει προ'ι'όντα της red water και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.Μου αρέσει πολύ η μάσκα προσώπου και η κρέμα προσώπου..αυτό που δεν μου άρεσε είναι η τονωτική λοσιόν..έκαιγε το πρόσωπο μου κάθε φορά που τη χρησιμοποιούσα..
    Τη μάσκα μαλλιών δεν την έχω χρησιμοποιήσει..Εγω αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ αυτά:
    http://mystickland.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2.html

    καλό βράδυ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω με αυτα τα δυο έμεινα ενθουσιαμενη! την μασκα προσωπου δεν την εχω δοκιμασει αλλα επειδη μου τελειωσαν αυτες που χρησιμοποιούσα λεω να την δοκιμασω...! Οταν το κανω θα σου πω εντυπωσεις!

      Παω να τσεκαρω και τα δικάσ ου αγαπημενα να παρω κι'αλλες ιδεες!

      Φιλια!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο και αναλυτικο το post σου!

    ευχαριστουμε!

    παντως υπεροχα φαινονται!!!!! εγω θελω να δοκιμάσω την μασκα μαλλιων τους..... μετα θα σου πω εντυπωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρεσει το ποστ!!! ευχαιρστω! θα περιμένω εντυπωσεις!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ντέπυ μου που μπορούμε να τα βρούμε αυτά τα προϊόντα; Πρώτον είμαι σε έρευνα αγοράς για να βρω τα καλύτερα προΊόντα για το πρόσωπό μου & τα μαλλιά μου και δεύτερον μιας και είναι και ελληνικά να τα δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρια μου συγνωμη που αργησα να απαντησω. θα τα βρεις στα φαρμακεια. μακαρι να σου αρεσουν όσο σε μενα

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα τα αναζητήσω σίγουρα....

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να είναι πολύ ωραία η 24ωρη κρέμα και έχεις δίκιο να το λες, αφού είναι με βάση το ρόδι που έχει αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, επειδή περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών Α, C, και Ε οπότε έχει μεγάλη αντιγυραντική δύναμη.
    Όσο για την μάσκα των μαλλιών επειδή σου έχω εμπιστοσύνη, θα την δοκιμάσω και αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα! ευχαριστούμε για τις πληροφοριες!

      θα περιμενω σχολια απο την δοκιμη =)

      Διαγραφή
  5. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thelw na dokimasw tin krema giati an thumamai exoume sxedon paromia tupou epidermida.
    Polu analitiko review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

      εγώ εχω κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα. =) ελπιζω η κρεμα να κανει κ για σενα =)

      Διαγραφή
  7. Μετ5α την περμαναντ τα μαλλια μου ειναι αρκετα ταλαιπωρημενα. Οποτε χρειαζομαι μια κρεμα μαλλιων οπωσδηποτε.Θα την δοκιμασω.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα μαλλια μετα απο μια περμαναντ ταλαιπωρουνται ακρετα. το ξερω γιατι εχω κανει πολλες. νομιζω η μασκα θα σε βοηθησει πολυ. μια φορα την εβδομαδα νομιζω είναι απαραιτητη =)

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά... Βασικά δεν γνώριζα καν την εταιρεία. Πάω να το ψάξω όμως γιατί η κρέμα ημέρας με ενδιαφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω παλαιοτερα είχα χρησιμοποιησει και βαφη για τα μαλλια. απο εκει την εμαθα. νομίζω θα σου αρεσει η εταιρεια! ειναι κ ελληνικη =)

      Διαγραφή
  9. δεν εχω δοκιμασει καποιο προιον τους αλλα φαινονται πολυ ωραια!
    μου αρεσει παρα πολυ το ροδι κ γνωριζοντας τις ιδιοτητες του το χρησιμοποιω κ για να φτιαξω καποιο σπιτικο καλλυντικο κ φυσικα πινω το χυμο του ειναι τοσο δροσιστικος!
    κ φυσικα ενας λογος παραπανω να το δοκιμασω ειναι το οτι ειναι ελληνικα!

    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ροδι το λατρευω κ γω! ειχα κανει κ παλαιοτερα συνταγη με ενα serum αντιγηρανσης με βαση το ροδι!

      δεν φανταζεσαι ποσο καλο κανεις στον εαυτο σου που το προτιμας.

      όσο για την εταιρεια συμφωνω πως πρεπει να στηριζουμε καθε καλη ελληνικη προσπαθεια!

      φιλακια!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook