Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Glamour to Go II ~ Too Faced palette review

Καλησπέρα beauties!!!!!!!

Μετά από πολλές αναβολές σήμερα αποφάσισα-κατάφερα να κάνω το review μου για την Glamour to Go II παλέτα της Too Faced.
Είμαι σίγουρη ότι πολλές την γνωρίζετε. Σωστά;;; Όσες είχατε δει επίσης την wish list μου, που έχω φτιάξει για το 2012 (οι υπόλοιπες θα την βρείτε εδώ) θα δείτε ότι ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να αγοράσω τις μικρές, αλλα πανάκριβες, παλέτες της Too Faced. Σκέφτηκα λοιπόν πως μια καλή αρχή, μιας και προϊόντα άλλα από την εταιρία δεν είχα, θα ήταν να αγοράσω αυτή την μικρή παλέτα που συνδιάζει πολλά προϊόντα μαζί. 

Έτοιμες;;;
Jump In and


   

Αυτή είναι η παλέτα! 

Περιλαμβάνει 8 σκιές των 0.82gr η καθεμία, 4 lip glosses των 0.49gr το καθένα και ένα blush των 3.01gr το καθένα ενώ τα προϊόντα έχουν διάρκεια ζωής 12 μήνες. Μοναδικό μειονέκτημα της συσκευασίας είναι ότι πουθενά δεν αναγράφονται τα ονόματα των σκιών και έτσι τα 2-3 χρώματα που πραγματικά λατρεύω θα δυσκολευτώ να τα βρω σαν μεμονομένες σκιές (τα τα βρω όμως που θα μου πάει...).

Με μια λέξη είμαι ενθουσισμένη! Οι σκιές έχουν μια τόσο απαλή και μεταξένια υφή που πραγματικά χαίρεσαι να τις φοράς. Το pigmentation είναι εξαιρετικό και διαρκούν αρκετά (με primer... πλέον το χρησιμοποιώ πάντα). Το μόνο κακό είναι ότι είναι όλες σκιές έχουν shimmer οπότε αν ψάχνετε παλέτα με πιο ματ χρώματα αυτή δεν θα σας βολέψει καθόλου. Για να πω την αλήθεια θα μου άρεσε αν είχαν βάλει και ένα ματ καφέ μέσα αλλά δεν πειράζει... Τα  8 χρώματα πάντως είναι ιδανικά για πολλούς συνδιασμούς. Η μια σκιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως eyeliner. 

Τα gloss είναι πραγματικά πολύ κρεμμώδει και δεν κολλάνε αλλά όπως τα περισσότερα gloss δεν κρατάνε πολύ και νομίζω πως η ποσότητάς τους είναι και λίγο μικρή. Μου φαίνεται ότι κάποια θα τελειώσουν σύντομα. Τα χρώματα πάντως είναι εξαιρετικά και για ένα ταξίδι που δεν θες να έχεις πολλά πράγματα μαζί σου είναι ιδανικά.
     
Το τελευταίο είναι το blush το οποίο είναι ένα ωραίο πορτοκαλο-κοραλλί (σαν την Μοιραράκη ένιωσα) το οποίο πραγματικά νομίζω ότι μπορεί να ταιριάξει σε κάθε κοπέλα! Έχει όμως και αυτό λίγο shimmer μέσα του (το αναφέρω απλά για τις κοπέλες που δεν τους αρέσει, για να το γνωρίζουν). Προσωπικά νομίζω πως δεν είναι έντονο και δίνει μια καταπληκτική αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Θα προτιμούσα όμως το blush να ήταν λίγο πιο μικρό σε ποσότητα και να έχει και ένα δεύτερο, λιγο πιο ροζ για να ταιριάζει και με τα gloss της παλέτας μιας και τώρα ταιριάζει μόνο με το ένα από τα τέσσερα.

Γενικά όπως βλέπετε είναι μια παλέτα που έχει αρκετά θετικά και αρκετά αρνητικά.Πάντα αυτό δεν συμβαίνει άλλωστε; Είμαι σίγουρη πως ακόμα και αν την σχεδίαζα εγώ μετά πάλι θα υπήρχε κάτι που δεν θα μου άρεσε... 

Μπορώ όμως κλείνωντας να σας πω ότι την αγορά αυτή την έχω καταχαρεί και πραγματικά ΛΑΤΡΕΥΩ την συγκεκριμένη παλέτα! Αλλά γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά... εγώ την αγόρασα από τα Sephora σε μια περίοδο μεγάλων εκπτώσεων. Την αγόρασα 9euro ναι ναι 9euro (για μια στιγμή νόμιζα ότι έκανε λάθος η κοπέλα στο ταμείο και την ξαναρώτησα αλλα μου είπε την ίδια τιμή), τα 25euro, που νομίζω ότι έχει κανονικά, δεν νομίζω να τα έδινα ακόμα και αν όπως σας είπα την λατρεύω. Τα θεωρώ πολλά. Το μόνο ίσως που μετάνιωσα είναι ότι εκείνη την ημέρα δεν πήρα και μια δεύτερη... 

Αυτά λοιπόν από μένα σχετικά με την Glamour to Go II!
Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;; Ποια η γνώμη σας;
Έχετε άλλα προϊόντα από την εταιρία; Πως σας φαίνονται;;;

19 σχόλια:

  1. 9 ευρώ??
    9 ευρώ??
    Πότε ήταν αυτές οι εκπτώσεις και τις χάσαμε??
    Πάντως πολύ μου αρέσουν όλες οι παλέτες τις Too faced!!
    Η συγκεκριμένη φοβερή!Το μόνο που γενικά δεν μου αρέσει είναι που βάζουν κραγιόν μαζί με τις σκιές!Πέφτει σκονίτσα και λασπώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι 9! νομιζα η κοπελα στο ταμειο εκανε λαθος... ηταν με τις εκπτωσεις του φεβρουαριου... νομιζα του ειχαν βαλει 25% κατω και λεω ok αν κ ακριβο να το παρω... παω στο ταμειο κ μου λεει 9e και εμεινα... ακομα μετανιωνω που δεν πηρα κ δευτερο...δεν εχω καταφερει να την βρω ξανα τοοοσο χαμηλα...

      ναι ε? αυτο δεν το ειχα σκεφτει...τωρα θα την προσεχω ακομα πιο πολυ... καλα που μου το πες...

      thx!

      Διαγραφή
  2. Αχ πόσο όμορφες είναι αυτές οι παλέτες της Too faced!!!Πραγματικά χαίρεσαι να τις βλέπεις...Εγώ εδώ και πάρα πολύ καιρό ήθελα την Natural Eye, αν και πλέον γλυκοκοιτάζω και μια με ματ σκιές που έχει βγάλει!Με γειά σου, να την χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σημερα ειδα αυτη με τις ματ αποχρωσεις... τωρα ξερω γιατι την γλυκοκοιτάς....είναι πολυ ωραια!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφη!! Ουάου, τα λιπ γκλος έχουν χρώμα! Γιατί συνήθως στις παλέτες τα λιπ γκλος είναι διάφανα. Πολύ ωραία και βολική παλετούλα, μεγειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω!!!!! οντως τα gloss εχουν χρωμα αλλα νομιζω θα τελειωσουν γρηγορα... ειναι πολυ κρεμμώδει κ η ποσοτητα μοιαζει μικρη για ενα τοοοσο κρεμμωδες προιον... ελπιζω να εχω αδικο...

      Διαγραφή
  4. πολυ ομορφα χρωματα αλλα και με 9 € ειναι τζαμπααα!παντα τετοιες αγορες κουκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω!!!!!! ελπιζω να ξαναβάλουν τετοιες τιμες! νομιζω ειναι λαική απαίτηση.... σωστα???? =P

      Διαγραφή
  5. Ήταν μία κοπέλα που είχε για giveaway και αναγκάστηκε να το πάρει 3 φορές γιατί την μία το χάλασε η κόρη της,την άλλη χάθηκε στην αποστολή και τέλος η τρίτη έφτασε στον προορισμό της!Όντως είναι πανέμορφη!Καλές δημιουργίες :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το είχα δει...αυτο κ αν ήταν ατυχία.... τότε την είχα ήδη πάρει κ σκεφτόμουν πόσο άτυχη ήταν που είχε τελειώσει η προσφορά....

      Διαγραφή
    2. άσε!!Το μαιλ για την συνάντηση στο έστειλα εγώ, απλά δεν είδα ότι ήταν τις μάνας μου το μαιλ!Οπότε στείλε μου στο blog μου!

      Διαγραφή
  6. Ωραία χρώματα έχει αν και εγώ έχω αδυναμία στις ματ αποχρώσεις!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου αραίσουν τα χρώματα!!!! έβγαλε η too faced μια μόνο με ματ... σημερα ασε είναι ΤΕΛΕΙΑ... μώλις την βλέπω είναι σαν να μου μιλάει...

      βέβαια μου μιλάει κ η τσέπη μου, που μου λεει πως δεν ειναι ώρα τώρα για τέτοια... οπότε ελπίζω αργότερα...

      Διαγραφή
  7. Αχ, με αυτη τη παλετα εχουμε μια σχεση μισους και παθους! Οπως ειπε και η Emma παραπανω, οχι 1, ουτε 2, αλλα 3 φορες την αγορασα! Αλλα δεν πειραζει... Παντως κι εγω την χρησιμοποιω τοσο πολυ! Ειναι πολυ βολικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το ειχα διαβασει... πραγματικα αν την αγοραζα 3 φορες για τους λογους που ειχες πει θα ειχα μονο σχεσεις μισους μαζι της... μη σου πω δεν θα την χρησιμοποιουσα καν μετα...

      Διαγραφή
  8. υπεροχη παλετα πραγματικα!!ειναι στην wish list μου!αχ βαχ!ευχομαι να την ευχαριστηθεις και να εντυπωσιαζεις με τα μακιγιαζ που θα φτιαξεις!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχ τοσο γλυκο το μνμ σου!!!! ευχαριστώ! ευχομαι να την αγορασεις κ συ συντομα κ α την χαρεις όσο και γω!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. latreuw tis palletes!!!!tha apokthsw kai egw mia!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook