Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ήμουν και γω εκεί...!!! ~ Η συνάντηση των GBB με την L'Oreal Paris



Καλησπέρα beauties!
Πρίν από λίγες μέρες οι Greek Breauty Bloggers δεχτήκαμε μια ευχάριστη πρόσκληση! Μας ζήτησε η εταιρία L'Oreal να πάμε στα γραφεία τους, στην Νέα Ιωνία. Ήθελαν να γνωρίσουμε τόσο την ομάδα της L'Οreal όσο και τον Δημήτρη Γιαννέτο, τον επίσημο makeup artist της εταιρίας.

Την συνάντηση αυτή την περίμενα πραγματικά πως και πως. Ήμουν πάρα μα πάρα πολύ ενθουσιασμένη, όχι μόνο για την πρόσκληση της εταιριας, αλλά και γιατί θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πολλές από τις καινούργιες μου φίλες!!!!!!! 

Θέλετε να δείτε πως περάσαμε;;;

Jump In 


Η αλήθεια είναι πως την αρχή αρχή, το σημείο δηλαδή που όλες οι GBB ήταν μαζέμενες έξω από το κτίριο και άρχισαν να γνωρίζονται μεταξύ τους ( όσες δηλάδή δεν είχαν γνωριστεί στην προηγούμενη συνάντηση των GBB ),  την έχασα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων :( . Έφτασα όταν όλες οι κοπέλες ήταν ήδη μέσα αλλά ευτυχώς πριν ξεκινήσουν να μας μιλάνε οι εκπρόσωποι της εταιρίας. 

Έχετε βέβαια παρατηρήσει πως όταν έχετε αργήσει να πάτε εκεί που θέλετε τότε θα σας συμβούν όλα τα αστεία-περίεργα γεγονότα;;; Αυτό λοιπόν δεν μπορούσε να μην συμβεί και σε μένα. Φτάνοντας στην εταιρία αντί να μπω από την κανονική είσοδο μπήκα από την πλαϊνή και ασφαλώς δεν έβρισκα την υποδοχή για να ρωτήσω που πρέπει να πάω... Βρήκα όμως δύο ευγενέστατους κυρίους οι οποίοι αφού με ρώτησαν τι έψαχνα (έπρεπε να είστε από μια μεριά να δείτε το χαμόγελο αμηχανίας που είχαν όταν τους είπα ότι είμαι blogger και έψαχνα τον χώρο του event) προθυμοποιήθηκαν να με πάνε στον χώρο υποδοχής .

Και μετά από ένα μεγάλο γύρω στα γραφεία έφτασα επιτέλους εκεί που έπρεπε!!!!

Η ομάδα της L'Oreal προσπάθησε πραγματικά να μας κάνει να νιώσουμε άνετα, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και μας παρουσίασε όλα τα προϊόντα της εταιρίας και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα... Όχι μόνο αυτά που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά αλλά και αυτά που θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Τα είχαν βάλει και σε τραπεζάκια για να τα δούμε και μας άφησαν να τα ανοίξουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε προσωπική γνώμη γι'αυτά. Μπορώ να σας πω με μεγάλη ειλικρίνια πως 2-3 πραγματάκια τα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία...!!!!!!!!!!!!!! 

Στο τέλος ήρθε και ο Δημήτρης Γιαννέτος να μας μιλήσει για τα λάθη του μακιγιάζ που κάνουμε συχνά. Μας έλυσε απορίες, μας ενημέρωσε για τις νέες τάσεις και τα χρώματα που θα επικρατήσουν! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο ενθουσιασμός του! Ήταν χαρούμενος, ευδιάθετος  και τόσο προσιτός και απλός. Δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μας ακόμα και τα τηλέφωνά του λέγοντάς μας πως θα χαρεί να επικοινωνήσουμε μαζί του για όποια απορία και αν έχουμε... Ασφαλώς και έχασα το τηλέφωνο του... Εκείνη την ώρα κόλλησε το αγαπημένο μου μηλαράκι. =( =P Ε βέβαια πότε θα το πάθαινε;;;;

Παρακάτω θα σας δείξω και μερικές φωτογραφίες από την συναντηση εκεί... Δυστυχώς δεν τράβηξα δικές μου γιατί ήμουν πίσω πίσω (αφού άργησα) και δεν θα ήταν καλές. Δανείζομαι όμως τις φωτογραφίες από τις Greek Beauty Bloggers και την Σίσσυ από το Sissi's Place . Ευχαριστώ κορίτσια!!!!!









Στο τέλος και λίγο πριν φύγουμε μας έδωσαν και κάποια δωράκια για να δοκιμάσουμε μερικά από τα προϊόντα τους! Να τι έδωσαν σε μένα:













Το μανό που είχα κανονικά εγώ ήταν ένα πορτοκαλί αλλά η Κορίνα από το blog Make up Vibes πραγματικά το ήθελε πάρα πάρα πολύ οπότε της έδωσα το δικό μου και μου έδωσε το δικό της. =) Ήθελα να σας δείξω και την σακούλα αλλά δεν άντεξε... 

Έχω δοκιμάσει προς το παρών το κραγίον και τον ορό και η αδερφή μου  δοκίμασε το μανό. Οπότε μπορώ να σας πω μόνο για αυτά.
Το μανό απλώνεται πάρα μα πάρα πολύ καλά και στεγνώνει γρήγορα. Το κόκκινο είναι πάρα πολύ ωραίο και έντονο! Κορίνα έχασες =P... Την αμαρτία μου θα την πω βέβαια, το κραγιόν στην αρχή με απογοήτευσε έτσι όπως το είδα... Σκέφτηκα πως είναι απίστευτα σκούρο και πως δεν θα μου ταίριαζε καθόλου ( στην φωτογραφία λόγο του flash φαίνεται πιο ανοιχτό ) ΑΛΛΑ από την ώρα που έκανα ένα swatch στο χέρι μου άλλαξα γνώμη  και όταν το φόρεσα το λάτρεψα. Είναι απίστευτα ενυδατικό και το χρώμα του είναι πολύ πιο απαλό από αυτό που θα φανταζόταν κανείς και είναι και αρκετά glossy. Αυτό που επίσης δεν περίμενα είναι ότι κρατάει πολύ.  Έφαγα και αυτό ήταν ακόμα εκεί. Εμένα με εντυπωσίασε μιας και δεν μου συμβαίνει συχνα... Για τον όρο δεν έχω πολλά ακόμα να σας πω μιας και θέλω να τον χρησιμοποιήσω λίγο περισσότερο για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.


Μετά από την συνάντηση καταφέραμε μερικές από εμάς να πάμε και για καφεδάκι στο Mall. Παρακάτω είναι μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξα (επειδή έβαλα τις φωτογραφιές των άλλων κοριτσιών και τις δικές μου στον ίδιο φάκελο ελπίζω να μην είπα ότι κάποια δικιά τους είναι δικιά μου. Αν έγινε τέτοιο λάθος ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη....)







Περάσαμε Τέλεια!!! Κρίμα που μερικές δεν κατάφεραν να έρθουν.


Θέλω τελειώνοντας να ευχαριστήσω με την σειρά μου την L'Oreal για το ευχάριστω απόγευμα και τα δωράκια!!!!



7 σχόλια:

  1. Kala den to sizitao na deis kai me mena ti eixe ginei otan eixa paei stin thessaloniki gia to meeting , beika sto magazi den eida kanena epsaxna kai kapia fasi erxete o servitoros ekei pou pao na anevo pano , kai mou leei ti psaxnete leo to meeting ktlp mou leei den exo dei kopeles mazemenes katholou . Vgeno ekso perimeno leo oxx irtha sto lathos meros meta ksana beno mesa meta apo kanena tetarto aneveno pano kai vlepw kamia 20 aria kopeles kai leo edw eimai !! pali kala pou piga moni apo pano allios akoma ekso tha mouna !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα ειχες κ συ περιπετεια... αυτα ειναι! νομιζω έτσι θα το θυόμαστε καλυτερα το event!

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μια από τα ίδια,τηλέφωνα ,κόντρα τηλέφωνα,μέχρι να καταλάβω που είμαστε!
      Πάντως φαίνεται από τις φωτό ότι και σ'αυτή τη συνάντηση περάσατε τέλεια!

      Διαγραφή
    3. που μαθαινεται οτι γινοντε meeting???θελω και εγω!!

      Διαγραφή
  2. Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα,περάσαμε καταπληκτικά και χάρηκα απίστευτα που σαs γνώρισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axxx teleia tha perasate!!!!!wraia ta dwrakia souuu!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω & γωωωωωωωωωωωωω!!! Ελπίζω να τα καταφέρω στο επόμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook