Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

by Nature Giveaway

Καλημέρα beauties!!!!!

  It's Giveaway time again!

Δεν πιστεύω να έχετε παράπονό; Για μια ακόμα φορά το ένα giveaway τελειώνει και το άλλο αρχίζει...!!!! 

Αυτή την φορά το δώρο έρχεται από μια αγαπημένη εταιρεία με φυτικά καλλυντικά την by Nature.


Η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη σειρά καλλυντικών από σταφύλι που περιλαμβάνει: 1. Boddy Lotion, 2.Αλοιφή χειλιών,  3. Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο, 4. Αντικυτταριτιδικά Ελαια μπάνιου, 5.Αντικυτταριτιδικό Βody butter,  6. Αντικυτταριτιδικό Λάδι για Μασάζ, 7. Αντικυτταριτιδικό Μαλακτικό ντους,  8. Κρέμα Χεριών από Σταφύλι,  9. Μάσκα Μαλιών από Σταφύλι,  10. Σαμπουάν από Σταφύλι, και 11. ένα Σαπούνι Peeling.! Συνολικής Αξίας 110 €


Όχι πείτε μου δεν είναι καταπληκτικό το δώρο;;;

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG

a Rafflecopter giveaway

Για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής και να δείτε αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού

Jump In and


Όροι του διαγωνισμού:
Πρέπει να ακολουθείτε το blog μου στο GFC. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να πατήσετε πάνω αριστερά εκει που λέει "Γίνε μέλος αυτού του ιστιότοπου" !
Μπορείτε να κερδίσετε extra συμμετοχές αν:
~κάνετε like στην σελίδα μου στο facebook
~αν με κάνετε follow στο twitter
~αν κάνετε tweet για το διαγωνισμό
~ αν κάνετε share τον διαγωνισμό στο facebook
~ αν εγγραφείτε στο κανάλι μου στο youtube
~ αν με κάνετε follow στο google +
~ αν με κάνετε follow στο pinterest
~ κάνετε like στην σελίδα της by Nature στο facebook
~αν κανετε follow στο twitter την by Nature
~ αν εγγραφείτε στο κανάλι της by Nature στο youtube
~ αν κάνετε follow την by Nature στο google +
~ αν κάνετε follow την by Nature στο pinterest
~ αν κάνετε follow την by Nature στο foursquare
Το giveaway κλείνει στις 21 Σεπτεμβριου του 2012 και μπορούν να λάβουν όλοι μέρος όλοι όπου και αν διαμένουν. Αν είστε κάτω από 18 θα πρέπει να έχετε την άδεια των γονιών σας για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μιας και θα χρειαστεί να μου στείλετε την διευθυνσή σας.  
To Giveaway ΈΧΕΙ σπονσοραριστεί από την by Nature
Δείτε τώρα αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού:

Σαπούνι peeling από σταφύλι φυτικό φοινικέλαιο και λάδι καρύδας. Είναι εμπλουτισμένο με σπόρους σταφυλιών που προκαλούν απολέπιση και ενυδατική γλυκερίνη, η οποία διατηρείται στο δέρμα την υγρασία που χρειάζεται. Αφήνει το δέρμα απαλό και αρωματισμένο με φρέσκο άρωμα σταφυλιού. Η συσκευασία του είναι ένα πανέμορφο ξύλινο κουτί, σαν τις συσκευασίες από γαλλικά τυριά πολυτελείας, και κάνει αυτό το σαπούνι ένα δημιουργικό δώρο. PARABEN FREE.


Αναγεννητική κρέμα χεριών που βοηθά στο να διατηρούνται τα χέρια λεία και απαλά και τα προστατεύει από τις αντίξοες συνθήκες. Περιποιείται τα ξηρά και σκασμένα χέρια με μοναδικό τρόπο και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει την αίσθηση του λίπους.Με ευχάριστο φρουτώδες άρωμα φρέσκου σταφυλιού. PARABEN FREE.


Αναζωογονητικό, ελαφρώς αφρώδες αφρόλουτρο ντους κρασιού, η βάση του οποίου είναι έλαιο καρύδας, κάνει το δέρμα μεταξένια απαλό, καθαρό και λαμπερό. Το περιεχόμενο του κρασιού πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά και οξέα φρούτων κάνει το δέρμα απαλό και ελαστικό. Το εκχύλισμα καλαμποκιού μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Το αφρόλουτρο – ντους κρασιού προστατεύει το δέρμα, βοηθάει στην αναζωογόνησή του, γι’ αυτό και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το δροσερό άρωμα φρουτώδους οίνου κάνει το ντους ευχάριστο. PARABEN FREE.



Το αφρώδες έλαιο μπάνιου είναι ελκυστικό λόγω του συνδυασμού δύο συστατικών, το ένα εκ των οποίων καθαρίζει απαλά το δέρμα και το δεύτερο το κάνει μεταξένια λείο και απαλό χάρη στο περιεχόμενο θρεπτικού αμυγδαλέλαιου. Το περιεχόμενο του κρασιού και το εκχύλισμα καλαμποκιού προστατεύουν το δέρμα ενάντια στην απώλεια λιπιδίων του δέρματος και το κάνουν λείο και ελαστικό. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με αντικυτταριτιδικό σύμπλεγμα εσπεριδοειδών από ρητίνη μύρτιλου και ρίζα μέντας. Γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε να κάνετε μασάζ στα προβληματικά μέρη του σώματος με σκληρό σφουγγάρι ή με βούρτσα κατά τη διάρκεια του μπάνιου. PARABEN FREE.


Θρεπτικό, ενυδατικό και δυναμωτικό body butter με κρασί, περιέχει πολύτιμες φυσικές ουσίες: έλαιο σταφυλιού, shea butter, πανθενόλη, γλυκερίνη και υψηλά αποτελεσματικό σύμπλεγμα φυτών. Το έλαιο σταφυλιού είναι πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών και οξέων φρούτων με αναζωογονητική, μαλακτική και συσφικτική δράση. Το μοναδικό shea butter είναι γνωστό για τις ενυδατικές και υψηλά προστατευτικές ιδιότητές του. Η πανθενόλη έχει θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Επιπλέον, το περιεχόμενο υψηλά δραστικού αντικυτταριτιδικού συμπλέγματος φυτών (ρητίνη μύρτιλου και ρίζα μέντας) έχει δυναμωτική δράση. Η τακτική εφαρμογή κάνει το δέρμα ελαστικό και μεταξένια λείο. ΄Εχει δροσερό άρωμα φρουτώδους οίνου. PARABEN FREE.


Το λάδι για μασάζ είναι μείγμα από πολύτιμα έλαια εσπεριδοειδών – shea και mango butter – καρύδα, αμυγδαλέλαιο και έλαιο σταφυλιού.Χάρη στα έλαια που περιέχονται το δέρμα παραμένει μεταξένια απαλό και λείο μετά το μασάζ. Το μοναδικό shea butter είναι γνωστό για την ενυδατική, καταπραϋντική και υψηλά προστατευτική του ποιότητα. Το αμυγδαλέλαιο και το mango butter έχουν φυσικές μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες και προστατεύουν το δέρμα ενάντια στην ξηρασία. Το έλαιο σταφυλιού είναι σημαντικό για την αναζωογονητική δράση του, το έλαιο καρύδας έχει αξιοσημείωτη ενυδατική δράση και ενισχύει την αναζωογόνηση και θεραπεία του δέρματος. Επιπλέον, το περιεχόμενο υψηλά αποτελεσματικού αντικυτταριτιδικού συμπλέγματος από ρητίνη μύρτιλου και εκχύλισμα από ρίζα μέντας έχει δυναμωτική δράση. ΄Εχει δροσερό άρωμα φρουτώδους οίνου. PARABEN FREE.


Μοναδικό απολεπιστικό ντους με αλεσμένο σταφύλι και φλούδα βερίκοκου, κρασί, καθαριστική καολίνη, αναζωογονητική πανθενόλη και καταπραϋντική γλυκερίνη, αφαιρεί απαλά το ξηρό και τραχύ νεκρό δέρμα καθώς και μικροσκοπικές ακαθαρσίες. Επιπλέον, το υψηλά αποτελεσματικό σύμπλεγμα εσπεριδοειδών από ρητίνη μύρτιλου και ρίζα μέντας που εμπεριέχονται έχει αντικυτταριτιδική δράση. Η τακτική εφαρμογή κάνει το δέρμα ελαστικό και μεταξένια απαλό. Χρησιμοποιείται στο ντους: για καλύτερα αποτελέσματα απλώστε το peeling στο δέρμα σε όλο το σώμα κυρίως στις προβληματικές περιοχές και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια ξεπλένετε με νερό. ΄Εχει δροσερό άρωμα φρουτώδους οίνου. PARABEN FREE.


Η θρεπτική και χαλαρωτική αλοιφή χειλιών περιέχει πολύτιμα φυσικά συστατικά. Έλαιο jojoba, σταφυλέλαιο, κερί και βιταμίνη Ε. Το έλαιο jojoba περιέχει μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, βοηθά στο να διατηρούνται τα χείλη λεία και απαλά. Το σταφυλέλαιο και το κερί είναι γνωστά για τα αναζωογονητικά τους αποτελέσματα. Η βιταμίνη περιποιείται τα ξηρά και σκασμένα χείλη. PARABEN FREE.


Μάσκα μαλλιών για ξηρά , ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά.Βοηθά να χτενίζετε εύκολα τα μαλλιά μετά το πλύσιμο και αφαιρεί το ανεπιθύμητο ηλεκτροστατικό φορτίο. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σταφυλιού σε οξέα φρούτων και πανθενόλη παρέχει την αναγκαία αναγέννηση στα μαλλιά, ενυδατώνει και προστατεύει. Με φρέσκο φρουτώδες άρωμα σταφυλιού φροντίζουν ωραία τα μαλλιά και τα αρωματίζει μετά το πλύσιμο. PARABEN FREE.


Σαμπουάν για υγιή μαλλιά.Περιέχει σταφύλι, εκχύλισμα από σπόρους δημητριακών και Panthenol. Το σταφύλι είναι λόγω της περιεκτικότητας του σε οξέα έχει αναγέννητικά και ενυδατικά αποτελέσματα, η πανθενόλη έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα και την ανάπτυξη της τρίχας και αυξάνει την λάμψη. Το εκχύλισμα δημητριακών παρέχει ελαστικότητα και την προστατεύει τα μαλλιά.Ιδανική φροντίδα για ξηρά , ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά. Με φρέσκο άρωμα σταφυλιού. PARABEN FREE.


Ενυδατική λοσιόν σώματος φυτικής προέλευσης που εκμεταλλεύεται τα θετικά αποτελέσματα του σταφυλιού & του αμυγδαλέλαιου.Περιέχει μαλακτική γλυκερίνη & πανθενόλη.Το έλαιο σταφυλιού είναι πηγή μοναδικών φυσικών αντιοξειδωτικών και τα οξέα φρούτων έχουν αναγεννητικά, ενυδατικά & συσφικτικά αποτελέσματα. Το αμυγδαλέλαιο θρέφει το δέρμα και η πανθενόλη το θεραπεύει και το ηρεμεί. Με την τακτική εφαρμογή του στο δέρμα το σώμα μας γίνετε μαλακό, ελαστικό και λείο. Με φρέσκο ​​άρωμα σταφυλιού που αρωματίζει υπέροχα το δέρμα. PARABEN FREE.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

p.s. ααααα κ μην ξεχνάτε να αφήνετε τα σχόλιά σας. Ο διαγωνισμός για τον Top Commentator έχει αρχίσει! Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ


glitter text generator

118 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο giveaway ,κορίτσι, μόνο που στο share on facebook έχει λάθος στοιχεία πιθανόν από προηγούμενο διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις μεχρι τωρα συμμετοχες που υπήρχε το λάθος στο share και το retweet είχε γίνει μόνο ένα rt το οποίο και θα θεωρηθεί εγκυρο μιας και το λάθος ήταν δικό μου.

    Το λάθος έχει πλεον διορθωθει.

    Παρτε μέρος άφοβα!!!!!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικό δώρο, σε ευχαριστώ για την ευκαιρία!!!
    Demitra G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. teleia! agapw to stafuli makari na eimai tyxerh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα πιο γενναιόδωρα δώρα που έχω δει, πραγματικά μου έρχεται να προσευχηθώ τώρα! Το απόλυτο δώρο για την κάθε γυναίκα!
    Αλκμήνη
    mail: alcmenestrator@hotmail.com


    facebook: Masquerade Infernale
    Youtube: Alc Pi
    Twitter: @The_Morbid_Girl
    Google Friend Connect: Morbid_Girl


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ξέρω τι έγινε, αλλά ενώ κόντευα να τελειώσω με τη συμπλήρωση των βημάτων, με ξεκίνησε από την αρχή, κι έδωσα ξανά όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω αν καταγράφτηκαν την πρώτη φορά, οπότε αν είναι διπλά, να ξέρεις πως δεν ήταν απόπειρα για διπλή συμμετοχή. Thank you!

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει κανενα προβλημα . τα στοιχεια σου έχουν περαστεί μια μόνο φορά στην φορμα μην σε νοιαζει!!! Καλη επιτυχια!

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω λόγια!!!!!! Υπέροχα τα δώρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα! Πολύ όμορφο το δώρο σου και συγχαρητήρια στην εταιρεία που δίνει τη ευκαιρία σε μία κοπέλα να δοκιμάσει όλα αυτά τα προϊόντα! Ελπίζω να είμαι η τυχερή, αλλά να ευχηθώ και καλή τύχη σε όλους. Έχω συμπληρώσει 16/16, να σου γράψω και εδώ τα στοιχεία μου όμως για να τα έχεις υπόψη.
    e-mail: chazlp1989@hotmail.com
    facebook: Anastasia Paraskevopoulou
    twitter: @chazlp1989 - Anastasia Koukoumaki
    GFC: chazlp1989
    youtube: chazlp1989
    Google+: Anastasia Paraskevopoulou

    Ελπίζω να έχουν περάσει όλα σωστά στη φόρμα. Ρίξε και εσύ μια ματιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει φοβερό το δώρο!
    Είσαι όλο εκπλήξεις βρε Ντέπυ μου σου το έχω ξαναπεί!
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. teleiooooo! elpizw n nikisw! :D :D :D


    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φαινονται υπεροχαα! ας επιβεβαιωθουν λοιπον!! ευχαριστουμεεε για την ευκαιριααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. like
    heltriantafyllidoy@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλειο δώρο!!! Μακάρι να μου χαμογελάσει η τύχη αυτή τη φορά!!! Ευχαριστούμε γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο υπέροχο δώρο;; Ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχετε βραβείο από το Woman-licious.gr
    http://woman-licious.blogspot.gr/2012/09/blog.html !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ORAIO DORO M_MARGETAKI@YAHOO.GR MARIA MARGETAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχο δώρο....σε ευχαριστούμε πολύ!!!Καλή και δημιουργική συνέχεια στο blog σου!!
    k_fakinou@yahoo.gr
    katerina fakinou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ...
    Fb:Fotini Theodoridou
    f_theodoridou@hotmail.com
    Twitter:fofo0803
    Google+ f_theodoridou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τα θελωωωωω
    mariapara01@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. super
    errika_iordanopoulou@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ ωραίο giveaway & το blog σου!!!Πάντα ομορφιές!Καλώς σε βρήκα, λοιπόν!
    Και μια συμβουλή για τις αναγνώστριες σου:
    Οι ιδιότητες του σταφυλιού είναι πάρα πολλές, μια άλλη εκτός την χρησιμοποίηση του για την παραγωγή προιόντων ομορφιάς, είναι αυτή της αποτοξίνωσης!Τρεις μέρες μόνο σταφύλια και ΄πολύ νερό!!!όσα σταφύλια θέλετε, αλλά μόνο σταφύλια...αν βέβαια είστε απόλυτα υγιείς!
    Πιστέψτε με αξίζει το κόπο, φαίνεται στο δέρμα, στη λάμψη του... αλλά και στη ζωτικότητα σου καθώς και στην αίσθηση, ότι είσαι ανάλαφρος.Δοκιμασμένο!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσήρθες! ευχαριστώ πολύ τόσο για τα καλά σου λόγια όσο και για τις πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας! είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες! Να σαι καλα!

      Φιλια

      Διαγραφή
  22. αχχχχχ το θελω
    τικαλα που θα ηταν να κερδιζα ενα
    δωρακι σαν αυτο!!
    καλη επιτυχια σε ολους
    xpredari@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλά like σε αυτό το υπέροχο δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. sofia_tz8@hotmail.com
    good luck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πολυ ωραιο δωρο.καλη μασ επιτυχια...saliggaraki@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Ο διαγωνισμός σας δημοσιεύτηκε στο Winthis
    Διαγωνισμοί, Κληρώσεις, Δώρα.
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    Γίνε ένας τυχερός στο https://www.facebook.com/Winthis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τελειο δωρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ όμορφος διαγωνισμός!
    gfc: Stella Petridou
    fb: Stella Petridou
    petridoustela@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. like!fb:zheni petrova jenifer_1976@abv.bg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. είναι εξαιρετικό όχι απλά καταπληκτικό!!!!
    Χίλια ευχαριστούμε και σένα και την εταιρεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ ωραία προϊόντα κορίτσια, καλή επιτυχία σε όλους!
    email: domniki.chatzaki@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπέροχο δώρο, ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. teleiaaaaaaaaaaaaa dwra!!!!
    makari na kerdisw........... den exw kerdisei pote!!!!!!!!
    gfc thesecretofwomen.blogspot.com
    mail epikoinwnias kartsonakixristol@yahoo.gr
    twitter kartsonakixrist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πόσο τέλειο δώρο!!!
    xlina28103@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡA
    venetia1466@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. oraios diagonismos.
    Voula Georgiou
    voual2012@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τέλειος διαγωνισμός!
    gfc: rousalia
    rousalia.prousali@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. elpitha efthimiadou
    gfc: glittermeup
    fb: elpitha efthimiadou
    twitter: elpithae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. poly tha ithela ena tetoio dwraki!!!!!!!!!!!teleia moy fainontai ta kallintika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. poly kala fainontai ta proionta ayta-tha ithela na ta dokimaso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. LIKEEEEEEE@
    VASOULA270@YAHOO.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τέλειο!!!!
    dlinardou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πολύ όμορφο δώρο!!!Ευχαριστούμε!!!
    fb: ΝΑΤΑΣΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
    email: lefteris.natasa@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. υπεροχος διαγωνισμος! και οτι ειχα ξεμεινει απο ολα! ευκαιρια να δοκιμασω και την εταιρεια γιατι αν και δεν την γνωριζα ειναι της φιλοσοφιας μου
    δυστυχως ομως δεν εχω twitter account!

    filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τέλειο δωράκι ευχαριστούμε FACEBOOK: MANASI MARIA, E-MAIL:maria.manasis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ξεχωριστό δώρο!

    GFC: Englantine
    Facebook: Zina Koufalexi
    Twitter: zina90
    Youtube: tuomaslover90
    email:zinabaggins@walla.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Uperoxa ta dwra!!!!!
    GFC:Marinaki Marinaki
    facebook: Marina Polli
    youtube: marinaki666
    email:marinapl92@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΕΛΕΙΑ
    katerina_kan1@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. TELEIO.......GFC+FACEBOOK NAME KIKI MELIDONI MAIL MELIDWNI@GMAIL.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ...KAI MONO APO TIN EIKONA THA ITHALA POLI NA TA DOKIMASO ..ARA THELO KAI THA KERDISO ..SIGOURIA EEEE....KARASOULOUGIANNA@GMAIL.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΜΜΜΜ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!F/B AGGELOS ANTONIA KAI MAIL aggelos262009@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. poli oraio doraki elpizo na eimai tyxeri kalh epityxia se oles mas evangeline876@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. uperoxo dwro...
    fb: Niki J. Stam
    mail" mystery_fairy@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
    selfinking@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ωραία δώρα, ο,τι καλύτερο για το φθινόπωρο. barbara.kal@hotmail.com και Facebook Name: Niva Wagawoga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. πολυαγαπημένο σταφύλι! το δώρο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ola einai super......ta thelw oooolaaaaaa...thaumaaaaa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. FB: alexis aggelopoulos
    Email:alex_aggelopoulos@live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μοναδικαμου δωρα ευχαριστω γειαα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τέλειο δώρο!!!!
    gfc:papinoula
    fb:Katerina Kat
    email:papinoula@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ti teleio....makari na mai tyxerh!!!!tonkollin@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Tέλειο Δώρο!!!!!!!! Ευχαριστούμε πολύ!
    e.karanika@dei.com.gr
    fb Eirini Karanika
    gfc e.karanika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ακόμα έχει κάποια λάθη η φόρμα το λινκ για το κανάλι της εταιρίας μου βγάζει σφάλμα και το τελευταίο βήμα για share on fb δεν έχει κενό για να γράψουμε το url!
    Φιλιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Δεσποινα μου! σε ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου! λοιπον ελενξα ενα ενα ολα τα λινκ της εταιρειας και μου δουλευουν μια χαρα. οσο για το url οταν κανετε share ναι το ξερω οτι δεν το χηταω κ αυτο γιατι δεν μου το εδινε σαν επιλογη οπως στο fb . ελεγχω ομως ολες τις συμμετοχες οποτε μην το εχεις αγχος! =) ολα δουλευουν μια χαρα! Καλη επιτυχια!!!!!!

      Διαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. SOYPER SOUPER OUAOY DORO!

    XRISTOFOROUASPA@YAHOO.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook