Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Garnier BB Cream review!


Γεια σας κορίτισα!

Το σημερινό post δεν το είχα ετοιμάσει...Ήθελα να το κάνω λίγο αργότερα για να σας πω την αλήθεια... Αλλά γράφοντας τα April Favorites έκανα και small reviews για τα προϊόντα που λάτρεψα αλλά δεν σας είχα παρουσιάσει ακόμα. Αυτό της BB Cream μου βγήκε λίγο πιο μεγάλο οπότε αποφάσισα να το γράψω σε ξεχωριστό post!
Ξέρω ότι έχετε ακούσει πάρα πολλά για την συγκεκριμένη άλλα θετικά και άλλα αρνητικά! Ε να μην σας πω και γω την δική μου άποψη;;; Θα σας την πω!

Αν λοιπόν θέλετε να την διαβάσετε 
Jump In and



Κατ'αρχην την φοράω καθημερινά από την ημέρα που την πήρα. Στην αρχή ήμουν διστακτική αλλά τώρα είναι στα April Favorites οπότε αυτό σίγουρα κάτι λέει. Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας πως έχω μια πολύ περίεργη επιδερμίδα και αυτό γιατί τα περισσότερα foundation μετά από κάποιες ώρες αρχίζουν να σπάνε στο δέρμα μου και κάνουν την επιδερμίδα μου να φαίνεται αφυδατωμένη και κουρασμένη. Ακόμα και με primer έχω αυτό το πρόβλημα όχι όμως ότα από κάτω χρησιμοποιώ την ΒΒ cream! (1ο λοιπόν θετικό) 

Επιπλέον το πρωί που βίαζομαι δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ foundation οπότε γενικά μια BB cream είναι ότι πρέπει γιατί έχει ελαφρυά κάλυψη (ευτύχως μου είναι αρκετή) μπορεί να χρηιμοποιηθεί και σαν κονσιλερ είναι ασφαλώς ενυδατική και έχει και SPF! 

Γιατί τώρα αυτή της Garnier; 

Απλώνεται εξαιρετικά και μετά αν προσθέσω λίγο παραπάνω στα σημεία που οι πόροι είναι πιο μεγάλοι  τους κάνει σχεδόν αόρατους και την επιδερμίδα μου λεία! (να και 2ο θετικό). Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μόνο μια λεπτή στρώση χρώματος στο δέρμα που δεν μπορει εύκολα να την δεί κανείς με γυμνό μάτι! (να και το 3ο θετικό). Τελευταίο πράγμα που λατρεύω είναι η τιμή της, 10euro! (να και το 4ο θετικό).




Τί άλλο θα μπορούσα να ζητήσω από ένα προϊόν μου λέτε;

Μερικές κοπέλες λένε ότι με αυτή την BB cream έχουν παρατηρήσει ότι γυαλίζουν. Ναι αυτό είναι αλήθεια και γώ το έχω δεί γι'αυτο αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτή η γυαλάδα που βγαίνει κάνει την επιδερμίδα μου να δείχνει τόσο φρέσκια! Ίσως μόνο στην μύτη να μπορώ να πω ότι έχω ένα μικρό θέμα παραπάνω αλλά βάζω λίγη πούδρα (μόνο εκεί...) και είναι όλα μια χαρά!


Τι με εκενευρίζει;;;;; 
Μερικές πωλήτριες των καταστημάτων καλλυντικών... Μέχρι τώρα σε δύο από τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα οι πωλήτριες μου την παρουσίασαν σαν ενυδατική με χρώμα. 

Όπως σας είπα εμένα το προϊόν μου αρέσει και θα το χρησιμοπιήσω είτε είναι ενυδατική με χρώμα είτε ΒΒ cream ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. 

Αν είναι BB cream τότε κακώς οι πωλήτριες δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι είναι και τι κάνει το προϊόν αυτό, για να το παρουσιάσουν σωστά στους καταναλωτές και κακώς η εταιρία δεν τους ενημέρωσε (αν δεν τους ενημέρωσε...). Αν όμως είναι ενυδατική με χρώμα τότε κακώς την πουλάνε σας BB cream! 

Αυτά λοιπόν είχα να πώ εγώ για την ΒΒ cream!
Πολλές από σας ξέρω ότι την έχετε δοκιμάσει οπότε περιμένω να  και τις δικές σας απόψεις και σχόλια!!!



*Το review αυτό περιέχει προϊόντα τα οποία στάλθηκαν από την εταιρεία σε μένα για να τα δοκιμάσω. Προτεραιότητά μου είστε εσείς γι'αυτό και θέλω να γνωρίζετε ότι η γνώμη μου είναι 100% ειλικρινής. Για περισσότερα διαβάστε εδώ.



22 σχόλια:

  1. enudatiki me xrwma???? diladi tinted moisturizer = bb cream????
    ti allo tha akousw??? egw ithela para polu na doulepsei gia mena alla dustuxws mou ekane allergia! i gkantemia teleiws diladi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό είπαν.... και πραγματικά με θύμωσε πολύ...

      Στην πραγματικότητα λένε πως οι ευρωπαϊκές- αμερικανικες bb cream δεν έχουν καμία σχέση με τις ασιατικές και όντως φέρνουν σε ενυδατικές με χρώμα για να αποκτήσω όμως άποψη απάνω σε αυτό θα πρέπει να δοκιμάσω ασιατικές και δεν το εχω κανει.

      σε μένα προς το παρών η bb cream της Garnier κάνει ότι ακριβώς θα έπρεπε να κάνει μια bb cream οπότε θεωρώ ότι το λάθος είναι των υπαλλήλων και όχι της εταιρίας.

      Διαγραφή
  2. καλο μεσημερι!!! κ εγω την χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη , οσο για την γυαλαδα, το δερμα μου ειναι λιπαρο κ ετσι γυαλιζει γι αυτο παντα χρησιμοποιω και πουδρα. Εγω ημουν τυχερη και την αγορασα οταν ηταν προσφορα στα 7,00 ευρω... το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι την Κυριακη εφυγα βιαστικα απο το εξοχικο και την ξεχασα εκει.....μεχρι το Σαββατο που θα παω παλι.... και ειλικρινα κατι μου λειπει.... συμφωνω λοιπον μαζι σου!! ειναι ενα πολυ καλο προιον σε αψογη τιμη !!!

    Μαιρη Ανδρεαδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μενα θα μου ελειπε...!!! δεν εμεινε πολυ μεχρι το σαββατο!!!!!! υπομονη!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Eμένα δυστυχώς δεν μου κάνει, γιατί είναι σκούρα για το δέρμα μου.Ισως όταν μαυρίσω λίγο...
    Οι περισσότερες πωλήτριες, δεν είναι ιδιαίτερα ενημέρωμένες , ακόμα και στα ίδια τα προϊόντα που πουλάνε, κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε το medium ε? κριμα...παντως η υπαρξη δυο μονο αποχρώσεων ειναι προβλημα...

      οντως δεν ξερουν ...κρίμα...

      Διαγραφή
    2. υπαρχουν πολλες αποχρωσεις και συσκευασιες για δοκιμη , να ζητησεις δοκιμη. Στο Hondo Πειραια που πηγα εγω, ειχε πωλητρια της εταιρειας της και με εξυπηρετησε πολυ καλα

      Διαγραφή
    3. στην bb της Garnier υπάρχουν μονο 2 αποχρώσεις η light και η medium γι'αυτο ειμαι σιγουρη εκτος κ αν λες για άλλες εταιρίες.

      οσο γι'αυτο που λες για τα Hondos χαιρομαι που έπεσες σε πωλητρια που θέλησε να σε βοηθήσει! αυτο ειναι σημαντικο! κ με μενα ήταν ευγενέστατες και προθυμες αυτο είναι αληθεια. ενημερωμένες δεν ηταν....

      παντως Princesagr θα συμφωνήσω με την Peiraiki πως ακομα κ αν αυτή η bb cream να μην σε βολέψει μην εγκαταλήψεις την ιδέα της bb...κοιταξε κ σε άλλες εταιρίες...

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου! Σίγουρα κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική αλλά ευτυχώς και σε μένα έχει κάτσει πολύ καλά και την έχω βολευτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =) τωρα θελω να παρω και την medium γιατι που θα μαυρισω το καλοκαιρι και τότε θα είναι ότι πρέπει! χαιρομαι που κ συ την εχεις βολευτει!!!!!

      Διαγραφή
  5. Είναι υπέροχη & την έχω λατρέψει. . . Κ εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη απο το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μμμ νομίζω πως για εμας με την λιπαρη επιδερμιδα, η γυαλαδα που αφηνει ανηκει στα αρνητικα! Ωστοσο, συνεχιζω να την χρησιμοποιω, ειδικα οταν ξερω πως δε θα λειψω πολλες ωρες απο το σπιτι! Αν θα την αγορασω ξανα? Μμμ δεν ξερω, μαλλον οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κρίμα που δεν σε βόλεψε... η πολύ γυαλάδα είναι όντως αρνητική ... εμενα μου παρουσιάζεται λίγο και μόνο σε ορισμένα σημεία οπότε είμαι ok με αυτο!

      Διαγραφή
  7. Συμφωνω οτι ειναι ενα πολυ καλο προιον και σε καλη τιμη! Μας εχει λυση τα χερια στο πρωινο -γρηγορο- μακιγιαζ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως όσες τυχερες το έχουν βολευτεί τους έχει λύσει τα χέρια γιατί είναι κ σε καλή τιμή!!!

      Διαγραφή
  8. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα ήθελα πολύ να την πάρω, αλλά ευτυχώς βρήκα ένα δειγματάκι πρώτα. Πολύ γυαλάδα και για εμάς με λιπαρή επιδερμίδα είναι αρνητικό. Ενώ είναι τέλεια στην επιδερμίδα.. Δεν ξέρω θα σκεφτώ τελικά αν θα την αγοράσω.. :)
    http://cosmeticgirls.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα είναι πραγματικά πολύ περιεργο αυτο που θα σου πω αλλά εμένα με βόλεψε να φοράω κάτω από την bb cream την κρέμα ημέρας μου και να βάζω πουδρα στα επίμαχα σημεία! θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις κ συ! ακομα όμως κ αν αυτή η bb cream να μην σε βολέψει μην εγκαταλήψεις την ιδέα της bb...κοιταξε κ σε άλλες εταιρίες...

      Διαγραφή
  9. Την αγορασα και εγω παρολο που δεν αγοραζω τοσο φθηνα προιοντα ουτε βαφομαι με makeup καθημερινα(αλλα την ειχε μια φιλη μου η οποια πο τη Βουλγαρια την πηρε 4 ευρω και μου φανηκε καλη)Ειμαι 43 χρονων αλλα το δερμα μου ειναι αψεγαδιαστο οποτε ειναι μια χαρα.Βεβαια βαζω επιπλεον απο κατω μια πιο ενισχυμενη κρεμα υδατικη γιατι αμφιβαλλω οτι προσφερει ενυδατωση.Για μια πιο νεα κοπελα πιστευω θα ειναι ΟΚ.Την αγορασ 7 ευρω οταν καποιο πολυκαταστημα ειχε προσφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που κ συ την βολευτηκες!

      για μενα δεν εχει σημασια ποσο ακριβο είναι ή όχι και ένα προϊόν αρκεί να είναι καλό... και αυτό πιστεύω ότι είναι! και εγώ χρησιμοποιώ ενυδατική πριν την bb όχι γιατί δεν μου είναι αρκετά ενυδατική αλλά γιατί πιστεύω ότι έτσι στρώνει καλύτερα...

      σ'ευχαριστώ για την επισκεψή σου στο blog μου! σημαινει πολλα για μένα!

      Διαγραφή
  10. eixa parei ena deigmataki ths bb..twra pou diavasa to arthro to thimithika!! :P arketa elafru alla de 3erw pws antexei otan pernoun oi wres kai eidika sthn zesth!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook