Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Beauty Diary!

Καλημέρα beauties!

Το beauty diary έρχεται νωρίτερα αυτή τη φορά. =)

Ο λόγος;

Χτές αποφάσισα να κόψω τα μαλλιά μου μετά από πολύ καιρό.... Και μιας και μου στοίχησε μια περιουσία σκέφτηκα πως μάλλον αυτό θα είναι το beauty thing της εβδομάδας. ;)


Όσες κοπέλες βέβαια με παρακολουθείτε στο facebook στο twitter ή στο instagram(cuteandgirlydms) έχετε ήδη πάρει μια γεύση ;) 

Οι υπόλοιποι Jump In and


Να σας θυμήσω βέβαια ότι δεν έχω χειροτερο από το να πηγαίνω για κούρεμα αν και ξέρω καλά πόσο απαραίτητο είναι για την υγεία των μαλλιών μου. Τι να κάνω όμως που στεναχωριέμαι.....

Να πω βέβαια πως τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ήταν ευγενέστατα και είχαν πολύ χιούμορ. Μου άνοιξαν και την καρέκλα του μασαζ την ώρα που με έλουζαν.... Δεν έχω καλύτερο!!!!!! (για μια στιγμή ξέχασα ότι είχα πάει εκεί για κούρεμα...)

Έτσι ήταν το πριν...


Όχι δείτε πόσα έκοψε...  ουυυυφφφφφφφφφφφ


Αυτό ήταν... ώρα για χτένισμα!!! (ή έτσι νόμιζα.....) 


έκοψε κι'άλλα μετά το ίσιωμα...

Αλλά το αποτέλεσμα νομίζω ήταν πολύ ωραίο!!! Εσείς τι λέτε;;;;;;










p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!



glitter text generator

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!!! Σου πήγε πάρα πολύ!!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλεια γλυκιά μου!!! Μου αρέσει & το χρώμα σου πάρα πολύ!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κούκλα, κούκλα, κούκλα! Δεν έχω χειρότερο να πηγαίνω στο κομμωτήριο και να βλέπω να μου κόβουν πολύ μαλλί και βαριέμαι όλη τη διαδικασία του ισιώματος! (λέω από μέσα μου: πότε θα τελειώσει;)
    Γίνεται να μπαίνω στο κομμωτήριο, να γίνετε η δουλειά και σε 5 λεπτά να έχω τελειώσει και να φεύγω; Γίνετε; Δυστυχώς όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με γεια, με γεια!!! κι εγώ νόμιζα πως είχες μεν μακρυά μαλλιά αλλά τα έκοψες κοντά!!! χα χα.. μόλις είδα αυτό το λίγο είπα οκ! κι εμένα είναι μακρυά και σε καταλαβαίνω! έχω κι εγώ δυσκολία στο να τα κόβω, φοβάμαι μη μου τα κόψουν πολύ!! ωραίο και το χρώμα σου πάει! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook