Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Favorite things for my nails

Καλησπερα κορίτσια!!!

Τον τελευταίο καιρό έχω γίνει απογευματινή λόγο της δουλειάς αλλά θα το ρυθμίσω. Θα βρώ τον ρυθμό μου.

Στο θέμα μας ομως....!!!!

Νομίζω ήταν η Bobbi Brown που είπε σε μια συνέντευξή της ότι, τα νύχια μας πρέπει να τα περιοιούμαστε πολύ καθώς μπορούν να μας αλλάξουν την διάθεση. Είναι, όπως είπε, το μοναδικό στοιχείο ομορφιάς που φτιάχνουμε εμείς οι γυναίκες και μπορούμε να το βλέπουμε και μεις και δεν είχε άδικο.... 

Πιστεύω πως έχει απόλυτο δικιο!!!!!!

Γι'αυτό και γω λατρεύω να φτιάχνω τα νύχια μου!

Σήμερα λοιπόν, θέλω να σας δείξω τα 9 must have things που έχω για να τα περιποιούμαι.



Αυτό για όποιους τους αρέσουν τα παιχνίδια ;)

Jump In and

Ξεκινάμε λοιπόν από τα πιο ροζ, τα πιο κοριτσίστικα και τα πιο χαρούμενα σύνεργα! Τα έχω χαρεί όσο λίγα και αυτό γιατί με το που τα βλέπω μου φτιάχνουν την διάθεση. Η λίμα έχω την αίσθηση ότι από την μια πλευρά είναι λίγο πιο σκληρή απ'οτι από την άλλη αλλα γενικά η διαφορά δεν είναι μεγάλη και δεν είναι πάρα πολύ σκληρή και πολυ άγρια. Μου φάνηκε ότι την τελείωσα γρήγορα από την μία πλευρά  είναι η αλήθεια και τώρα έχω να χρησιμοποιήσω την άλλη αλλά δεν με πειράζει γιατί δεν καταστρέφει τα νύχια μου. Σπάνια βρίσκω λίμα που να μην μου με ενοχλεί. Δεν μου αρέσουν οι κογχες που δημιουργούνται καμμια φορά και αυτό γιατι έτσι μετά απο λίγο τα νύχια μου σπάνε και αυτή δεν μου δημιουργεί καθόλου. Επίσης τις αλλάζω και απο μόνη μου συχνά για να μην πάθω καμμία μόλυνση οπότε... 

Αααα ξέχασα να σας πω πως είναι η αγαπημένες της μαμάς μου και δεν λέει εύκολα καλή κουβέντα για λίμα loool .

Τα διαχωριριστικά για τα νύχια των ποδιών είναι απίστευτα μαλακά και έχουν πολύ χαριτωμένα πατουσάκια στην άκρη! Πραγματικά υπέροχα!!!!




Επομένο στην λίστα είναι αυτό το αποκάτω που δεν ξέρω πως λέγεται αλλά εγώ το χρησιμοποιώ για να αφαιρώ τα πετσάκια τα οποία έχω σπρώξει με την ειδική οδοντογλυφίδα για να μην τα καταστρέφω. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι απο ανοξείδωτο ατσάλι και άρα δεν χαλάει ευκολα και αποστειρώνεται καλά κάτι στο οποίο εγώ δίνω μεγάλη σημασία όπως μάλλον καταλάβατε! loool 




Και τα τρια προϊόντα είναι από την elegant touch!

Επόμενα πολύ αγαπημένα είναι το λαδάκι για τα πετσάκια το οποίο εμένα προσωπικά με έχει σώσει γιατι έχω πολλά πετσάκια και το στεγνωτικό για τα νύχια. Λένε ότι τα στεγνώνει πιο γρήγορα. Η αίσθηση που έχω είναι ότι στεγνώμουν πιο γρήγορα. Λέω η "αίσθηση" γιατί δεν το εχω επιβεβαιώσει τελείως. Ok αν ακούμπήσουν σε κάποιο ρούχο καταλάθος δεν θα χαλάσουν και αυτό είναι πολύ καλό. Για παραπάνω δεν ξέρω και αυτό γιατί πάντα  περιμένω αρκετά μέχρι να είμαι 100% σίγουρη ότι έχουν στεγνώσει γιατί έχω το "φόβο" μην χαλάσουν. Δεν έχω χειροτερο από να τα ξαναφτιάχνω χαλασμένα νύχια... Το βαριέμαι απίστευτα... Αυτό που το κάνει ιδανικό είναι ότι κάνει το μανό να κρατάει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ ακόμα και αν βρέχεται τα χέρια σας συχνά. (Μια συμβουλή... μην βάλετε πολύ κοντά στα πετσάκια. Μεγαλώνοντας τα νύχια σας θα δημιουργηθεί κενό και θα ξεφλουδίσει το μανό. Πρέπει να πατάει όλο καλά.) Το λαδάκι κάνει τα πετσάκια μου μαλακά και με κάνει να μπορώ να τα περιοιηθώ πιο εύκολα. Βοηθάει επίσης στην ενυδάτωση των χεριών μου στα σημεία εφαρμογής. Σας το προτείνω χωρις δεύτερη σκέψη.


Και τα δύο είναι από την Mc Plus

Συνεχίζουμε με δύο απο τις πιο μεγάλες μου αγάπες. Η λίμα αυτή κάνει τα νύχια σας να γυαλίζουν απίστευτα. Η γυαλάδα αυτή δεν φεύγει όσο μεγαλώνουν τα νύχια σας και όσος καιρός και να περάσει. Κόβωντάς τα φεύγει. Είναι ιδανικό για τίς κοπέλες που δεν τους αρέσει να βάφουν συνέχεια τα νύχια τους ή δεν μπορούν λόγο της δουλειάς τους. Απλά το τρίβετε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Δεν είναι λίμα και δεν τα καταστρέφει καθόλου.

 Μετά είναι οι Konad. Ήταν στην wishlist του 2012 και χάρηκα πολύ που επιτέλους πηρα την στάμπα και μερικά σχέδια. Σύντομα θα δείτε σχέδια!


Επόμενο είναι το ξεβαφτηκό των Sephora. Είναι must have. Το πιο βολικό προϊόν ever! Το έχω βολευτεί απίστευτα!!!! Απλά άζετε το δάχτυλό σας στην τρύπα που υπάρχει μέσα, το κουνάτε λίγο στο σφουγγαράκη και αυτό ήταν. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχουν ξεβαφτεί ακόμα και τα σκούρα μανό. Μπορείτε να πάρετε ένα και αν δείτε ότι αρχίζει να "τελειώνει" να βάλετε το δικό σας ξεβαφτηκό.

Εγώ έχω και ένα δεύτερο (αυτό χωρίς την ταμπέλα) και του έχω βάλει καθαρό ασετόν και αφαιρώ έτσι το ημιμόνιμο, όταν κάνω...


Αυτά ήταν λοιπόν! Ελπίζω να σας άρεσαν και να πείρατε ιδέες. Πως σας φάνηκαν;;; Ποια είναι τα δικά σας;;;;;



p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!


glitter text generator


16 σχόλια:

  1. αααα έγινες και εσύ konad-girl; Πόσο πολύ τις αγαπώ τις σφραγίδες μου! Φτιάχνεις ωραία σχέδια σε λίγα λεπτά, ακόμη και στο δεξί χέρι με μεγάλη ευκολία!
    Τα Mc Plus από που τα πήρες; Έχω και εγώ θέμα με τα πετσάκια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγινα και γώ konad girl και είμαι πολυ ενθουσιασμένη!

      Τα mc plus θα τα βρεις σε όλες τις μεγάλες εταιρείες που πουλάνε καλλυντικά =). Έχουν 4,5 euro αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι ακριβά....

      Είχα κάνει και άλλο ένα post το οποίο μπορείς να δεις εδώ
      http://cuteandgirlydms.blogspot.gr/2012/08/todays-nails.html και το στεγνωτικό το έχω πολλες φορες στα favorites γιατί τα εχω ευχαριστηθεί πολύ. κοντεύει να τελειώσει

      Αν το δοκιμάσεις θα περιμένω εντυπώσεις ;)

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία τα πραγματακια σου!!! Εγω δεν μπορω να επιλεξω κατι ως αγαπημενο μου! Τα αγαπω ολα!!!
    Αυτο το ξεβαφτικο απο τα Sephora πρέπει να ειναι τελειο... ποσο κοστιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα συμφωνω όλα τα αγαπω αλλα οταν το χερι σου παει πιο πολυ σε μερικα ξερεις ότι τα αγαπας λιιιγο περισσοτερο απο τα αλλα

      Το ξεβαφτικο των Sephora κοστίζει νομίζω 8 ευρω. είναι λίγο ακριβό. Οπότε μπορείς να κοιτάς τις προσφορές και αν έχεις vodafone το 1+1 =)

      Διαγραφή
  3. Έχω το Konad κ όπως βλέπω το δικό σου αλλά & σε μηχάνημα κανονικό!!! Ε δεν μπορώ να το επισημοποιήσω με τίποτα!!! Στάνταρ κάτι κάνω λάθος!!! Το ξεβαφτηκό των Sephora θυμάσαι σε τι τιμή είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μηχανημα είναι νομίζω πιο δύσκολο...

      Το ξεβαφτικο των Sephora κοστίζει νομίζω 8 ευρω. είναι λίγο ακριβό. Οπότε μπορείς να κοιτάς τις προσφορές και αν έχεις vodafone το 1+1 =)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!!! Καλέ & με τα δυο δεν μπορώ να βγάλω άκρη ακόμα!!! Θα έχω στο νου μου τις προσφορές οπωσδήποτε!!! Love u!!!

      Διαγραφή
  4. Οι λίμες είναι φανταστικές. Όντως κάνουν το πιο υπέροχο λιμάρισμα νυχιών, χωρίς κόχες, και δεν καταστρέφουν τα νύχια. Μπορεί όπως λες να τελειώνουν λίγο πιο γρήγορα από τις άλλες, αλλά αξίζουν τον κόπο. Τις ευχαριστήθηκα πολύ. Με τις απλές λίμες τα νύχια μου έσπαγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα! αλήθεια....!!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα Ντια μου!!!!!!!!

      χαιρομαι που αρέσουν και σε σενα πολύ!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. καλα το ξεβαφτικο των sephora δεν παιζεται!εχω παρατησει τα ασετον και τα βαμβακια για χαρη του!!οσο για την konad απο που την πηρες και ποσο;;;τη θελω πααααρα πολυ καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως δεν παιζεται...! βέβαια δεν βολεύει για τα πόδια... χαχαχαχαχα

      τις konad τις πήρα απο την έκθεση γιατι και γω δεν τις είχα βρει...δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω...αν μάθω όμως θα σου πω. =)

      Διαγραφή
    2. απο την εκθεση ε;ωραια θα περιμενω τοτε το δεκεμβρη να γινει κι εδω στη θεσσαλονικη για να την αγορασω!μηπως θυμασαι εστω τιμουλα;

      Διαγραφή
    3. Στελλα μου ήταν νομιζω 5euro η μια αλλα οσο επερνες πιο πολλες είχα προσφορες....

      Διαγραφή
    4. 5ε;;;;πωπω στο ιντερνετ με τα μεταφορικα το ειχα βρει γυρω στα 30ε σε κατι σαιτ!!!απαπαπα
      εκθεση και παλι εκθεση!ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook