Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Guest Post ~ NYX review

Καλησπέρα Beauties!!!!!
Σήμερα έχω ένα GUEST POST για εσάς! Το πρώτο από μια σειρά πολλών;;; (Εγώ σίγουρα το εύχομαι!)

Από τότε που έφτιαξα το blog άρχισα να μιλάω μέσω twitter όχι με πολλές Greek Beauty Bloggers αλλά και με πολλές κοπέλες που απλά τους αρέσει το μακιγιάζ. Μια από αυτές είναι και η καινούργια μου φίλη Μαρία. Καθώς λοιπόν συζητούσαμε μου είπε ότι θα ήθελε να μοιραστεί μαζί με όλες έσας τις δικές της εμπειρίες χωρίς όμως να μπει στην διαδικασία να φτιάξει το δικό της blog (που θα πάει... θα της αλλάξουμε γνώμη... :P ) και έτσι με μεγάλη μου χαρά της πρότεινα να γράψει το δικό της post εδώ. 

Θέλετε να το διαβάσετε;;;

Jump In


****************
Για αρχή θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ντέπη για τον χώρο που μου διαθέτει. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μετά από την πρόσκλησή της η οποίο μου έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είμαι αισθητικός ή ειδικός στην περιποίηση προσώπου ή στο μακιγιάζ. Είμαι ένα ακόμη ταλαιπωρημένο κορίτσι που ψάχνει και ψάχνει και χαίρεται να βρίσκει και να μοιράζεται!!! Ακόμη δεν έχω τόσο εμπειρία για να αποφασίζω την μου ταιριάζει και τι όχι και αφήνομαι τις περισσότερες φορές στα χέρια της υπεύθυνης πωλήτριας. Που θα πάει όμως θα μάθω….. αρκετά με το μπλα – μπλα όμως. Να κάνουμε και κανένα review τι λέτε?

Θα ξεκινήσω με μια εταιρία αγαπημένη μου εδώ και καιρό. Δυστυχώς είναι μια εταιρία που δεν έχει εισαγωγέα στην χώρα μας και εμείς οι κοινές θνητές Ελληνίδες δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα. Ή μπορούμε???? Πλέον όλες μας αγοράζουμε προϊόντα από internet οπότε το μάτι σας θα έχει πέσει στην εταιρία NYX. Πολλές την ξέρετε καλά και έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια από τα καλλυντικά της. 


Θα ξεκινήσω με τα cream blush της NYX τα οποία και δοκίμασα πρόσφατα. Αγόρασα τα πιο ανοιχτόχρωμα που έχουν και είναι τα παρακάτω: 01 Rose Petal, 02 Natural και 03 Tea Rose. Η συσκευασία δεν είναι η καλύτερη αλλά έχω δει και χειρότερη και εδώ που τα λέμε αν κουμπώνει το καπάκι όλα ok. Έχουν χωρητικότητα 9 gr και λήξη προϊόντος 12 μήνες από το άνοιγμα. Είναι ματ, κρεμώδες όσο πρέπει και δεν έχουν καθόλου shimmery στοιχεία (αν έχω πει καμία βλακεία διορθώστε με για να μαθαίνω). Τα συγκεκριμένα έχουν διάρκεια γύρω στις 6 ώρες(στο μικτό – λιπαρό δέρμα μου) και είναι εύκολα στην εφαρμογή. Ούτε πινέλο χρησιμοποιώ ούτε σφουγγαράκι. Μόνο τα δάκτυλα μου και μπορώ να ελέγξω πόσο έντονο θα είναι το χρώμα. Αν θέλετε να κρατήσει παραπάνω μπορείτε να εφαρμόσετε και λίγο ρουζ σε μορφή σκόνης. Ότι NYX προϊόν έχω αγοράσει είναι από το ebay καθώς πάντα βρίσκω τις καλύτερες τιμές!


  • Το Rose Petal είναι ένα warm soft pink που είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες αλλά κάποια με σκούρα επιδερμίδα θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.


πηγή φωτογραφιών Wiseshe

  • Το Natural (αγαπημένο, λατρεμένο) είναι ένα ροζ – ροδακινί θα έλεγα το οποίο στο ανοιχτόχρωμο πρόσωπό μου προσφέρει μια απίστευτη φρεσκάδα. Λες και μόλις ξύπνησα ή σφύζω από υγεία σαν τα παιδάκια που τα είδε λίγο ο ήλιος. 




πηγή φωτογραφιών What is on Sharyn's mind

  • Το τελευταίο blush το Tea Rose είναι πιο σκούρο και μάλλον θα το φορούσα πιο πολύ το χειμώνα. Είναι ροζ αλλά έχει μέσα και μωβ – καφέ αποχρώσεις. Ελπίζω από τις φωτογραφίες να καταλάβετε τι εννοώ γιατί στην περιγραφή το παλεύω ακόμη.


πηγή φωτογραφιών  Indian Beauty Central

Αρκετά στα κούρασα. Ελπίζω να σας βοήθησα στις επόμενες αγορές σας με τα παραπάνω!
Φιλικά
Μαρία Χ. "


****************


Θα ήθελα σε αυτό το σημείο και γω με την σειρά μου να ευχαριστήσω την Μαρία για το υπέροχο post. Το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό!!! Θα ήθελα επίσης  να πω τόσο σ'εκείνη όσο και σε κάθε άλλη κοπέλα ότι το blog μου θα είναι πάντα ανοιχτό σε όσες κοπέλες θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με όλες εμάς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να επικοινωνήσετε μαζί μου :)


13 σχόλια:

  1. Τέλειο ποστ! Ελπίζω η Μαρία να ανοίξει το δικό της blog σύντομα!
    Εγώ έχω πάρει το Glow, είναι πολύ ωραίο ροζ-κοραλλι χρώμα και χρειάζομαι υπερβολικά λίγο αλλιώς θα δείχνει πολύ έντονο πάνω μου. Το Natural θα είναι το επόμενο που θα πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω το ελπιζω Ολγα μου! γραφει πολυ ωραια! το πιστευω!!!!!

      εγω δεν εχω δοκιμάσει κανενα προιον απο Nyx αλλα θελω =P

      Διαγραφή
  2. Para polu wraio post, egw exw kapoia Lipsticks NYX kai eimai polu euxaristimeni
    filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρέσει ! κ ειμαι σιγουρη οτι κ η μαρια χαιρεται παρα παρα πολυ!

      Διαγραφή
  3. και ναι η Μαρια χαιρεται. βασικα θελω να ζητησω συγγνωμη που δεν εχω μια φωτογραφικη μηχανη της προκοπης για να βγαλω φωτογραφια τα δικα μου swatches. αναγκαστικα η Ντεπη βρηκε φωτογραφιες απο αλλού. ελπιζω να βοηθησα και να σας πω να κοιτατε καλυτερα τα swatches που κανουν γενικοτερα σε beauty blog για nyx γιατι αυτα στο site δεν ειναι τοσο καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =D χαιρομαι τοοοσο πολυ που το post σου ειναι εδω!!!!

      εγω δεν εχω Nyx αλλα τωρα θελω..... =S να τι μου κανεις...

      Διαγραφή
  4. Αν και δεν έχω αναπτύξει ακόμα της ικανότητες μου στο μακιγιάζ, βοήθησε αρκετά!
    Αναμένω κι άλλα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poli wraio post!!!bravo maria !!3anaskepaouto gia blog :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα έχω θέμα με τα ρουζ,γιατί με αυτά που έχουν πολύ καλή απόδοση είναι εύκολο να το παρακάνεις και να βγεις σαν κλόουν και με αυτά που δεν έχουν πρέπει να χτίζεις το χρώμα πολλή ώρα και δεν κρατάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ'όσο γνωρίζω όταν το χτίζεις, το αποτέλεσμα κρατάει πιο πολύ... Οσο για αυτά που έχουν καλή απόδοση είναι όντως εύκολο να το παρακάνει κανεις. Νομίζω όλες καποια στιγμή το έχουμε κάνει το λάθος.... loool

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook