Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Opium Vapeurs de Parfum by Ysl


OPIUM VAPEURS DE PARFUM
Ένας δροσερός και φωτεινός αισθησιασμός

H ιστορία του θρυλικού πλέον αρώματος OPIUM, το οποίο αντικατοπτρίζει και ενσαρκώνει όλη τη φιλοσοφία της μάρκας YVES SAINT LAURENT, συνεχίζεται με το νέο OPIUM VAPEURS DE PARFUM. Μια ελαφριά και δροσερή έκδοση του OPIUM που σέβεται απόλυτα το χαρακτήρα του αρχικού αρώματος. Μια φωτεινή και αισθησιακή αρωματική σύνθεση. Μια πρόσκληση να βυθιστείτε στους νεφελώδεις τόνους ενός νέου αρώματος. Αιθέριο έλαιο μανταρινιού και ροζ πιπεριού, απόσταγμα άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμί και κεχριμπάρι, κλεισμένα σε αδιαφανές γυάλινο μπουκάλι, με το βελούδινο άγγιγμα και το πουδρέ ροζ χρώμα να ολοκληρώνει την εντύπωση του έκδηλου αισθησιασμού που αποπνέει το άρωμα.

Μπορει να μην αλλάζω συχνά αρώματα αλλά το παραδέχομαι αν δω ένα μπουκαλάκι που μου αρέσει σίγουρα θα πάω να τσεκάρω μετά το άρωμα...Εσείς;;;;

Όπως καταλαβαίνετε με την πρωτη ευκαιρία θα σας πω πως μου φάνηκε!

6 σχόλια:

  1. Ααααααα τωρα βλεπω τι εννοεις "τα μεγαλα πνευματα σναντιουνται"!!!!!!!! Αχ...εχει ξαναγινει.... πρεπει να βαλουμε ανιχνευτη..κατι!! :-Ρ :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα ανιχνευτη ε? γιατι καλε αφου δεν καναμε κατι κακο... οχι απλα το ποσταραμε σχεδον ταυτοχρονα =P εκει πηγαινε το "τα μεγαλα πνευματα σηναντιονται.... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαιιι, το καταλαβα!! Εγω το εκανα δευτερη.. κ μου εχει ξανασυμβει! Ανιχνευτη ομοιων ποστ:-Ρ
    Εχουμε ιδια ενδιαφεροντα κ ειμαστε κ τεραστια πνευματα:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa ειμαστε ειμαστε!

      ειλικρινα μη σκεφτεις ουτε για μια στιγμη οτι για μενα εχει σημασια πιο το εκανε πρωτη κ πια δευτερη... απλα το ζαχαρωνω κ το εβλεπα μετα συνεχεια μπροστά μου... γιαυτο κ το ειπα... =)

      Διαγραφή
  4. diskola na alla3w arwma!!!exw apla kollhsei!!! :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να την δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook