Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Spread the News!!!


Καλημέρα beauties και καλή μας εβδομάδα!!!!!

Τελικά αυτό το spread the news δεν καταφέρνω ποτέ να το γράφω στην ώρα του. Το έχω πλέον αποδεχτεί. Όπως σας έχω πει όμως διαβάζω όλα τα post και τα αποθηκεύω έτσι ώστε να σας παρουσιάζω τα αγαπημένα μου έστω και αργοπορημένα. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα των τελευταίων δύο εβδομάδων!

Ξεκινάμε;;;;;

Jump In and

θα ξεκινήσω σχεδόν χρονολογικά γιατι τα post είναι αρκετά.


Enjoy Reading

  • Ένα υπέροχο πραγματικά post από τα κορίτσια του Our walking closet's secrets. H μια κοπέλα έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι στο εξωτερικό και τα ψώια της ήταν πραγματικά για να τα χαζεύουμε!!! Το post θα το βρείτε εδώ!

  • Ένα εξαιρετικό post  μας ήρθε από την Μένια και το blog Pretty little things. Είχε μια Swap partner experience! Μου φάνηκε μια υπέροχη ιδέα! Μακάρι να καταφέρναμε όλες να κάνουμε κάτι τέτοιο! Μου θύμησε παλαιότερα χρόνια που αλληλογραφούσα με μια φίλη από την Ισπανία με σκοπό να βελτιώσω τα αγγλικά μου. Το post θα το βρείτε εδώ!

  • Επόμενο και πολύ αγαπημένο επίσης blog το Touch of Rouge. Εκεί θα βρείτε ένα τέλειο review για τα κραγιόν των Nyx. Και νομίζω ότι ήρθε και σε τέλεια στιγμή μιας και σκεφτόμουν να κάνω μια αγορά. Το post θα το βρείτε εδώ.

  • Το τελευταίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το post του blog Make up-Nails. Οι φίλες μου γνωρίζουν ότι λατρεύω τα China Glaze . Έχω μεγάλη λατρεία. Όταν είδα λοιπόν αυτό το post με τα τόσα πολλά swatches το λάτρεψα. Θα το βρείτε εδώ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  • Στο blog Beauty In Crisis θα βρείτε ένα υπέροχο review των της σειράς Burberry για την οποιά σας είχα μιλήσει λίγο καιρό πριν. Το post θα το βρείτε εδώ.

  • Για όσους αγαπάνε το Youtube και τις beauty gurus εκεί είναι το επόμενο post όπου η αρθρογράφος του Stardust Beauty μας παρουσιάζει τις αγαπημένες της. Το post θα το βρείτε εδώ.


  • Δύο τα αγαπημένα post από το blog Love at First Site και αυτό γιατί στο ένα παρουσιάζεται ένα dupe ενος lipstick της Mac και στο άλλο η αρθρογράφος μας δείχνει ένα υπέροχο μακιγιάζ που τις ταιριάζει απόλυτα! Τα post θα τα βρείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα.


  • Και τελειώνουμε με ένα post των Glam Club και μια πργαμτικά πολύ οικονομική αγορά που έκαναν μέσω internet! Μην το χάσετε. Θα το βρείτε εδώ.



Αυτά ήταν λοιπόν και αυτή τη φορά!


Stay tuned για τα επόμενα!!!!!!


                               glitter text generator

10 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστούμε για την αναφορά κούκλα μου. Πάντα τσεκάρω τη στήλη σου αυτή ειδικά τις εβδομάδες που έχω πολύ τρέξιμο και μπορεί να μείνω λίγο πίσω στο blog -reading μου, να δω μήπως μου ξέφυγε τίποτα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου δίνει πραγματικά μεγάλη χαρά αυτο! αυτος ειναι άλλωστε κ ο λόγος που έφτιαξα αυτή την στήλη!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά Ντεπάκι!! Πολύ ωραία ιδέα το Spread the News ειδικά αν ο χρόνος είναι περιορισμένος. Thank you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα!!!!!! ηταν δική μου χαρά να διαβάσω το post σου!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΩΩΩΩ!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την αναφορά όμορφη!!! =)
    Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεις ευχαριστούμε για τα post σου! ηταν καταπληκτικά!!!!!!!!!

      ααα ευχαιρστω κ για το ομορφη ; )

      φιλια!

      Διαγραφή
  4. axxx teleioo to post ths our walking closet's secrets!!!latrepsa ta pswnia ths!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο το πρώτο είχα διαβάσει,για να ενημερωθώ και για τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook