Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Génifique by Lancome

Génifique

Ενεργοποιητής Νεότητας

Μέρα με την ημέρα, ολοένα πιο ορατά αποτελέσματα.
Génifique: αυξημένη αποτελεσματικότητα κάθε εβδομάδα που περνά.

Jump In and


Χωρίς αμφιβολία, ο Ενεργοποιητής Νεότητας Génifique αποτελεί το προϊόν περιποίησης της μάρκας μας που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ: έχοντας ήδη βραβευτεί με περισσότερα από 100 βραβεία παγκοσμίως, μόλις πέρασε το κατώφλι της πώλησης 7 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως! Μια διεθνής επιτυχία που συμβαδίζει με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του προϊόντος. 
Αυτός ο ορός προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 ημέρες.* Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτόν, καθώς γίνεται ολοένα πιο απαραίτητος καθώς περνούν οι μήνες. Δικαιολογημένα άλλωστε: προτιμώντας τις αποδείξεις από τις υποσχέσεις, η Lancôme δημοσιεύει σήμερα τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης που δείχνει την αυξανόμενη αποτελεσματικότητα του Ενεργητοποιητή Νεότητας Génifique με την πάροδο του χρόνου. 
Μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν εκπληκτικό ορό με φαινομενικά απεριόριστη δύναμη.
Ένα πρωτοποριακό προϊόν περιποίησης που αποτελεί καρπό της επιστήμης των γονιδίων 
Κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέχρι το 2029,** ο Ενεργοποιητής Νεότητας Génifique βασίζεται σε δύο επιστήμες αιχμής: τη γονιδιωματική, που ανιχνεύει τα μηνύματα που εκφράζουν τα γονίδια, και την πρωτεομική, που αποδεικνύει τη δράση τους μέσω της σύνθεσης πρωτεϊνών του δέρματος. 
Χρειάστηκαν τουλάχιστον 10 χρόνια έρευνας και ανάλυση 4.000 γονιδίων, για να δημιουργηθεί ο Ενεργοποιητής Νεότητας Génifique. Ένα πραγματικό επίτευγμα που ταυτοποίησε τελικά τις πρωτεΐνες που χαρακτηρίζουν το νεανικό δέρμα. 


Ο ορός Génifique προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μόλις 7 ημέρες. Έχει την ικανότητα να δρα σε 50 παραμέτρους της νεότητας της επιδερμίδας.*** Το γεγονός αυτό επαληθεύει την αντιγηραντική αποτελεσματικότητα και τα οφέλη του σε ό,τι αφορά την ποιότητα, την υφή και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. 
Σήμερα, είναι πλέον αποδεδειγμένο: η αποτελεσματικότητα ενίσχυσης της νεότητας του Génifique αυξάνεται μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα!
*Κλινική μελέτη και αυτο-αξιολόγηση – 34 γυναίκες – 8 εβδομάδες
**Ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
***Αυτο-αξιολογήσεις – 67 και 69 γυναίκες – 8 εβδομάδες


Ο ορός Génifique ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες από το λανσάρισμά του και εξακολουθεί να εκπλήσσει, ακόμα και σήμερα
Τα Εργαστήριά μας δημοσίευσαν μια νέα κλινική μελέτη διάρκειας δύο μηνών.*
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Από την πρώτη μέχρι την όγδοη εβδομάδα, η αποτελεσματικότητα του Ενεργοποιητή Νεότητας Génifique σε όλα τα κλινικά σημάδια που μετρήθηκαν αυξάνεται συνεχώς! 


1η Εβδομάδα:
4η εβδομάδα
8η εβδομάδα
Λάμψη
+10%
+36%
+53%
Τόνωση
+11%
+31%
+49%
Σφριγηλότητα
+7%
+29%
+49%
Ελαστικότητα
+10%
+33%
+50%
Συνολική όψη της επιδερμίδας
+9%
+29%
+49%
Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο περισσότερο ξεπερνά τον εαυτό του… Καθημερινά, ο Ενεργοποιητής Νεότητας Génifique επιτυγχάνει ασυναγώνιστα αποτελέσματα, απελευθερώνοντας νέα κύματα αποτελεσματικότητας, για να αποκαλύπτει μια ολοένα πιο όμορφη επιδερμίδα. 
Άνω του 85% των γυναικών** δηλώνουν πιστές στο Génifique
Ο ορός Génifique συνεχίζει να προσελκύει νέες πελάτισσες σε όλο τον κόσμο. Από τις γυναίκες που το δοκίμασαν, άνω του 85% σκοπεύουν να το ξαναγοράσουν. 
Αυτή η ιστορία αγάπης ανάμεσα στο Génifique και τις γυναίκες είναι γραφτό να κρατήσει πολύ...
*Κλινική βαθμολόγηση σε 34 γυναίκες μετά από 1, 4 και 8 εβδομάδες.
**Τηλεφωνικές μελέτες σε 157 πελάτισσες του Génifique – Ηνωμένες Πολιτείες, Ιούλιος του 2009, και Ιταλία, Αύγουστος του 2010

4 σχόλια:

  1. ο ορος για τι ηλικιες ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολοι λένε ότι ο ορός είναι για γυναίκες ηλικίας άνω των 35 με 40... άλλοι λένε οως όσο πιο μικρός αρχίσεις να βάζεις τόσο πιο καλά είναι για την επιδερμίδα σου... Για μένα καλό είναι εκεί κοντα στα 25-27 να ξεκινας...

      Διαγραφή
  2. Θα ήθελα να τον δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook